8.7.09

Actualitzacions de santllors.com

El dijous 14 de Maig vam innagurar la web d'escalada a Sant Llorenç del Munt (Santllors pels amics).

Gairebé no han passat 2 mesos i la guia impresa que es pot comprar als establiments col·laboradors ja s'ha quedat antiquada (ja farem la versió 2 quan ens en demanin més). D'aquesta manera, hem creat una petita pàgina d'actualitzacions de la guia impresa. Si llegiu els texts, podreu trobar un enllaç a aquesta pàgina dins del fòrum. Actualitzeu-vos-la si voleu ;)

A través del fòrum i d'e-mails privats, també hem pogut anar actualitzant i corregint molta informació. Gràcies a tots pel vostre feedback!

Aprofito també per comentar que cada mes intentem afegir ressenyes de nous sectors. Al juny vam innagurar la zona de l'Obac amb la ressenya de la Placa Sibarit. Aquest mes l'actualització serà... estigueu a l'aguait ;)

Cada cop veig més clar que ha estat tot un encert el format escollit per a fer la guia! Què us ha semblat a vosaltres?

4 comentaris:

Vikingu ha dit...

Ieps mestre!

La feina espectacular, com no.

L'únic defecte que hi trobo és el que no es digui la llarga de les vies (en genèric a les d'esportiva i més concret a les clàssiques).

Vagi bé!

PGB ha dit...

Hey Vikingu :)
A les d'esportiva és un xou, n'hi ha 600 a tot Sant Llorenç! Però està en ment.

Pel que fa a les clàssiques no n'hi ha cap que passi dels 100m, a exepció de l'Aresta dels Cavalls. D'altra banda, al artícle del Joan Armengol que et pots baixar de la web, hi ha info més extensa de les clàssiques.

Salut i a veure si ens veiem ;)

Jaumegrimp ha dit...

Molt bona feina Pere! estaré a l'aguaït!!

Gemma ha dit...

Ens ha semblat genial!
Ja tinc ganes de descobrir el nou sector d'aquest mes, je je je...