7.5.10

Primera afternoon session 2010 - Gelida

Al sortir de treballar ens trobem amb l'Albert, el Marc i el Xavi. Són les 18h i des de Sant Cugat, un dels sectors que ens queden més a prop (pagant el peatge de Martorell) és Gelida. Cap allà que enfilem i a tres quarts de set ja estem començant la primera via.

Foto d'Arxiu

Ja fa gairebé un any de l'última visita a l'escola, i no hi havia tornat. No per falta de ganes, sinó per lo agobiant que pot arribar a ser Gelida un cap de setmana. Sembla que a l'última hora de la tarda, entre setmana, s'hi està bé. A veure si anem repetint i vaig fent els deures pendents.

Mentre en Xavi i en Marc es queden a la paret principal per provar la via Xapes Negres (7a+ o 7b), amb l'Albert ens n'anem a la dreta del tot, que pel nostre grau hi estarem millor.

Avui, començaré jo totes les vies de primer posant-lis les cintes, ja que l'últim dia va començar l'Albert.

  • Núm 12, 6a+. El diedret de la figuera. Surt molt còmode fins que arribes a la barana de sota el diedre, allà costa una mica posar-s'hi ja que els peus que hi ha no són massa bons. Tot i així faig un moviment de contorsionista i aconsegueixo muntar-me al diedre. Un cop hi ets ja és molt fàcil fins la reunió. Surt a vista.
  • Núm 15, 6b. Segons l'arxiu del bloc, la vaig encadenar al flash+toprope al 2007! Recordava que la tenia encadenada i m'havia de treure l'espineta. El que passa, és que 2 anys i mig passen factura i és com si hagués escalat la via a vista... i sí, me l'enduc a la primera! :D
  • Núm 11, 6b. Motivat i veient que encara queda mitja horeta per les 9, em poso a la via. Entrada fineta, amb poca presa de mans i peus molt petits, alguns en adherència. Arribes a un canto plà i toca fer un moviment dur per arribar a un canto bo, allà no t'has d'encantar i has de col·locar-te bé de peus per seguir tirant amunt i xapar amb tranquilitat, un cop fet aquest penúltim xapatge ja et pots relaxar i arribar a la R per una placa tombada amb canto. A vista! :D
Carai, feia temps que no escalava vies d'esportiva tant fluïd ni sense preocupar-me d'on era l'última xapa. Molt bones sensacions!

7 comentaris:

Marieta ha dit...

Gelida mola, company.

Aleix ha dit...

Neng, ja no cola tan 6b, has de pujar les mires!

PGB ha dit...

Maria, realment sí ;)
Aleix, doncs vist l'èxit d'ahir, el proper cop que hi torni tocarà atacar els 6b+!

Pietro ha dit...

Molt bé noi,...estic d'acord amb l'Aleix: volem començar a veure la xifra 6c per aquest bloc. La 10, 11 i 12 del sector centre són força assequibles, el que passa que alguna té uns alejes de por!

JM ha dit...

Quin bou estas fet, escalfant amb 6a+, i els 6b's a vista.

Felicitats, et veig molt bé.

PGB ha dit...

Pietro, jo estic d'acord amb vosaltres ;) hehe.
M'apunto les recomanacions! i m'enduré els aliens!!!

elliotnnes, la veritat és que vaig escalar com feia temps que no escalava! Fluïd, sense cansar avantbraços, tècnic de peus... a veure si continuo així!
Per la propera t'aviso!

Marc Sánchez ha dit...

Be tiu! ara a seguir amb els 6c! Vagi be!! :)