7.11.07

Se'n va la llum...

Be, finalment ja van acabar les barraques de Girona i els dies de festa. Si.. m'hagues agradat escalar molt mes del que vaig fer-ho, pero tambe va estar be sortir de nit, sopars, concerts, beuratges, mals de caps i ressaques perpetues...

Divendres va ser l'unic dia que vaig trepar. La culpa va ser del Jortx, que volia que li tornes un frontal que va deixar-nos una nit de festeta pel Beach4 a Cala Barques, Mallorca. Psss Jortx tio, si no fa tant!!! Encara el podria tenir uns dies mes! ;P

Bromes a part, em llevo una mica fet caldo, recullo a en Piter i l'Albert i cap a Beuda on ens espera el temible avinyonenc menjant castanyes, per esmorzar, com un autentic siboc-menja-castanyes (sera aquest el seu secret?). Demanem uns entrepans al bar/restaurant de Beuda on tot i que hi ha força condiment, hi ha moltissim pa i aixo ens passara factura.

Aparquem al parking (llogic, no?) i enfilem cap al sector del Castell on faig un parell de vies:

  • Ginesta, V/V+. Surt a vista, força rara i m'he de mirar algun pas, pero durant tota la via hi ha bon canto. Parabolts.
  • Bavaresa Namaste, 6a+/b. Pel meu gust la mes dificil del dia. Tecnica i fisica. M'hi poso en top-rope despres de que en Pere i en Jordi encadenin. Em penjo a un parell de llocs. Esta amb spits i algun pito. Tot i aixi es una via molt guapa i recomanable ja que te de tot: diedre, bavaresa, placa... S'haura d'anar provant tot i que estigui amb spits!!!



Al baixar, els forts ja estan al sector de la Paret Central engalomant un parell de vies que comparteixen reunio, la "Orus, ke pel kul kaguen els moros" i la "T'hi va la Pell". L'Albert i jo, amb una dosi de motivacio ens posem de primers a la Orus pero ens baixem els dos... Buff, no tinc el dia.
Xerrem, menjem, prenem el sol i en Pere ens la torna a montar.

  • Orus, ke pel kul kaguen els moros, 6a+ atletic. Top-rope i no encadeno pas, m'embolico al tram final on els cantos no son tant obvis. Molt fisica, molt vertical, molt canto, molt guapa... pero m'ha enganxat fred i amb un mal dia :S
Canvi de terç i cap a L'Ultim Sector on provo una joia. Abans d'aixo, el Jortx ja la engalomat i se'n torna cap a Avinyo.

  • La Ressaca Perpetua, 6a+. Quin nom mes adient pel meu estat... m'hi poso en top rope i encadeno! Aquest cop si que gaudeixo a cada moviment! La via ja no es tant fisica com les altres, et permet jugar mes amb els peus. Comença dificil i llavors es anar fent amb cantos cada cop mes bons. Un 10 de via! El millor 6a+ que he provat fins ara. 32m per disfrutar!





Acabada aquesta via, pleguem veles i cap a Girona que en Pere ha d'anar cap a Collegats i a mi m'esperen per anar a donar un volt per la fira hehehe.
Conclusions del dia: 1.- S'han de dormir les hores 2.- No s'ha d'anar cansat ni ressacos (el punt 1 ajuda) 3.- Menys por a volar coi!!! 4.- Millor fer una progressio llogica!! Primer cinquens, despres 6a's i dps provar 6a+, no cal anar tant rapiiid!

8 comentaris:

Raquel ha dit...

Je, je!! Molt bones les conclusions!! Jo també m'ho he hagut de recordar forces vegades!!

jclaramunt ha dit...

Les fires i escalar no són gaire compatibles...però és el que té ser un fanàtic! Vols escalar sempre!!!
L'altre dia a la Placa Sibarit vem començar amb la Barco de Locos, degut a l'overbooking. I no veguis quin dia més raro!

Gatsaule ha dit...

No sé, Pere, però aquest sistema d'entrenament que portes deu anar bé per moltes coses però per pujar de grau potser no és el millor....

tinkpor ha dit...

Pgb, que dificil la vida de fanàtic visitador de fires!!!

Potser podries cambiar el sistema i començar per les vies dures per acabar el dia amb altres més factibles. Jo feia el que tu dius i quan arribava l'hora d'apretar a les vies dures ja no m'aguantava.

Ens veiem.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Pere, m'ha agradat molt la foto del Gri-grí penjat tot sol...expressa gràficament el dia que segons ens expliques vas tenir, Clar si no hi eres!
Aquesta joventut "ressacosa"!

Jortx ha dit...

Ni un dia més l'havies de tenir! Avui je l'he fet servir, que he tornat a les fosques de Moretona!

Per cert, no tenia res a fer mentre us esperava, així que què millor que devorar castanyes! A més, es van posar de puta maaaaaare

PGB ha dit...

raquel, si no ens ho recordem nosaltres mateixos... qui ho farà?

josep, ultimament vas molt per la Sibarit no? :P És dur començar per la Barco!

joan, més aviat no va gaire bé per pujar de grau, l'unic grau que puja és el de l'alcohol.

salva, és dur combinar-ho però amb ganes es pot fer de tot! hehe. A mi el mètode Piri no em funciona, primer he de fer un parell de vies per veure que me'n ensurto i anar pujant la dificultat progressivament... ;)

jaume, doncs la foto era per mostrar lo llarga que era la Ressaca Perpètua, que cap extrem de la corda tocava el terra :P Molt ben trobat el significat que li has vist tu ;)

jordi, a partir d'ara... castanyes i panellets abans d'escalar! No se sap mai ;)

Pekas ha dit...

Me quedo con la foto del gri-gri...
y con el nombre de la vía... :-)))

Yo de tí... me hacia una camiseta... :-)))))))

salut ...bou...!!!! :-))))