26.3.08

Locura a les Roques de l'Ignasi

El dilluns 17 de Març, vaig quedar amb dos insignes escalabloggers, en Jortx i en Mohawk. Després de putejar-los trucant-los el diumenge al sortir del cine, quan tots dormien, s'hi van tornar i em van trucar a les 8:15 del matí. Això, no va ser problema ja que jo anava a fer igual en aquell mateix moment ;)

A l'hora acordada ens trobem al Sorli Discau (m'encanta aquest nom xD) de Premià, just al sortir del peatge d'un lèuru. Deixo el cotxe allà i el Mohawk ens porta a la Laia, al Jortx i al menda cap a les Roques de l'Ignasi, a la seva reequipada Placa de la Locura.

Al principi em va sorprendre, m'ho imaginava més petit hi tot! La aproximació és molt curta, el peu de via no està malament i l'equipament és excel·lent.

Començem per la cara Nord-Oest per escalfar una mica:

  • Boreal+Minor, 5c. Seria la versió difícil de la Boreal, o la versió light de la Minor: entro pel diedre i surto per la llastra. Llàstima que sigui tant curta pq els passos són xulos. Aquesta versió light, surt a vista.
Jortx afrontant la Minor sense escaquejos
  • Squitx, 4c. Ho intento sense l'arbre però l'acabo utilitzant... tempta massa! Curta però disfrutona.
La Laia sobrada a Squitx

Ara que ja sé com va el tema, passem a la cara Sud:

  • Espina dorsal, 5c/6a. M'empano dues vegades per no veure el canto lateral de dins la fisura, un cop localitzat ja l'encadeno fins a dalt gracies als anims i consells de tots. Quina poca confiança que em tinc jo mateix...
Apretant-li a regletes inexistents

  • Estrella polar, 6b... o más. Jo ho provo sense mitjons, no com el gran jefe :P Del 3r i últim parabolt no passo, que dur! Després la provo en top-rope però tampoc surt el pas i acabo tibant una mica de la cinta per acabar d'arribar a la R.
El gran jefe amb mitjons a l'Estrella Polar...


Entre xerreres, fotografies i tal, m'atreveixo a intentar la Pirates 2.0. Tot i arribar a acariciar el rom "salvador", no soc capaç d'aixecar-me. Mohawk, aquesta t'ha sortit dura!

Acabades aquestes vies, ens n'anem a dinar al piset de la Selene+Mohawk, on ens conviden a un menú d'amanida de pasta i croquetes de formatge, per agafar energies per anar-nos-en a matxacar la tarda a les Banyadores...

7 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Hola Pere!
són durilles les vies del Maresme eh! algunes molt bloqueres i altres amb uns passos d'adherència brutals!
Felicitats pels encadenaments!

Xavi ha dit...

Què tal Pere? Com li tibes al granit maresmeny! Segur que és molt més dur que el calcari prepirinenc (ja he vist la piada que veu estar pels Roures...). Per cert, com està aquest sector i les Banyadores per anar-hi amb nens petits? Igual ens hi passem la propera setmana. Adéu.

Mohawk ha dit...

Bueno, bueno, bueno... ensumo el "cachondeo" amb els meus mitjons d'aranya, ja,ja,ja... Va estar bé el dilluns, s'ha de repetir!

Xavi, si passes avisa, eh!!

A tibar-li!!

PGB ha dit...

Josep, deu n'hi dó! Em vaig picar ben bé els dits! Però el dia va ser molt profitós i la companyia de luxe.

Xavi! Quant de temps ;) Si tingués el teu telèfon o e-mail t'hagués avisat que pujava! Els Roures brutal però discrepo d'alguns graus ;)
El sector de les Roques de l'Ignasi té aproximació de... 1 minut i mig com a molt i el peu de via podríem dir que és prou ample. A les Banyadores s'ha de caminar una mica més i el peu de via potser no és tant còmode. Bé, vem estar a pocs sectors i és la impresió que em va donar. Igualment, per qualsevol dubte del Maresme ja saps a qui li has de preguntar... al mestre Mohawk! Salut Xavi!

Mohawk, és broma poma! :D I tant que s'ha de repetir! Ara em toca conèixer Céllecs i anar a fer bloc a Can Boquet, que hem d'amortitzar els crashpads d'Alpkit! hehe :)

Gatsaule ha dit...

Veig que després del capítol de Sant Llorenç del Munt, ara toca Maresme..., mica a mica vas tatxant projectes de la llibreta.

Les vies són més curtes però almenys la roca deu ser millor !

Pekas ha dit...

juuerrrrrrrrr... lo siento company... pero de todo lo que has escrito.. de toda la roca..las vías..etc... con lo único que me he "quedado"... esas croquetas de queso... !!!!!!!!!!!

ñamiñamiñami.... :-))))))))

jejejejeje.... ( será que tinc gana.. ?????? :-)))

Salut i molta roca.. :-))))

Jortx ha dit...

Petaner!

Avui he sentit com us feien propaganda del PocaFeina al Galeria Electrònica de FlaixFM! Quins cracks!

A veure si li fots canya a l'Alçades amor i odi... i sentim a la Txell Aixendri recomanant-lo al Galeria :P