11.5.09

Dilluns de Pasqua a Gelida

Després del dinar de la mona, sabia que el Marc, l'Aleix, l'Ivan i la Carol corrien per Gelida, així que els truco i m'hi acoplo.
Arribo tard i enganxo al Marc i a l'Ivan provant la Ka No. M'enduc l'Aleix al sector dret i puc fer un parell de vies (ressenyes Groinket):

  • #14, 6a. Inici d'anar fent fins que s'arriba a un desplom on hi ha passos llargs que em costen de veure i li demano ajut a l'Aleix, em canta on són els cantos i encadeno al flash. Quina por abans de xapar la R... hi ha un bon aleje :P

  • #6, 6b. L'Aleix li té ganes i li fot un tiento bastant bo. Se la treu amb una parada, sembla que li vagi com anell al dit. Jo no ho tinc tant clar i la provo en top rope, no aconsegueixo trobar la meva seqüencia per superar el crux, la resta és bastant més fàcil. Queda pendent per alguna propera visita...

I amb aquest parell de vies fetes, cap a casa falta gent! Un dilluns ben aprofitat amb via llarga pel matí, dinar familiar i una mica d'esportiva a la tarda :)

5 comentaris:

martí b ha dit...

Tiu, ets un blogger incansable! Jo en tinc un pendent des de fa una setmana i no hi ha manera! M'agradaria venir a la presentació de la web el dijous, però tinc feina a aquella hora... A veure si m'ho puc muntar. Ja explicaràs com ha anat, que jo vull començar a treure-li rendiment a Sant Llorenç, que el tinc molt a prop i poc explotat. Vagi bé!

Aleix ha dit...

Bow, has de tornar a provar el 6b que segur amb la seqüència que faig servir jo o un altre te'l treus! Jo dijous tampoc podré venir tot i que em faria gràcia, així que molts d'ànims i enhorabona per la iniciativa!

PGB ha dit...

Martí, en tinc 8 a la recàmara... xD A veure si em poso al dia d'una vegada! Llàstima que no puguis venir, jo intentaré gravar-la en video... a veure si puc passar-la en streaming o algo! ;)
I si, ja li trauràs rendiment ja, que hi ha vies molt bones i no tot és a partir de 7a! :D

Aleix, l'he de probar amb el mètode del Marc, pq aquella pinça d'esquerres em va fatal! :P Però si, hi tornaré! Tu tampoc?! Al final no vindrà ningú!!! hHheheeh. A reveure! ;)

Piter ha dit...

Pero tu... quants dilluns de Pasqua tens ?? Cagun dena.... can Jorba i Gelida on the day ?

PGB ha dit...

Exacte! Matí via llarga, dinar familiar i a la tarda a Gelida. Fanàaaatic!