30.11.06

Concentració a Terrassa

Avui he rebut un SMS de la meva cosina que deia:
Avui a partir de les 18:30 davant de l'Ajuntament concentració contra la pista de Matarrodona, passa-ho...

He arribat una mica tard perquè he sortit tard de la feina i quan hi he arribat hi havia molt poca gent, tant poca que em pensava que ja s'havia acabat.
Anant mirant els diversos grups he vist el meu tiet amb més gent del Centre Excursionista de Terrassa. He anat cap allà i sorpresa! L'Amadeu Pagès amb la familia i més escaladors que m'han anat presentant. Al cap de res ja han desplegat la pancarta de la foto i teniem per allà un càmera (suposo que de la TV de Terrassa) i el fotògraf del Diari de Terrassa (em penso que demà sortiré al diari per allà darrera la pancarta, quina vergonya hehehe).

Poc a poc ens hem aplegat vora 50 persones (la majoria es coneixien entre ells). De gent jove, molt poca. M'ha sabut greu veure i pensar que els joves no siguin conscients, o passen, del desastre natural que estàn fent per interessos propis a la nostra muntanya, al nostre parc natural...

Aquí teniu uns enllaços relacionats:
Reportatge del nostre company blogger: Jaumegrimp
Troncs d'alzina a la seu de la Diputació
Encadenats davant d'una excavadora per aturar la carretera de Matarrodona

Durant la concentració hi han hagut algunes anècdotes com la d'un clàssic (Fermí Folguera) que ha perdut un fill i l'ha trobat a una tenda de joguines... hehehe sort que tot ha quedat en un ensurt ;)

Al acabar he acompanyat al meu tiet fins a casa seva i m'ha deixat el mapa de Montserrat de l'Alpina, M'anirà bé per situar-me una mica pel dissabte, que tenim intenció d'anar a la Foca a fer la via Cap Passarell + Aresta brucs.

Aprofito el post, per descobrir-vos el blog del Xavi Rosell. Juntament amb els germans Masó i altres amics estan redescobrint agulles oblidades i obrint noves vies a l'estil clàssic a Montserrat. Un blog 100% clàssic!

4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Ey PGB!!

Molt bones les ressenyes de la Sardineta!! Però falta la signatura del dibuixant, je,je,je... rotllo Picaso!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, la lluita continua! això que està fent la Diputació no té nom...però els hi passarà factura. No sabia que fèieu aquesta moguda a Terrassa
sinó vinc també. Per cert aquest diumenge tenim una macro manifestació a Sabadell contra el 4art Cinturó a les 12 a la Plaça espanya, estació Renfe Nord. Aquí també hi tenim molt a dir!
Ens veiem!

Anònim ha dit...

Hola,

Jo també sóc de Sabadell i tampoc em vaig enterar de la moguda. Fa molts anys que es lluita contra el cinturó i em dona la impressió que la gent va perdent força.
Per cert, avui he anat a fer la sopa de patates que hem vas dir i ha anat tot molt bé. Mirant el teu blog he vist unes vies interessant per a mi la sardineta de baix. Són el cazo grande i l'Usimàndries. Saps si es pot muntar un top-rope des de dalt? I a les vies de 6 que queden a la dreta? He vist com heu reaquipat la zona de dalt i us felicito. Sóc un novell i estic flipant de la dedicació que teniu.

moltes gràcies.

Mohawk ha dit...

Hola Aleix!

La Cazo Grande i companyia les pots muntar des d'abaix, estan molt ben equipades, sols cal vigilar la part ramposa de roca vermella. Segur que es pot arribar per dalt, però no deu ser evident. A la part dreta, on desploma més (més a la dreta de les que el PGB marca a les ressenyes - Mirage) es pot arribar des de dalt caminant, però cal portar una plaqueta de parabolt M10 per poder fer el rapel fins a les reunions. Per arribar dalt d'aquestes vies cal passar per la Sardineta de Dalt, i seguir pujant cap a la Mola, en un dels revolts amb escales, surt un caminet cap a l'esquerra que passa per sobre de la Srdineta de baix... tot i això el PGB t'ho explicarà millor!

Gràcies per les felicitacions!