7.5.10

Humitats a Perles

El passat dissabte 1 de maig, me'n vaig cap a Perles amb en Dani i l'Anna.
Arribo al pàrking al migdia, recuperant hores de son. Un post-it al parabrises del cotxe d'en Dani m'informa que són al Roc d'en Betriu. Cap allà que vaig!

Al arribar tenen muntat el clàssic diedre i els acompanyen dues amigues de l'Anna que s'estàn esbarallant amb uns sisens de més a la dreta.

  • Mirador, V+. Un bonic diedre que s'ha d'escalar. Igual de llarg que bonic. L'Anna la repeteix en top-rope per desmuntar-la.
  • Bloc suspès, 6a. En Dani l'encadena a vista i me la deixa amb les cintes a punt. Jo tampoc fallo tot i que té una entrada de mirar-s'ho una mica. Quina angúnia el bloc suspès! :P
  • Rostoll, 6b. En Dani segueix amb la motivació d'anar fent a vista però s'encalla en un punt i un ruixat fa acte de presència, s'escapa per la bloc suspès i al baixar el ruixat sembla que ha parat... així que aprofito jo i m'hi poso aprofitant que em canta la seqüència clau al baixar. Anant de primer no fallo i arribat als últims passos del desplom es fot a ploure fort! Argh, totes les adherències molles a dalt, no paro de sucar magnesi però no aconsegueixo eixugar res... li foto pit i collons i surto encara no sé com. Xapo la reunió i me l'enduc al flash + plovent! Això hauria de tenir doble mèrit! hehe
Desmunto corrents, ens aixuploguem una mica a fer el material i cap al cotxe i al bar. Aquest cop en comptes d'anar al Thaussà anem a La Societat, també de Nargó. L'Eva tenia torn de tarda i aprofitem i li fem companyia. Així a més, ens fa uns entrepans de truita amb ous de les seves gallines! Això si que és triomfar! ;)

A mitja tarda ens n'anem cap a Terradets on farem nit a l'estació d'Àger...

4 comentaris:

JM ha dit...

Ostres, plovent segurament li puja un +.
Posa alguna fotillo home, per a veure com es la roca almenys :)

Salut

PGB ha dit...

No en vem fer cap! :S

Mingo ha dit...

Enhorabona Pere, llàstima de les fotos

jclaramunt ha dit...

Tothom en parla tan bé de Perles que ja tinc ganes d'anar-hi...fa massa calor ja per escalar allà?

Ja has inventat un nou grau, "6b-p"