7.6.07

Al bon temps: Fanatisme

Si, senyores i senyors, la calor ja fa dies que es aqui i aixo es un fet. Les temperatures son agradables, els dies mes llargs... Vaja, que l'estiu ja es aqui.

I quin es el desti escollit per molts escaladors a l'estiu? Mallorca
I perque? Psicobloc

Si finalment estem de sort, passarem amb l'Alba la 1ra setmana de Setembre per Mallorca practicant aixo del psicobloc ;) Us deixo amb un altre nou video de fanatisme a la gran illa balear... feu click

5 comentaris:

Jortx ha dit...

Pedrrrroooo!

Amb una colla d'aquí també havíem estat dient de gastar la primera setmana de setembre per Mallorca fent el préssec! Però ho tenim bastant aparcat i no sé no sé...

Jo me'n moro de ganes i segur que puc enredar algú o alguna...

Quin pla teniu? Bitllets? Allotjament? Tinc gana d'informació :):):)

PGB ha dit...

Epa Jortx

Doncs mira, tenim un amic que te un apartament prop de Manacor (al costat de Cala Barques).

A aquella Cala hi ha una petita zona de psicobloc (no arriba a 20m pero ja en tenim de sobres! :P) i be, la intencio es passar uns dies fent platjeta i psicobloc.

Tot i que l'amic ens convida, igualment ens endurem la tenda o a les males buscarem una pensio. No se si emportar-me tambe corda i trastos o nomes peus de gat i magnesi. Falta encara concretar tot el viatget amb l'Alba i dos amics (Ivan i Marc) que sembla que tambe tenien pensat venir.

I buff.. seria molt brutal muntar una trobada blogger psicobloquera! :P

Gatsaule ha dit...

Potser m'hi hauria d'apuntar, també, amb la por que em fa l'aigua segur que pujo de grau !!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, si ets "hiperlaxe" això és un fet i no si pot fer res, un és com és, ara, pots minimitzar els problemes a base d'entrenament i potenciació muscular com t'havia comentat, el fet de protegir-te amb esparadrap et va bé per donar-te confiança i et protegeix les articulacions, però el que t'ajudarà més és fer musculació i mirar d'escalar sovint per tenir la musculatura i els tendons potents, la hiperlaxitud no s'opera, no t'hi capfiquis i fes com fins ara, escala cada setmana i entrena evitant la sobrecàrrega i ja veuràs com t'en vas sortint.
A disfrutar!

Jortx ha dit...

Jefe!

Jo i un altre friki d'aki avinyo ens hem pillat bitllets (que avui es el dia dels viatges gratis amb vueling!!). Estarem a Mallorca del dia 1 al 8 de setembre.

No sabem res ni de com dormirem ni de com passarem les nits...en principi anirem a l'aventura. Si mires el meu blog el que ve és el Jan, teniu nivells semblants :P

No sé si s'animarà algú més d'aqui... però si coincidim! Gaaaaaaaas!!!!