11.10.06

Última escalada matinal

Divendres passat vaig fer l'última escalada matinal amb l'Oriol R. La curiositat ens va portar al Faraó de baix de Montserrat, al sector El Columpi. Ressenya



L'Òskar té una piada del sector, però només vem coincidir en una via.

Al llevar-me vaig notar unes molèsties a la ingle esquerra, suposo que del saque del dia anterior. No hi vaig donar gaire importància.

Al arribar al Bruc esmorzem al Bar Anna... que tranquil que està un matí entre setmana! :D Al acabar, seguim cap al Bruc Residencial per agafar la pista que ens portarà al sector escollit.

Escalem:

  • Diedre, V. Surt a la primera amb algun repòs per descansar la cama esquerra. A la ressenya del link li donen IV?! Per mi es queda en V com a la ressenya del llibre de Montserrat Sud.
  • Yeno de Rabia, 6a. L'Oriol falla al flash (cintes posades i haver baixat i mirat la via des de la R compartida) però l'encadena al 2n intent. Bravo! Em canta els passos claus i encadeno a la primera en top-rope! (La ingle em segueix fent mal!)


Dinem, parlem d'escalada, de filosofades, etc...
Arriben 3 nois d'Igualada que resulta que fa 4 mesos que han començat a escalar i estan fets uns bous! Es posen amb els 6a i 6a+ com qui no vol la cosa i se'n surten més que bé! Enhorabona i salutacions! ;D

Per acabar el dia abans d'anar cap a classe (divendres classe de 18h a 22h... PUTADA!), escalem:

  • Tea's crack, V+. L'Oriol encadena a vista, a mi m'agafa algun yuyu i no m'acaba de molar gens la via! Entre que al pujar la cama em fa mal i que les fisures romes no els hi pillo el trukillo... malament anem! L'acabo pujant en top-rope penjant-me de tant en tant com una paletilla de jabugo (nyam... jabugo! :D~~ )
Finalment, arribem a l'hora a la uni i fins i tot arribem amb temps per fer-nos una dutxa ràpida als vestuaris!



A dia d'avui (dimecres) encara no he escalat i continuo tinguent molèsties a la ingle. Com a mínim ja no és mal, sinó que molèsties, però em fot igualment ;( A veure com es presenta el pont! Segurament acabarem per Sadernes o Beuda amb la colla del Baix Empordà i també estaria bé alguna escapada a Solius que ja en tinc ganes. Saluuuut!

Per cert! El títol "última escapada matinal" vé de que ja he trobat feina i dimarts començo! Se m'ha acabat el xollo! ;( però com a mínim.. començaràn a caure ingressos que també està bé hehehe ;) dinero dineroooo!!!! €_€

Foto 1: Panoràmica del sector.
Foto 2: Oriol a Diedre, V.
Foto 3: Els igualadins a Tea's crack, V+.

6 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Segur que és del saque ? A vegades, fer malament el salt del tigre, també deixa l'entrecuix adolorit...

Anònim ha dit...

mmmmmmm, malauradament no és del salt del tigre, mira que li he demanat vegades però... noi... sembla que no escolti! :( :P

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina espero que et vagi bé.

Has de fer cas quan, et demanen algo..si toca saltar saltem.

Mohawk ha dit...

Bé, que no sigui res lo de la ingle i tranquil que tots hem fallat algun cop amb el salt del tigre, si no mira el cap del Gatsaule o el peu del Rm o .... ja,ja,ja, és broma companys! A seguir tibant-li i que les lesions no ens torturin gaire!

PGB, a veure quan podem fer el change!

;)

Roger ha dit...

Res Pere, que he trobat que al teu registre de VaDeJocs i tenies la url d'aquest blog, que desconixia totalment i mira, he vingut a donar-li un cop dull.

Com deia l'Arale, amunt amnut i fora (oi que ho deia ella ? o era el Goku ?)

K. ha dit...

Sort amb la feina Pere!