9.7.07

Mes afternoon sessions a La Mola

Dijous passat toca una altra visita als sectors oblidats de Sant Llorenç. Aquest cop, hi vaig acompanyat pel MarcS.

Quedem a les 18:30 a Can Robert (es tard pero no puc quedar mes d'hora, aixo de treballar...). Pujem fins a Can Poble i ens n'anem cap al Diedre del Dau a la SARDINETA DE DALT.

  • Je ne se pa, V+. Escalfem en aquesta curta via amb un ultim pas peleon que fa posar-te les piles i pensar en els peus. Encadeno a la primera. El Marc l'encadena sense problemes en top-rope, fa 2 mesos que no escala degut a una lesio al peu.

El Marc a Je ne se pa

  • Obelix, 6a. Nomes l'havia provada una vegada el passat Setembre. Aquest cop encadeno a la primera posant cintes i patint a l'ultima xapa. Perfecte! El Marc s'ha vist be i li fot de primer amb les cintes posades i tambe encadena, a veure si torna al seu nivell de 6b/c aviat :)

Content despres d'encadenar la nyapera Obelix


Donem per finiquitada la zona i ens n'anem cap al DIAFRAGMA on ens trobarem primer la Neula i, al arribar a les Batvies, amb en Jaume Grimp, en Groinket, la Gemma i altres companys seus. Tot un plaer coneixeus després de tant temps llegint-vos :)


Curiosa composicio, sol al Diafragma i boira al cim de La Mola

Ells estan apretant a les Batvies i em sembla que se les han tret totes. Abans de marxar la Gemma encadena amb suma facilitat la nova via a la dreta de les Batvies, amb el nostre material, i ens deixa el top-rope muntat ja que ells ja marxaven.

  • via nova, 6b? Des de sota pintava mes xunga pero al posar-m'hi (en top-rope) vaig trobant cosetes. A la part de dalt és més tècnica. M'ha agradat i li he vist color. Sembla que s'esta a punt d'equipar una linia molt evident i amb canto a la dreta d'aquesta via, compartint entrada i reunio. A veure si no tarden massa... o ens hi posarem nosaltres ;P

La Gemma encadenant la nova via

Amb aquestes vies fetes i havent conegut a mes bloggers ens n'anem a casa contents i amb ganes de repetir :)

______________________

Ahir per la tarda va ser diferent. El MarcS no ha pogut venir però he quedat amb el Josep, el MarcelM (gran coneixedor de Sant Llorenç, equipador i restaurador :P).

En Marcel assegurant al Josep amb la Placa de l'Heura, la Font Soleia, els Districtes i el Mur Blau al fons...

El destí de la tarda: EL GRUYERE. Molta gent, com sempre :)
Al arribar allà ens trobem amb en Jaume i en Groinket a punt de començar la via Pa i Trago. Nosaltres anem més enllà i fem les vies:

  • Punt Vermell, 6a. Després de que en Marcel l'encadeni, la provem en top-rope. Passos extranys al podrit (on he relliscat) i boníssima fins la R (ja m'ha sortit del tirón). Té un passet a la part de dalt però surt. El proper dia li posaré jo el punt vermell... ;) En Josep encadena en top-rope sense problemes.

En Josep a la roca bona de la Punt Vermell

  • Pa i Trago, V+/6a. Equipada amb químics, boníssima tota ella. L'encadeno al flaix (un flaix d'aquells que t'enganyen i et fan anar per on no toca, més meritori que anar a lorsai hehe) amb les cintes posades. Hi ha algun aleje però molt bon canto. Recomanable al 100%.
  • Cañon, 6b+. Crec que el + no hi sobra pas. Al podrit no regalen res i faig un A0. Després és pilosa, de controlar els peus i canto petit. La vaig pujant fent unes 3 parades fins a la cadena (en top-rope, of course) però baixo amb bon regust de boca.

En Marcel entrant a la roca bona de la Cañon i un bou encadenant la Performance, 7a.

Som els últims en marxar de la Soleia i ens n'anem amb la sensació d'haver aprofitat molt bé la tarda, a veure si no tardem a quedar una altre vegada i tornar-hi ;)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines tardes més ídil·liques d'escalada a Sant Llorenç.
Quan vaig començar a escalar em passava les tardes d'estiu per aquí.
Suposo que en breu ja podrem anar a gaudir de la Placa Sibarit. Només calen uns dies de feina.

Aufwiedersehen!!!

QUIMI ha dit...

Joer Pere!
segueix entrenant aixi tiu!en un parell d'anys t'enfilaras per on vulguis!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, si que vau acabar tard! ja vèies les preses? La Punt vermell és maquíssima, em va faltar una mica de pila i coco per encadenar-la, però ja hi tornarem...estic amb un refredat des d'aquella tarda...aquest estiu la calor no ha arribat, a més al Gruyere hi fa molta fresca. Dimarts vinent tornarem a la càrega si el refredat ho permet.

Xavi ha dit...

Veus que bé, una trobada bloggera sense avís previ. Quina enveja les fotos de Sant Llorenç, fa la tira que no hi vaig a escalar. Encara s'ha de demanar tanda al Gruyere??? Adéu i a seguir tibant!!!

Gemma ha dit...

Quines tardes més ben aprofitades! Segur que heu de baixar amb frontals per veure el camí :)
Al final em vaig quedar amb les ganes de pujar a la Font Soleia, però hi ha més dies que llonganisses!

Pietro ha dit...

Ei Pere, sóc l'altre Pere ;)...encantat de coneixe't en persona també. Molt guapo el Gruyere eee!, llàstima que com diu en Xavi gairebé s'ha de demanar tanda,... normal d'altra banda a un lloc així a 30 min. de les grans metròpolis vallessanes!
Per cert, el Dijous vaig anar al Roc Colom i et comento alguna variació respecte la ressenya que tens publicada al teu bloc (totes del sector més a la dreta on hi ha els 6a+). D'esquerra a dreta:
1) V, però amb una entrada directa sensiblement més dura, 6a com a mínim!). 5 espits.
2) La via que tens amb interrogant, practicament no es pot fer des de baix ja que la vegetació ha envait el peu.
L'hauriem de netejar pq la via està molt bé. La vaig fer en tope rope després de fer el primer 6a+ i em va semblar 6b. Potser més i tot si sortíssis des del terra. 7 espits.
3)6a+. 7 espits i reunió comuna amb l'anterior.
4)6a+. 4 espits. Bastant expo arribar al primer. Reunió un parell de metres més avall que l'anterior i comuna amb el 6b de l'esquerra.

Pietro ha dit...

...Perdó, les explicacions de les vies són de dreta a esquerra.

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
no m'hauria anat malament tenir el frontal per a escalar l'última via, no veia els peus! Quina via més dura, estic lluny de poder obrir una via així!
Xavi:
Al Roc Colom dret, la via 1 si xapes el primer spit per l'esquerra potser si que és un V, sinó és veritat que la sortida és potent. La via 2 no m'hi havia fixat. I la 3 és molt maca, però ja vem comentar que està per sota de 6a+, potser V+/6a, que et sembla?

jclaramunt ha dit...

Perdoneu, volia dir Pietro...