29.3.06

Cap de setmana


Bé, aquest cap de setmana no podré veure l'Alba ja que estarà de viatge de fi de curs a Amsterdam, pertant m'apunto a la sortida de muntanya hivernal que monta el CAU. S'ha decidit que anirem al Pirineu Aragonès per fer o el Pic de l'Alba, o la Maladeta. Cal dir que encara no he estat mai pel Pirineu Aragonès i les previsions metereològiques auguren un gran cap de setmana amb assoliment dels objectius ;) (dacord, em perdré el Barça-Madrid... però què hi farem!).

Ja tenia ganes de calçar-me les botes, els crampons i vinga piolet amunt que aquest any he vist poca neu (tant en temes d'alpinisme com en temes d'ski). De moment els crampons els llogo, ja que encara hi vaig poc, però m'estic mirant els Grivel G12, que són força polivalents tant per caminar, com per alguna canal o ressalt de gel. La intenció serà comprar-ne uns que em permetin experimentar (de cara a l'any vinent) l'escalada en gel i poder anar amb ells a la muntanya en època hivernal. Què us semblen?

5 comentaris:

ivanG ha dit...

El pirineu d'Osca et deixarà impressionat!!
Jo tinc uns Grivel de caixa que es diuen 2FMatic. Son semiautomàtics i es poden deixar articulats(per caminar) o fixes amb un parell de cargols (fixes millor per fer activitats técniques). Les puntes davanteres están una mica aixecades per poguer fer gel/alpinisme però sense massa especialització.
Crec que aquestos crampons son dels més polivalents que fabrica Grivel, encara que els G12 no els he provat.
Salut i espero que no et sigui molt complicat escollir uns crampons (a mi em va costar lo seu), ens llegim....

PGB ha dit...

De fet, l'any passat vaig dir "l'any que vé em compro crampons i piolet" i ja em tens que serà aquest finde que faré la 1ra escapada a la muntanya hivernal aquesta temporada... vaja, que els crampons es queden per l'any següent com a mínim xD

M'informaré dels 2FMatic tot i que dels G12 me n'han parlat molt bé. I com que estic força interessat en començar a fer corredors i alguna cascada de gel a la que la vida m'ho permeti (i els estudis i la feina i tot.. xD) doncs pel què m'han dit els G12 se m'ajusten bastant a el que busco :)

Gràcies!

Anònim ha dit...

estàs de fons com per pujar a la maladeta pere xD

ja veurem lo del sac ;)

cuida't!

Gatsaule ha dit...

Ja explicaràs com està la neu, durilla o és una pasta a tot arreu. Sort !

Vlady ha dit...

A lorin con Amsterdam que no vaya a pasar como en la peli de Hostel, je, je, je. ;)

Salu2