17.2.09

Bizkotxos i Rocamaura

Despres de l'escalada per la Garrotxa, tornem al camp base: el pis d'estudiants de l'Alba, a Girona. Allà ens fotem un tiberi a base de bescuits, pastissos, xocolates desfetes... tot mirant videos com King Lines, First Ascent o The return to sender. Quin fanatisme!

A l'endemà la idea era canviar totalment d'escola i anem cap a Rocamaura. Per part meva em vaig agafar el dia de relax i vaig fer poca cosa:

Mikael Douglas, V. La primera via del sector. És d'en Zoilo i ara per fi en conec el nom! L'Alba i la Carol s'hi posen també traient-la bastant bé.

El gork, V+/6a. També d'en Zoilo. Fa temps l'havia encadenat a vista i m'havia semblat 6a com a mínim. Ara la veig com un 6a d'un pas. Tot i així, aquest cop m'he de penjar. Pere, Pere... com estem!

L'Ivan superant el sostret de la Mikael Douglas
L'Oriol havent superat el pas de El gork.


Pica fort, 6b. L'Oriol l'encadena a vista i jo ho provo de 2n, i el pas a bloc inicial pot amb mi. Seria la última de les vies curtes de l'esquerra.

No vull marxar de Rocmaura sense haver fet res més, m'agradaria haver provat la Carme o la número 15 (que l'Ivan encadena a vista) però, tinguent el dia que tinc, prefereixo reservar-me per un dia millor i intentar-les a vista. Així que mirant mirant, decideixo posar-me amb la última via del sector, que ressegueix un diedre desplomat amb bastant canto.

El Marc a la via de V central. Una mica polida però maca de fer.

Núm 24, V+/6a?. Comença amb uns passos de tràmit per situar-te a sota el diedre. Allà ja tens un bon aleje per xapar el següent spit, així que amb compte vaig fent passos amb seguretat fins que el xapo. Llavors bé la tonyina: cal agafar aquella fisura empotrant alguna mà i anar-te espatarrant de cames fins que toca bloquejar d'un empotrament per agafar un canto salvador que ens permet sortir del diedre desplomat. No em va ser pas fàcil, vaig fer una porta... per sort el canto és franc! :) Una bona remada i ja som a la role. Una via bastant interessant! A veure si es fa més i es neteja una mica la roca.

Per haver estat tot un cap de setmana amb possibilitats d'escalar, he fet poques vies. Però vaja, he disfrutat de la companyia. I l'Ivan ha tornat a escalar! I quin retorn... s'endú la Scadel, un 6c/+ al flash i varis 6a+ i 6b's a vista.
Aquell dia també l'encadenarien l'Oriol i el Marc amb un parell o tres intents. Quins bous :)

5 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Aquesta de la V central és la única via que he escalat aqui...ens va costar molt trobar-ho i sens va fer tard. Ufff això ja fa molt temps...
Crec que a Villajuiga hi ha una zona d'esportiva, hi has estat?

Mingo ha dit...

Ei Pere, que dius un dia de relax? lo normal és que després d'anar al pis d'estudiants dormissiu gran part del dia. Salut i vaig prtenen nota d'aquestes escoles.

Llorenç ha dit...

je je je!! el fanatisme que es per anar a pisos d'estudiants o per escalar?
Veig que les fotos tenen sol! i molt guapes!!! ja feia dies que no sabiem res de tu!!

felicitats!!

TRanki ha dit...

Ei bow...al CAu a la dreta de tot ja hi ha 2 Vº's i el 6b que vai equipar...esperan-te!!!!! Tots teus!! No fotia calor a Rocamaura? buuuu, quina por escalar allà amb sol!!!

heheh les peis guapes eh? SENQUIU per passar-me-les!!!!

PGB ha dit...

josep, doncs bé val una 2na visita si estàs per la zona. Hi ha vies que no estàn malament :)
A Vilajuïga el Ferran Guerrero and co estàn obrint molts blocs, a veure si m'hi acosto!

Mingo, també vem dormir també :P no tot van ser pastissos ;P També hi havia poció màgica del druïda ^_^

Llorenç per tot! Sisi, al Febrer encara feia sol! Hahaha, a veure si em vaig posant al dia :)

TRanki bou! Comença a fer calor per pujar al Cau, no? Millor de tardes. Aquesta piada és del 15 de Febrer, feia una temperatura bastant bona, ja es veu a les fotos que n'hi ha de destapats! :P