31.5.06

Visita al nou bulder dels Minyons de Terrassa

Aquesta tarda hem decidit acostar-nos-hi el Marc i jo, per veure què tal és aquest nou búlder de la ciutat.

Només arribar a Minyons ja m'he trobat un ex-company de classe, un clàssic de Terrassa, el Droopy. A veure si l'enganxem :P
Hem parlat amb el recepcionista per lo del búlder i ens ha acompanyat, ens ha obert els llums i ens ha informat que a partir de les 8 hi comença a haver canalla ja que és quan assajen els petits, i que a les 9 comença l'assaig dels grans i està prohibit que hi hagi gent fent altres coses mentre els grans assajen, pertant a les 9 es xapa el bulder. Per nosaltres cap problema ja que amb un parell d'horetes anar fent travessia lateral, travessia pel sostre, 3x3 i nar xerrant... n'hem tingut suficient.



Què dir del búlder? Tot i ser una mica petit, fà el fet. Ara que, convindria collar una mica millor algunes preses que es mouen. Té força varietat de preses (romos, regletes, cantos, monodits, bidits, taula multipresa, etc...) i la opció d'anar pel sostre i anar fent passades de banda a banda anirà bé per enfortir una mica els braços :) Algun matalàs de més no estaria malament i també canviar alguna presa de peu (de fusta) que s'ha mig-trencat. Ah! i també llàstima del horari tant tancat i que el divendres no es pugui utilitzar. Però ja ho diu la dita: a bulder regalat, no li miris el dentat! (o algo així ;P)

Resumint: pel nostre grau, val la pena anar-hi una estona un parell de dies entre setmana, i la opció de pujar al bar de dalt a fer una cerveseta al acabar també es contempla ^^ Falta enganyar als altres colegues i anar a fer el fanàtic més sovint :P

Cap a les 8, com ens havia dit el recepcionista, han començat a arribar els petits. I clar, com és llògic, tots cap al búlder i als matalassos a saltar, trepar i caure! Bé.. tampoc us espanteu, només han vingut 3 nenes a enfilar-se una mica i vaja... és nota que són castelleres perquè... ens han deixat amb la boca oberta! Vejeu-ho vosaltres mateixos:


Estem davant d'una de les futures mutants del país? Tela amb la Carme!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sisi, jo crec que la petitona de la foto tenia futur!!:) La més petita de la dreta em va dir: "Es que només tinc 4 anys pro la meva germana arriba fins al sostre" jejeje, q mona.

Una bona descoberta ahir, si. A veure si hi anem anant i estirem una mica més, q em fan mal els dits avui :P

Per cert, has vist q plou?:S a veure si aviat fa sol i s'evapora l'aigua del carall trempat per demà!:)

Apa, ens veiem!

Anònim ha dit...

eps! això de les 9 només és el dimarts, dilluns dimecres i dijous no s'assajen castells i per tant no es tanca el roco!

PGB ha dit...

eps anònim!
llavors, de quina hora a quina hora està obert el bulder els dilluns, dimecres i dijous?
El divendres com és que no l'obriu?

Suposo que ets dels Minyons, a veure si quedem un dia i anem a tibar una estona :)

Anònim ha dit...

Hola! el tema horaris és una mica complicat, dimarts ja heu vist que cap a les 20h s'acaba el rotllo pel tema assaig, la resta de dies oficialment de 18 a 21h, o com a mínim això posa al web...els divendres no se pq no l'han considerat, però passaria com dimarts (potser fins a les 21h...).De tota manera, la idea és que exepte dies d'assaig, l'horari sigui més felxible, sempre i quant hi hagi algú responsable de la colla. Ahir per exemple a les 23h a l'acabar l'assaig en vem penjar un rato, i després a jugar al futbolin! je je... o si quedem un dijous a les 20:30, estem fins les 22h passades segur. El tema dels horaris, és per la gent que no és de la colla, per curar-nos ens salut, ja que no sabem com funcionarà... però com he dit es pot anar fent sobre la marxa.
Així que ja ho sabeu, aneu passant, i us acopleu a la gent que hi hagi, si no hi ha ningú de minyons responsable, de moment us haureu d'adaptar a l'horari que ha fixat la junta...
Jo crec que de cara als propers mesos la gent cada vegada hi anirà més, ja o veurem....

PGB ha dit...

Merci Roger!

Nosaltres també hi anirem anant!
A veure si coincidim algun dia pel bulder (que segur que teniu gent molt forta a Minyons) o anem a fer algunes vies por ahi ;)

Anònim ha dit...

Wei PGB, si estàs per l'empordà aquests tres dies i vols quedar per trepar donem el teu mail. Jo estaré per allà, i tot i que tinc el genoll un pel cascat segur algun dia escalaré

Anònim ha dit...

Dijous potser podriem anar a tibar una mica perki! quet sembla?