8.10.07

Calor per Gelida

Aquest passat dissabte teniem emparaulada una escalada amb en Marcel, que feia dies que no sortia a roca i volia fer una reéntré. Entre els nostres plans entraven algunes escoles del Penedès, Montserrat Sud i Gelida. Finalment vem acabar a Gelida i el Marc (MSN) ens va acompanyar.

Arribem prou d'hora i esmorzem a la pastisseria del poble. Això de sortir el divendres em deixa una mica tocat i necessito un croissant i un tallat per tornar una mica en mi...

Un cop a les parets, veiem que Gelida no ha estat una gaire bona opció. No hi ha núvols, ens estem torrant i cada cop va arribant gent i mes gent. Després de divagar per veure amb quina via començem i a quina zona ens quedem, optem pel Sector Central on fem una bonica via de vora 25m per començar:

  • Clàssica, V+. Començo jo i surt bé a vista. La via combina trams de placa fàcil amb algun tram de canto mes atlètic. Prou guapa. El Marc i en Marcel no tenen problemes (més faltaria) i també se l'emporten com podeu veure a la foto de sota.



Veient que el sol ja ens havia guanyat la poca ombra que teníem i que havia arribat el Turullet amb el fill, ens n'anem cap al Sector de la Dreta on coincidirem amb el Xavi Ferrer del CAU (també havia sortit divendres nit i havia fet menys bondat que jo).



El Marcel té gana de roca i es posa amb vies mes dures:

  • Via 6, 6b. Encadena a la primera sense problemes i me la flasheja mentre la provo en top-rope. Em caic al pas a bloc del mig del via. La resta la resolc prou bé. Una mica més d'entreno i pot sortir ara que em sé els passos. Finalment arriba el moment del Marc i triomfa enduent-se la via al flash. Felicitats!

  • Via 15, 6b. El Marcel torna a encadenar i altre cop, ho torno a intentar en top+flash. Aquest cop encadeno la via. El proper dia tocara posar-li el rotpunkt! Baixo molt content :D Finalment, i com no, el Marc torna a triumfar al flash! Quin bou!


  • Via 17, 6a. El meu projecte del dia. Despres que el Marcel me la deixi amb les cintes posades, li faig un tiento i encadeno! Grande grande! L'havia provat fa un parell d'anys en top-rope i vaig suar la cansalada per arribar al descuelgue. He marxat amb un bon regust de boca :) Com no, el Marc continua el seu dia estelar i tb encadena.






Aqui jo ja deixo el dia per finiquitat. Fa molta calor i he apretat de valent. No han estat gaires vies pero marxo amb un bon regust de boca :) A més, sent 3 hem pogut fer moltes fotos :P

Abans de marxar, el Marcel vol intentar un projecte de 6c que té al Sector Central:

  • Via 10, 6c. L'asseguro jo mentre el Marc fa algunes fotos. El Marcel arriba prou bé al sostre, descansa, agafa el lateral, llença cap al canto plà pero s'equivoca i agafa un romo. Saca. Acaba xapant el seguent parabolt ensenyant-nos una nova tecnica utilitzant la corda com estrep i ja arriba fins la R. El proper dia cau segur. Abans de desmontar, acabo convencent al Marc pq li foti un intent tot i que diu que no es vol petar i ja en té prou per avui. El molt bou encadena en top-rope... Vaia triomfada avui!




Bé, s'ha de dir que el dia malgrat la gent i la calor ha estat una bona triomfada en quant a vies escalades. M'estic notant l'entrenament que portem fent amb el Marc al búlder i al rocòdrom ja fa un parell de setmanes :)
També hem aprofitat per debatre més sobre la futura guia de Sant Llorenç, hem trobat coneguts per la zona... En resum: un matí molt ben aprofitat!

Després d'arribar a casa, fer una bona dutxa i picar alguna cosa, m'he acostat al rocodrom del Club Muntanyenc Sant Llorenç on hi havia la prova de Terrassa d'escalada de Dificultat.

Llàstima que nomes he pogut veure el tram final de l'Irati... Buff!!! ha estat impressionant!

Allà m'esperava el Marc que ja feia una estona que hi era. També ens hem trobat els companys del roco i he conegut a la subcampiona de la prova i l'Aniol. Un plaer coneixer-vos i fins la propera! :)

Nota: Gràcies al Groinket per les ressenyes de Gelida ;)

8 comentaris:

Marieta ha dit...

Hola PGB!! Ostres ostres, esteu igual o pitjor que nosaltres anant a escalar a un sector d'hivern...segur que us heu mort de calor. Per quan torneu per Gelida, si teniu gana després d'escalar pareu a la pastisseria la Confiança que hi ha al carrer del Sol (el que fa com un mirador) i demaneu uns "Gelidencs", estan boníssims!!!!
Per cert, no sabia que haguessis nat a la compe de Terrassa, jo tb pul·lulaba per allà jejejej

Gatsaule ha dit...

Volem una foto teva sense samarreta !

Veig que t'estàs recuperant després de la parada....

PGB ha dit...

marieta, esperavem que estigues tot ennuvolat i pam... ens vem menjar una solana que pa que! A la pastisseria que dius es on vem esmorzar. M'apunto lo dels Gelidencs ;) (a terrassa tenim els "Palaudines")
Jo tpc sabia que hi erets a Terrassa! Sino, t'agues buscat ;(

gatsaule, quan tingui un cos per poder-lo ensenyar, l'ensenyare. No et preocupis! Ara per ara, millor anar amb la samarreta posada que els willis estan alla ;P

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Enhorabona Pere! estàs en un bon moment, ara a continuar tibant-li i a escalar molt, felicitats pels encadenes.

Pietro ha dit...

Molt bé Pere,...apretant a tope que la tardor és bona época per encadenar projectes ;). Encantat que les ressenyes facin servei!. Per cert, el Fernando (el mateix de les de Font Soleia) me les ha "piratejat" però les ha perfeccionat i tot!

jclaramunt ha dit...

Ei Pere!
Nosaltres estabem a Collbató i també vem pillar solet! Felicitats per les vies, deunido com li fots als 6bs!
Ens veiem!

QUIMI ha dit...

Com que entrenant de secret al roco eee...????
Ja li vaig dir a el Marc que aquest hiver fariem alguna sesió a casa meva...ja t'avisare a tu també i fem un bon entreno.

MSN ha dit...

Ei maquines!
Hem d'entrenar força, si senyor! Quimi, el Pere i jo ja em començat al roco de CNT. A veure si et passes un dia (dimarts o dijous hi serem).