3.10.06

Umma Gumma + búlder al Faraó

Es pot dir que avui amb l'Enric, a la Sardineta de Dalt de Sant Llorenç, hem fet els deures.

Hem començat escalfant al V+ del Diedre del dau on el vent i la raskilla feien acte de presència (i jo en màniga curta). Sempre em costa de veure el pas de sortida a la reunió i he hagut de desgrimpar per rectificar els moviements.

Al acabar, ja que a la zona de la Xapada Contínua el vent ens hauria tombat, hem anat cap a la Balma de les mosques a per la Umma Gumma.


L'Enric l'ha montada, amb una mica més d'entreno ja la tens!
Jo tenia un mal dia: poca motivació, tenia fred, anava en camiseta, fotia molt vent, no ens tocava el sol... però em decideixo de fotre-li un tiento en top rope animat per l'Enric.
Sorpresa! l'he encadenat a la primera (top-rope), anant desxapant les cintes. El proper dia m'hi tiro de cap a pel rotpunkt! :D


Satisfets per haver pujat un graó als nostres objectius a curt plaç, hem tornat cap al cotxe l'Enric m'ha dut a conèixer el bloc que hi ha a sota el Cap del Faraó. Òstie quin bloc! Picats, sicats, preses artificials en un sostret d'una bauma, un matalàs en un racó, cordes fixes per desgrimpar bé, alguna via de 2 xapes i reunió en el propi bloc, una R més amunt per provar passos en top-rope, una cantó del bloc tombada per millorar la tècnica de peus... he descobert Amèrica!







Foto 1: L'Enric passant la corda a la Umma Gumma
Foto 2: Els blocs (desenfocats) del Cap del Faraó
Foto 3: L'Enric a la part d'abaix dels blocs (picats, skiats, pedres sikades i preses artificials)
Foto 4: Jo a la part de dalt (placa tombada), se li hauria de treure una mica de terra que s'ha acomulat amb la pluja
Foto 5: Cap del Faraó i bulder

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Al final no has posat la meva foto d'arxiu a la Umma Gumma! jeje...
Avui he quedat satisfet, a la que li tregui el descans a la segona xapa ja la tinc! Per cert, molt bé l'encadenament en top rope, m'has fet patir!
I al Faraó, la cova d'Alí-lolo Babà...

Salut!

Marc ha dit...

Bones Enric!!
Soc el Marc, de telecos. No sabia que escalaves, a veure si algun dia coincidim, eh!!
Ja no vas per la uni??vinga, records!

Marc ha dit...

Per cert, felicitats als 2 per les vies!!:)

PGB ha dit...

ozzy, a apretar de primerrrrrrrrrrr!! ;P
Marc, ja tens deures per fer :)

jclaramunt ha dit...

Pel que dieu la Umma Gumma deu ser tot un repte, quin grau té?
Fa bona pinta aquesta zona de bloc que comentes, hauràs de fer una ressenya d'aquestes ben parides que fas tu...je!

Mohawk ha dit...

Això, això, una bona ressenya per poder anar-ho a descobrir. Jo ho tinc explicat en un vell mapa, però mai he anat :(, no sabia si vali ala pena....

PGB ha dit...

Doncs pel que fa a blocs estrella a Sant Llorenç, el del Faraó i el del Bacallà s'emporten el premi. I caminant una mica més, hi ha el de les Agonies que també està prou bé (però és duríssim!)

Jclaramunt, la Umma Gumma és un 6b de la zona. La Xapada Contínua un 6a+ molt dur que roça el 6b però l'equipador manté el 6a+. Allò que comentavem un dia al blog del Tranki... que per "ego" (potser) la coten a la baixa, o potser sóc jo el que estic equivocat i estic sobrecotant tot el que escalo... :S