17.2.09

Legalize it!

El cap de setmana del 14 i 15 de Febrer vam decidir anar per Girona amb la troupe. El dissabte el vem passar a adueB.
Érem conscients de les prohibicions que el Consorci havia aplicar als selgniC led tolletsaC però, personalment, que a la seva web posin la frase "Aquesta ordenació deixa sense efecte la que figura a l'ordenança publicada al BOP de Girona número 113, de 14 de juny de 2005, pel que fa a la pràctica de l'escalada" i es quedin tan amples no em convenç.

Des del meu punt de vista, una prohibició així ha de sortir a algun BOP o DOGC per a la seva oficialitat, no? En fi... que segurament vam fer el furtiu, com la majoria de gent que segueix escalant-hi i donant vida al poble.

Decidim pujar cap al sector aciamaJ, ja que és el retorn de l'Ivàn a l'escalada i el primer dia de la Carol. Per part meva escalo:

  • El castell de les bruixes, 5a. Un primer pas complicadet que m'agafa fred i la resta de bon canto i d'anar superant blocs. No m'acaba de fer gràcia el roçament de la corda al baixar... que afilada que pot arribar a ser la calcària!
  • Pajarerus, 5b. Aquesta via es veu clarament la intenció de fer-la llarga i així aprofitar dos trams de paret. Llàstima de la repisa intermitja, ja que els moviments tant de la part inferior com de la superior son molt bons.
L'Alba al tram inferior de la Pajarerus
El Marc baixant de El vol de la sargantana.

  • Aresta.com 6a+. Un dels reptes del dia. L'última vegada no m'havia sortit, aquest cop m'hi poso de primer i encadeno! Bé bé! Bon senyal :)
  • Orus, ke pel kul kaguen els moros, 6a+. Aqui tampoc havia tingut èxit en anteriors vegades. S'hi posa l'Aleix però es baixa, m'hi poso jo i ni la roca ni l'equipament (amb alejes) em dona confiança. Prefereixo reservar-me, baixar i anar a fer una altra via d'un estil menys goril·lero que aquesta.

L'Aleix a l'Orus i l'Oriol encadenant T'hi va la pell a vista.
  • Ressaca perpètua 6a+. Una de les millors vies de l'escola i del món en general. 32m de continuïtat, amb les xapes on toca. M'hi estic una bona estona, sobretot encallat en el pas fins que trobo la meva seqüència i tiro amunt. Com més amunt pujes més bona és! Encadenada a la primera! L'Aleix s'hi posa en top per desmuntar i també la treu! Clar que si bou!

Foto d'arxiu, del Novembre del 2007

Per el proper dia que hi torni (espero que s'hagi tornat a legalitzar l'escalada a la zona), tinc com a deures l'Orus i la Bavaresa Namasté, a partir d'aquestes... a començar a provar vies un pèl més duretes :P

8 comentaris:

Piter ha dit...

La dels Orus... em sap greu dir q d'alejes no n'hi han eh!! jo le trobo bonissima... un festival de via i amb les xapes on toquen !!

SEVIDE ha dit...

Bentornat!!
Pensava que es podia escalar a Beuda a tots els sectors excepte el del Castell. Es així? No sé on vaig llegir que l'Ajuntament pressionava perquè es pogués escalar altre cop. Sabeu com està el tema??

PGB ha dit...

Piter, bé... les xapes estàn a lloc, protegint els passos. Cert :P I si, és molt bona, però molt física!

Sevide, segons la web del consorci no, els 12 sectors estàn prohibits. És un problema de propietat privada.

Jo també tenia aquesta informació de que l'Ajuntament vol comprar els terrenys i així tornar a donar una mica més de vida al poble.
Quan sàpiga algo ho pio!

TRanki ha dit...

Ei Bow ja era hora de tornar-te a veure!!!!!

Buf vaya marrus...

A veure quin dia fem una altra equipada per allà dalt...hi ha linies encara!!!

(per ecrt em van fotre el taladro, estic esperantr temes del sguro per pillar-ne un altre...)

deeeew

Tranki

Jaumegrimp ha dit...

Ep Pere! així que fent el furtiu!! i jo que et tenia per un tio formal!! no sé com acabarem amb les prohibicions, però no anem be!
A veure quan ens podem veure a la paret, a seguir tibant Pere! almenys tú pots!!!

Gatsaule ha dit...

Pere, he enviat el teu post i les teves dades personals als agents rurals per si tenen ganes de dir-te alguna cosa....., he, he!

14 de febrer? Quan portis un any de retard en el blog farem una festa!

PGB ha dit...

Ja veieu... encara tinc 12 posts pendents!!! xD

A veure si et tornen els quartos per pillar un nou taladro, Tranki! Jo que te'l volia manllevar aquest hivern per anar a restaurar unes vietes de friki oblidades...

Jaume, molt formal no sóc. Bé si, o no... de vegades! Com va el braç?

Joan, joan... pensa que sé on vius i quin cotxe tens! Ara m'he proposat posar-me al dia, a veure si ho aconsegueixo! xD

jclaramunt ha dit...

Nanuuu! Sabia que anaves sortint, però el teu blog estava ven aturat eh!!!
Així que estàs fet un escalador ocupa! Et fotaràn a la garjola!!!
Molt bé aquests encadenaments per anar escalfant, que aviat comencen les tardes de Sant Llorenç eh!
A tibar-li