17.9.07

2nd Round: Solius

Divendres al acabar de la Placa Sibarit, vaig anar a sopar amb l'Ivan i els de la meva colla. La intenció era anar a dormir d'hora ja que demà havia de pujar fins a Solius on havia quedat amb l'Aniol. La realitat va ser una altra... al llit a les 4:30 i és que feia mooolts dies que no feia cap sopar amb ells!

El dijous em vaig llevar mig adormit, mig ressacós. Però sobretot... tard! Em vesteixo, agafo roba per passar la nit a Girona i corrents cap amunt. Al arribar al peatge de Vidreres truco a l'Aniol dient-li que vaig una mica tard... resulta que el desperto! Quin parell!!!
Al final arribo jo abans que ell, igual que els seus pares que venen en busca d'unes claus...

Al grà. El pàrquing està al 100% cosa que ens espanta d'un principi... més endavant descobrirem que hi ha gent del maresme fent un curset d'escalada. Entre ells un pescador d'estels... encantat, profe! ;)

Ambient a l'Agulla Central


Aquest grup s'ha dividit entre l'Esperó i l'Agulla Central. Nosaltres al arribar a la Central ens trobem que l'única via lliure és:
  • La Llum de l'Alba, V. La millor via de Solius (hehehe!) Començo jo i cooollons! La recordava més fàcil!!! Tot i així encadeno. L'Aniol no falla i almenys podem dir que començem bé el dia.
  • Peix Fregit, V+. L'Aniol me la va vendre de V però ja deia jo que la vaig trobar més dura... a les ressenyes li donen el +! Tot i així guapa i em fa suar per encadenar-la a vista (el sol també va col·laborar en fer-me suar, recoi quina calor!). L'Aniol tampoc falla i ens n'anem a la que seria l'última via del dia.
  • Il Padrino, V+/6a. Via dedicada al pare de l'Aniol. Ell l'havia fet de segon però mai de primer i jo ja la tenia encadenada a vista, així que ell fa els honors i quasi encadena! Rellisca a la tercera xapa però tot i això, segueix amunt. El proper dia cau, bou! Jo, amb les cintes posades l'encadeno però patint i amb una contractura al coll per tibar massa hehehe.

Onsight a Il Padrino l'Abril del 2006


Finalment, desmonto la via (díficil!) i aprofitem que tenim la corda passada per fer una mica el brètol al Quart de l'Eduard (6a+) i el Puto Avi (6b+). A mi no em surten els passos durs i tiro avall que la pell ja em cou. L'Aniol en canvi, acaba treient-se el pas del Quart de l'Eduard!

I aquí acaba el finde de retrobada Escalada&Pere. Aquesta setmana una mica de plafo o roco, per poder-me defensar una mica a la trobada blogger, i fins dissabte BOUS!

2 comentaris:

Pekas ha dit...

Ostia... a veure si el proper día que hi aneu... em dius alguna cosa... tinc ganes de tornar-hi per la zona... :-))))

Aniol Bosch ha dit...

Pere!! encara no havia passat per aquí des d'aquell diumenge! jeje

Per cert! La Il Padrino l'estava fent a vista, mai m'hi havia posat! ni de segon :P

La que havia fet de segon feia temps era la del Puto avi... que la tinc pendent d'encadenar de primer!

Apa tu, ens veiem aviat!