28.2.09

Fent iniciació per Solius

L'últim dia de Febrer, ens emportem al cosí de l'Alba per iniciar-lo a l'escalada en roca, ja que ha començat a anar pel bulder de La Bisbal.
Escollim Solius perquè té bastantes vies fàcils i llargues, i perquè agafi confiança amb els peus i vegi que no tot és questió de tibar de braç.

Ens hem quedat a l'Agulla Central amb un grup de nois (entre ells, el nebot del Joan Asín) que també iniciaven a algun amic seu.

Hem començat muntant la President, que també m'ha servit per fer el canvi de xip de tants dies escalant en calcària. L'Alba i en Francisco l'han pujada, en top-rope, sense més problemes que alguna tremolor a la cama, normal en les primeres escalades.

Hem seguit per la Tallades encara pud, un V+ dels llargs. Una via molt xula i completa ja que començes en placa, et passes a diedre i acabes sortint empotrant les mans en una fisura durant 3 o 4m, tot un Indian Creek en miniatura! Hehe. Jo he encadenat a la primera i m'he pogut treure l'espineta que tenia clavada de les primeres 24h de Solius que vaig assistir, al 2006! L'Alba l'encadena en top-rope i en Francisco ja ho ha tingut més complicat, però amb alguna ajuda ha acabat arribant a dalt. Molt bé!

La Tallades va per la fisura paral·lela a La Page (on estic)

La següent ha estat una altra que em faltava per encadenar a la zona, l'havia provat fa anys i m'havia sortit en top però no de primer: La llei del puma, un 6a amb algun pas contundent.
Aqui l'Alba ha aconseguit superar el tram dur però no li ha molat gaire el flanqueig de segona, així que ha preferit baixar. En Francisco hi ha posat ganes però no ha pogut... per ara, perquè apunta a maneres!

L'Alba sense voler deixar anar el canto bo ;P

Abans de canviar de sector hem menjat una mica i m'he posat amb la Putu avi. No sé perquè pensava que era 6b a seques, després m'han xivat per allà que tenia el plus! Tot anava bé fins que he patinat al pas clau, merda! Ja la teniaaa! :_( L'acabo de muntar i li veig color per una propera ocasió.

La Núria fa temps en el crux. Foto by Mohawk!

Baixant m'ha tocat desmuntar les dues vies anant pendulant per la paret.. hehe.

Abans de marxar, la intenció era fer una de les noves vies que hi ha abans de la zona principal de l'Agulla de Dalt, IV's i IV+... però ens hem posat a xerrar amb els nois que estaven per allà i ja se'ns ha fet tard, així que cap a La Bisbal a que em prenguin el pèl i a disfrassar-nos! Que aquí van tard i celebren el carnestoltes una setmana tard (sino no els hi va ni Déu, que tothom fuga cap a Palamós o Girona :P).

Tatxaaaaaaan!

5 comentaris:

Oriol ha dit...

Sens dubte la que sortiu disfrassats es una de les millors fotos del blog, el proxim dia heu de fer una performançe escalant amb les disfresses.

Gatsaule ha dit...

Ei, Superclimb, com es nota que pesa poc l'Alba, he, he,....

TRanki ha dit...

heheh

Super PGB i SUPERALBA...que bo bow...deixa en no res el post aquesta fotakaaaa!

Salut!

PGB ha dit...

Hahaha la foto ha causat furor... però no l'aguantava pas amb les mans ;D xDDD

Salut als 3 :)

Xavi ha dit...

Hola SuperPGB!
Veig que vas publicant amb retard, com jo. Com va anar al final la setmana santa? Suposo que passada per aigua...
Ens veiem per les muntanyes.
Records!