21.4.08

Fent de cangur a Gelida

En Marcel i l'Anna fa poc que són pares, ja ha nascut en Genís!
El dissabte de la setmana passada me'n vaig anar amb ells 3 (la familia al complet) a aprofitar el matí a Gelida. En aquest cas el número màgic de 3 persones era l'ideal: mentre un se'n cuidava d'en Genís, un assegurava i l'altre escalava.

En Genís dormint

No vem anar molt per feina però vem poder fer 4 bones vies a l'últim sector (ressenyes gentilesa d'en Groinket).

  • via 9, 5b. És una via molt bona i llarga, amb canto, ideal per escalfar. Encadenem els 3 (el Marcel saltant-se xapes, el molt bou ;P)
  • via 8, 5c. 2na via del dia, ara començo jo amb les cintes posades. Encadeno també no sense costar-me el pas d'equilibri del mig, com sempre.
  • via 7, 6a. Aqui ja són palabras mayores i tant el Marcel com l'Anna han encadenat... toca apretar! M'hi poso de primer flashejat pel Marcel però no m'aguanto d'un rom i em penjo. Toco per alla i trobo una presa que em va millor que el rom i ja segueixo fins dalt. Està al dente però no la torno a fer, així tinc excusa per tornar un altre dia :P
L'Anna assegurant a en Marcel

  • via 6, 6b. Top-rope directe, arribo fins al pas bloquero però no hi ha manera. Falta menjar més bistecs! La resta, tant la part de baix com la de dalt, em surt bé en top... Igualment, es una via molt guapa.
En Marcel encadenant el 6b

Potser ens ha faltat escalar una via més per fer un matí més complert, però ja ens donem per satisfets i toca anar desfilant. Tots tenim altres compromisos :)

2 comentaris:

Pau ha dit...

Eps, donals records de part del Pau i de la Barbara. Els varem coneixer a Subirats aquest parell i el seu fill :P


Salut

Gatsaule ha dit...

Veig que continues entrenant a tope, Pere, tant en escalada com en......