29.9.06

Subirats i començo a notar millores!

Aprofitant els ultims dies de bona vida (a.k.a. vacances), amb l'Àlvaro i el Roger hem anat a passar el dia escalant per Subirats.

Era el primer cop que estaven per aquella escola i per començar hem anat al Sector Toro:

  • Un encuentro, V. Per escalfar i com a presa de contacte amb la calcària de la zona. El Roger la treu a vista, Àlvaro al flash i jo també a la primera.
  • Papa vui ser torero, V+. (V+/6a per mi) Roger al flash (li vaig cantant la via mentre l'escala), jo a la primera però patint al crux i l'Àlvaro encadena en top-rope.
Aquestes vies ja les havia provades a la primera visita a Subirats amb el Marc.

Ens passem al Sector Cinema per provar les vies més llargues (25m) de l'esquerra:

  • Hot dog, V. (Per mi roça més el V+). Àlvaro a vista, jo al flash i el Roger l'acaba amb un A0 al tram final. La veritat és que quedaria més ben protegit el crux de la via si algun dels parabolts estigués a la banda esquerra del diedre final. Ara si caus, pots fer un pèndol i estampar-te contra la paret dreta. La via en sí, no m'ha agradat massa.
  • Destierro de un animal, V. (Per mi un bon V+). El Roger li fot el primer però acaba fent algun pas en A0. Segueixo jo que l'encadeno al flash (tècnicament parlant, clar :P). Finalment, l'Àlvaro quan ja ho tenia a punt, s'ha acabat agafant a una cinta per equilibrar-se. Llàstima! És una via força recomanable!
Per acabar de rematar el dia, tornem al Sector Toro per anar a les vies de sisè grau que estàn més amunt a l'esquerra i intentar-ne una que ens agradés esteticament:

  • 17 puñalás, 6a. Inici amb invertits, arribem a una coveta on desploma. Tenim un lateral esquerra i un invertit dret que ens permet pujar peus i agafar un canto amb la dreta, pujem peus sobre la cova, canvi de mans per agafar el canto que teniem amb la dreta amb l'esquerra, buscar un canto amb la mà dreta, pujar peus, agafar un lateral boníssim i xapar la R. L'intento a vista però no em surt. La deixo montada i l'Àlvaro la prova de 2n amb alguna parada per mirar-se els passos. El Roger la prova de 2n també però no l'acaba (a entrenar Rogeret!). Em torna a tocar, m'envalentono i li foto un 2n intent, estant més descansat, i ROTPUNKT!!!!! :D Finalment l'Àlvaro també decideix tirar-li de primer i també encadena! Un bon final per un gran dia :)
Per acabar de rematar-ho tot, ens hem ajuntat quasi tots els de la colla al Taxi Kebab (un bar de Terrassa de la zona universitària que freqüentem), cerveseta, converses, riures i cap a casa a sopar i a dutxar-me :P

Una cosa que m'estic notant molt, és la millora de "grip" als dits des de que m'hi faig un taping per reforçar les articulacions i els lligaments. M'aguanten molt més, no em fan mal i sembla que hagi millorat en extensió.
Properament faré un post sobre els meus dits i l'esparadrap :P

Ah! sento no acompanyar el post amb cap més foto però just després de fer la primera i única foto del dia, la de l'Àlvaro a Un Encuentro, resultava que no quedava més bateria a la càmera... sempre tant confiat jo!

4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Perfecte lo dels dits, ja veus que l'esparadrap fa miracles!!

PGB ha dit...

Ozzy, em sembla que aquest xollo d'anar-hi tant entre-setmana (potser un dia si que hi podré anar... però no és segur) s'està acabant... :( pertant quasi que m'oblido d'atrapar el jefe indio :P

Mohawk, ni que ho diguis! :D

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
17 puñalás sembla una via guapa pel que expliques, s'haurà de probar. Pel que fa a Papa vuy ser torero, crec que ja en vem parlar oi de la seva proximitat al 6a?
M'alegro que hagin millorat els teus dit.
Salut i a veure si ens trobem algun dia.

Anònim ha dit...

Si que t'estàs foten canya si.

Posat fort que tens que ensenyar-me Sant Llorenç i algu te que tibar-li.