21.6.07

Tarda blogger al Faraó

Wow, aquest és el meu post núm 100! Carai... més o menys he anat a escalar unes 100 vegades des de que he començat el blog :) No està malament! M'auto-felicito hehehehe

L'última vegada, va ser ahir per la tarda amb l'Òskar i la Marta al Faraó de Baix, al sector Columpi. I com no, em vaig perdre per arribar-hi. Vaja, no ben bé: vaig fer una innecessaria volta per Can Jorba maltractant el cotxe.

Al Columpi ja hi havia estat una vegada amb l'Oriol Romo. El lloc és ideal per passar-hi la tarda.

Jo no he pogut estar-hi molt de temps ja que he arribat vora les 7 i hem plegat a les 9. Tot i així me atrevit a provar dues vegades la via Sr Pivot, 7a en top-rope. El primer 7a al que m'atreveixo a posar-m'hi! I buf.. no he passat de la 3ra xapa!!! hehehe Bé, algo és algo :) Com a minim m'he enfilat per la via Diedre i he seguit amunt pel 7a un parell de vegades... ja és això!

Menció especial al Tati que segur que el proper dia es treu la via que avui estava provant. La via Aresta. Bé... la menció especial és pq llegeix el meu blog (siii he conegut un lector! :D haha) i ha recordat l'embolic que vem tenir amb l'Alba i l'Àlvaro quan vem anar a escalar una via seva ;) Quina aventura aquell dia!

L'altre menció especial és per l'Òskar que ja no té excusa de provar i encadenar de primer la Sr Pivot després d'encadenar-la en top-rope al 2n intent... això ja està fet! ;)

Vinga bous, a tibar-li!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Pere. Gràcies per la menció. Tu també ets digne d’una menció especial: sapigueu els lectors d’aquest blog, que en Pere escalfa en vies de 7a.
A reveure!
Tati

PGB ha dit...

Bueno bueno.... mes que escalfar... en surto escaldat ;P

A reveure! (i a veure si acabo la Cap Passarell a la Foca :P)

Anònim ha dit...

Guay coneixe-us, Tati!

Tingue paciència amb la meva entrada, tinc una mica de feina acumulada.

Tot i que crec que deixaré les entrades de Montanejos(guia) i el Folló per a més endavant i faré la d'ahir aquesta mateixa tarda.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Pere, el Sr Pivot tenia entès que era un 6c+, però en aquest graus ja se sap que depèn de qui la faci...s'hi deuria estar molt bé per la tarda, i jo suant al boulder!

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
i jo em queixava per començar amb un 6a...Felicitats pel teu 100 post!!!
Si puc quedar alguna tarda ja et diré.
Deu

Anònim ha dit...

6c+ a la web d'onaclimb y 7a a la guía.

Qui sap, no seré jo encara qui et sàpiga filar prim en el mon del 7a...

Pekas ha dit...

ostiesssss.... esteu fets uns senglars ... :-)))) algún día d'aquests ja us atraparé...ja...
:-))))))))))))))

Enkil ha dit...

mamona tinc unes ganes que hem moro d'escalar, aviat tornaré a penjar-me de les paretsssss salut i felicitats pel 100 aniversari

Xavi ha dit...

Hola Pere, felicitats pels 100 articles, déu n'hi do!! jo segur que no t'atrapo.
Salutacions.

Piter ha dit...

Ei senglar...

Felicitats pels 100 posts.. que ja son uns quants (a mi encara em falta jeje)

I a veure si anem algun dia a tibar a partir de mitja tarda.