27.11.07

L'Alba visita Malanyeu

Divendres vaig dormir malament i em vaig llevar amb una contractura a l'espatlla. Igualment, vem preparar la bossa i carregar els trastos al cotxe. Marxavem de cap de setmana al Bergueda.




Primera parada: Malanyeu!
Arribem a quarts de quinze, fa fred pero hi ha sol. Fem la tranquila aproximacio entre els bonics colors de tardor i en 15 minuts som a peu de via, s'hi esta de conya!




Tot i dur la guia del bergueda, vaig decidir repetir les vies que havia fet la primera, i unica, vegada que vaig ser aqui:

  • Ets foll de la bola, V+. Bonica via amb poques assegurances. Te un passet dificil a mitja via pero un cop passat, et regala uns passos molt bonics i ben assegurats. Reunio d'un parabolt amb anella lligat a un altre bolt amb una baga. L'Alba l'encadena de 2na sense cap problema important. Chapeau! (El primer cop que vaig anar-hi, em pensava que haviem fet el L1 de la Supergatzotapioca pero anavem errats).



Ens mirem la University (V+/6a) pero l'Alba vol fer algo mes senzill. A la via A Jugar (V) hi ha una parella, per lo que tenen la reunio ocupada i no podem fer l'Aigua de lluna, un altre V que va a la mateixa reunio.




Segons la guia, hi ha una IV a l'esquerra de tot. Anem a buscar-lo pero ens trobem en que esta amb burins amb la xapa rovellada o petada. I el descuelgue diria que tambe esta trencat. A l'esquerra queda una linia d'spits (despres, a casa, veure que es tracta de la via Montse Curto i el 1r llarg fa 25m) pero no m'atreveixo a posar'm-hi ja que alla, no se si la corda arribara a terra des de la R1. Decidit, anem a buscar la que voliem que fos la nostra ultima via del dia:

  • Recipient del pecat, V+. 28m continus per disfrutar! L'ultim cop vaig haver de parar a mitja via ja que els peus em feien mal, aquest cop encadeno sobradament. Buff... que bona!


Llastima que el sol ens abandona i a l'Alba li entra fred, aixi que pleguem i marxem cap al cotxe.



Allà mengem algun ganyip i ens despedim d'aquestes genials parets que té Malanyeu... espero no tardar a tornar-hi!



PD: la contractura ha anat a pitjor i em fa força mal, vaig a base de relaxants musculars i anti-inflamatoris... cagundeu!

12 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Loku...cuidat l'esguinç. Jo arrosego una tendinitis a l'espatlla des del mes de maig...

QUIMI ha dit...

Jo tambe tinc ganes de tornar algun mati a Malanyeu.El primer cop hi vaig anar recomanat per tu i no va defraudar,ara que sense la guia es una mica dificil escollir les vies :P
L'ultima foto al mes pur estil Gatsaule no?
Vagi B!

Mohawk ha dit...

Estem tots petats Pere!!

A cuidar-se fiera!

;)

Piter ha dit...

Iepps... aquestes contractures culpa del curro fijo !! Escalar no fa mai mal jeje

Jo a Malanyeu encara no hi he estat mai.. per cert..no he pillat això de que la corda no arriba a terra des de la R1 que fa 25m.

Apa vagi b!!

Gatsaule ha dit...

Així ue vas per aquí i no em vas venir a veure, bé, bé,... Clar que a l'hora que devies anar llavors ja no hauries tingut temps de fer res !!

Cuida la contractura que després és pitjor. I t'apunto per a la primera trobada de bloggers lesionats !

PGB ha dit...

Isidre... fare bondat durant una setmana (i aprofitare per fer el PFC).

Quimi, fins hi tot amb la guia es dificil ubicar les vies!!! hehehehe
Estil Gatsaule sempre! S'ha d'aprendre dels bons mestres ;)

Mohawk, segur que es l'edat... aixo d'haver fet 25 anys no em prova.

Piter, i tant! Tota la culpa la te la feina i les 4 pantalles que he d'anar mirant! :(
El tema es que la via Montse Curto, no surt ressenyada a la guia i com que des de sota no vaig veure la R1, vaig preferir no arriscar-me. Un cop a casa mirant ressenyes, vaig deduir que es tractava d'aquella via i vaig veure que el L1 nomes feia 25m. Llastima pq hagues estat be fer aquest primer llarg de IV, on l'Alba hagues disfrutat (ei, i jo tb! :P)

Gatsaule, revisa les trucades del mobil pq et vaig trucar al vespre, i a l'Oskar tambe i cap dels dos em va tornar la trucada :(
Aixo de la trobada de lisiats mola! Truca'm! ;)

Anònim ha dit...

joeeer!

Això sembla ja una festa de lisiats...

Cagundena kin mal rotllo! NO ho digueu que encara em petarééééeé´!

L'altre dia una mica més i em foto el genoll enlaire en un empotre de taló al bufalà..per sort no m'ha acabat de fer malbé cap lligament...

VADE RETROOOOOO LESIOooooNS !!!!

Anim a tots i cuideu-vos!

Gatsaule ha dit...

Tens raó, però com que el mòbil ja nomès l'obro per trucar al 112....

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, Malanyeu és especial, té magia...quina postureta deuries fer la nit abans! amb la teva laxitud...Apa vinga a millorar-se i vigila amb els relaxants musculars que et deixaràn grogui, millor uns antiinflamatoris escalforeta i a evitar el sofà que aquí, mirant la tele, sí que s'agafen tortícolis.
Vinga a millorar i a tibar de seguida Bou!

Guillem ha dit...

Hola PGB!
M'apunto a passar per Malanyeu.. no conec encara res del Berguedà...
i tb m'apunto a la trobada de lisiats, ja que desde fa dues setmanes duc el braç enguixat...
aixi que paciencia i a recuperarse aviat"!

PGB ha dit...

Oriol, tranqui que no t'hi volem a la festa dels lisiats, tu segueix fort com un roure i tibant com un bou! :P

Gatsaule, malament! M'hauries de posar a la llista de telefons imprescindibles: 112 i "PGB's number" son basics!

Jaume, malanyeu es genial i mes en aquesta epoca de l'any :) La lesio ve de dormir 2 en un llit d'una plaça... hehehe. De moment em prenc 3 pastilles de 50mg de voltaren al dia i a la nit, un relaxant muscular. Dormo com un tronc pero tampoc em deixen tan i tan grogui :P

Guillem, ara i a l'hivern es molt bona epoca per anar a Malanyeu. Recupera't aviat i ves-hi! Disfrutaras! :)

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
la pròxima vegada que puguis al Berguedà avisa home...nosaltres vem pujar el dissabte al migdia, vem fer cap de setmana tranquil, sense corda vaja.
La veritat és que a Malanyeu amb solet s'hi està de conya. Però encara me l'haig de patejar molt!
Salut i recupera't!