26.4.07

Poti Poti Santllorençí

Ara dies que no actualitzava (vaig de cul entre la feina i la uni).

Fa uns dies (dilluns 16 d'Abril), ens vem reunir l'Ivan, en Dani (manresà afincat a Terrassa) i més tard en Marc, després de treballar, a la Sardineta de Dalt. Objeciu: Umma-Gumma (6a+/b).
Aquella tarda cap de nosaltres va encadenar-la de primer, jo continuo encallat al crux... tot i que abans de marxar, una mica a les fosques, la vaig encadenar en top-rope (ja van dos vegades!) El proper dia (aviat) cau!
Mentre en Dani i jo ens hi barallavem, l'Ivan i en Marc van provar la Idefix, un altre 6a+/b del sector, més continua que la Umma-Gumma i amb la primera xapa a can collons :P (recomanable la canya). Vem apurar força i a l'hora de marxar els frontals van fer acte de presència.


L'Ivan a Umma-Gumma

Avui per la tarda, després d'anar a fer unes gestions pel meu nou cotxe (siiiii em compro un cotxe i m'arriba la setmana que ve!!! :P) hem pogut coincidir amb l'Alvaro per anar a fer un parell de problemes al bloc C-2 de la Guia de blocs de Sant Llorenç del Quim. Hem pogut repetit les lines verticals més llogiques mentre la llum ha aguantat i parlar una mica que feia temps que no ens veiem :)

Foto d'arxiu de la cara fàcil del bloc C-2

Demà dijous, aprofitant que puc plegar una mica abans, he quedat amb el Joan i el Marc Pity per anar al sector de la Cova del Frare del Diafragma, a veure si em surten els dos 6a's de deures de fa temps...


Percert Quim, ja he llegit el teu blog ;) Pinta duríssim i guapíssim el bloc on heu anat avui! Que grande!
Què et semblaria batejar els blocs més freqüentats de la zona? Millor dir-los per un nom que per un número, no? :P

5 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Què tal ara per Sant Llorenç, PGB, molta calor ?

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
he mirat el blog d'en Quim, no sabia que hi habia tantes zones de bloc a Sant Llorenç. La veritat és que no ho he probat mai...
Llàstima que no pugui venir avui, si hi aneu un altre dia avisa'm que potser m'ho puc combinar.
A tibar-li

QUIMI ha dit...

Hola Pere!
Merçi per donar a coneixer la guia,fa ilusio..:P
Molt bona idea lo dels noms,lo que tindriem que fer es informar-nos de que no tinguin noms ja posats,sabria greu cambiar lo que altres ja van pensar.
Sort amb les vies de Sant Llorenç!quant et vaig coneixer no pasaves de V+,i ara li fots a 6b...

Mohawk ha dit...

Ja,ja,ja... amb la Idefix vam fer la tècnica Tarragó -> Fissures netes... com que el taco de fusta ja no hi és millor portar un friend mitjà...però tampoc està tan lluny la xapa, ja,ja,ja :P :P

A tibar-li fieres!!

PGB ha dit...

Un quimic de 2 pams de llarg a la roca podrida i solucionat! ;)