16.7.06

Amb l'Alba a Subirats

L'objectiu del dissabte (el meu, vaja :P) era anar pel matí al Diafragma i al Gruyere de Sant Llorenç a provat uns 6a que tinc en ment, per després anar a veure a la Siberia i la Paret Gran (Font Soleia) a l'Oriol Pascual i la Mar Alvarez que estaven provant La Secta, 8a+.
L'objectiu no es va complir i no vem anar a Sant Llorenç. Així que després de dinar, vem fugir de les nuvolades que amenaçaven tempesta, anant-nos-en a Subirats.

Vem començar al Sector Toro fent dues vies que jo ja havia fet, perquè l'Alba anés provant el tipus de roca (està massa acostumada a Solius):

  • Com tu vulguis, IV. Comença l'Alba i encadena a vista. Jo darrera :P
  • núm 24, V. La torno a encandenar i l'Alba encadena en top-rope.
Entre via i via, em truca l'Oriol i el molt fanàtic diu que se'n va a Solius! Parlem del tema del re-equipament de dimecres i d'una escapada el dijous. També em diu que la Mar ha encadenat La Secta 3 vegades i a ell li ha anat de poc, encara no la té tant provada com la Mar però està al caure!

Els núvols i el vent amenaçaven tempesta però a mi em feia força pal haver fet tants quilòmetres per només dues vies, així que anem cap al Sector Triangle i provo:

  • Partera acelera, 6a. La vaig disfrutar però jo la coto de V+, algun aleje a una rampa d'adherència que meravellosament no em va afectar gens i la vaig fer molt bé. Encadenada a vista. L'Alba se n'ensurt més que bé de 2na i ja marxem cap a casa.
Al arribar a l'autopista comença a ploure. Ho vem clavar! I a sobre ens n'anem amb un bon regust de boca :)

Ara a pencar fort amb el Projecte de Fi de Carrera i dimecres a clavar bolts!

5 comentaris:

K. ha dit...

Partera Acelera deu ser 5º/5º+. De fet al comentari de pròleg de la zona a la guía comenta 4º+.

No sé com es que al croquis posen 6a, pero en fi, a la guía tota la ressenya de Subirats es una mica confusa (falten vies, sobren vies i el grau es poc consistent...)

Anònim ha dit...

Pereeee!!! Quian rapidesa tu, això de la tecnologia em deixa pillat, és com un Gran Hermano de l'escaladaaaa!

Dimecres Sardineta, i dijous no pateixis que amb la Ceci ja m'espabilo...com que sabia que tenia una "sorpresa" no ha parat fins fer-me confessar...i carregarem el sopar entre els dos...

Mus trukem pel Dimecres

PD: Ah...el tema Secta,,,a St llorenç s'usa molt el grau "amb barra" i sembla que la secta està de 8a/a+, és a dir 8a+ fàcil o 8a dur PERÔ fins i tot podriem MATISAR MËS i USAR EL GUIÓ, és a dir, filar més prim i aproximar una mica més el grau...en resum...crec que es tracta de un 8a/a+-8a+ ( un 8a/a+ que s'acosta més al 8a+ que al 8a...heheheheh). Aquest de Terrassa sóu la òstia...però la via és guapa i a la Siberia als matins encara es pot escalar...

Saluuuut!

PGB ha dit...

k, seguint el comentari de matisar el grau de l'Oriol, jo deixaria Partera Acelera de: V/+ - V+
És a dir, un V/+ que està molt més tocant el V+ que el V. Vaig trobar-la més assequible que la Papa vui ser torero

Oriol, les dones són les pitjors! A mi també m'aixequen enlaire algun pla sorpresa. Bé, un altre dia anem a fer un integral de clàssiques al Cavall Bernat que ara m'he quedat amb les ganes :P

Fins dimecres!

K. ha dit...

Es que Papa Vui... probablement es 6a.

En el tema dels graus intermitjos (6a/6a+-6a). No hi entro, em sembla ja "risar el risu" :)

Anònim ha dit...

weis! kes aixo k dsfem plans sorpresa? kin he dsfet jo? va tontet continua fent projecte!
:P