2.2.09

Primera escalada de tarda: vitaminosis

Pel cap de setmana del 31 de gener i 1 de febrer donaven plujes arreu, així que amb el Marc vem ser previsors i vem anar-nos-en a aprofitar 2h i mitja de llum en algun sector proper a Barcelona el divendres 30 de Gener al acabar la nostra jornada laboral (els divendres acabem a les 15h).

El dia anterior, decidint la zona em va venir al cap un post de l'Òskar sobre Corbera, i un concret del sector Vitaminosis.


Aquest, és un sub-sector interessant per una tarda ràpida com la d'aquell dia. Cinc vies amb graus de V+ i 6a, i un 6c per acabar-se de petar.
En teníem de sobres.

  • Made in Japan, V+. És ben vertical i té canto, però m'agafa fred i m'inflo més del compte. Tot i això surt a vista.

  • Magic bus, V+. Més dura que la Made in Japan, també surt a vista no sense trepar-destrepar-trepar-destrepar algun pas.

  • Pequeño saltamontes, 6a. Pas bloquero i llarg on jo ja arribo pels pèls amb un dinàmic només començar (òju baixets!) Regletes que mosseguen, peus no massa bons fins que pots agafar un bon canto que et permet pujar peus i agafar el canto salvador. Em lio a la seqüència anant a vista i prefereixo penjar-me, el segon intent el faig massa ràpid i encara em fan mal els dits, així que li cedeixo el torn al Marc perquè encadeni còmodament i al meu 3r intent li puc posar el punt vermell. Curta però intensa.
Entre aquestes, el Marc li ha fet un parell de tientos a la O.K. Pallo (6c) però no hi ha hagut sort. Abans de marxar, també li fa un pegue a la Teodoro... (6a/+?) però al meu torn ja ha enfosquit massa per intentar-la, així que desmontem i cap a casa amb un molt bon regust de boca per haver aprofitat unes poques hores de llum :)

PD: La foto és de l'Òskar. Sorry per robar-te-la sense permís :$

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja saps que no hi ha cap problema, amic.

Anònim ha dit...

hola companys escaladors... estic desenvolupant una pàgina per cercar i compartir croquis d'escalada, inforcació d'escoles, sectors i vies. Estic començant i us convide a participar per donar a coneixer les escoles de Catalunya...

Doneu-li una miradeta i si us interessa seria genial. www.enlavertical.com

Salut i roca!!!