12.8.08

Cavallers 2. La Tribu dels Vull Vull

Aquest cop ens llevem més d'hora tota la tropa. Esmorzem, paguem, fem maletes, carreguem els cotxes i cap a Cavallers, en companyia del Luichy, que avui anem bé d'hora i podrem deixar el cotxe al pàrking (juas, quina broma!).

Al arribar a Caldes de Boí no veiem rastre dels vigilants. Pista oberta! L'alegria ens dura poc, ja que als 0,5 km (a l'alçada del garito dels vigilants) ens fan donar mitja volta a tots els presents. Estupendu...

Algunes, en un estat considerable de mala-llet, quasi foten el cotxe avall per un marge. Ràpidament els matxos presents ho solucionem aixecant tot el que podem la roda mentre uns treuen una pedra. Aaaaiiii Ceci!

Aparquem a baix, altre cop, però aquest cop tenim un as a la màniga... carreguem trastos ràpid a la furgo del Luichy, ens entaforem tots a dins, unes paraules d'amor i de màgia del Luichy a les vigilantes i via lliure!
Luichy, ¿qué les dás?Aparquem i enfilem cap a la Tribu dels Vull Vull. En uns 20-25 minuts arribem al sector i és tal i com ens l'ha descrit en Luichy: l'estany, un petit prat i el totxo. Graus mitjos, alegria entre assegurançes a les vies fàcils i com a excepció, la Corporación dermoestética (7c) que encadenaria el Tranki al llarg del dia. Croquis
Amb l'Alba i la Susana començem per aquestes vies fàcils, i exposadetes, de la dreta.

  • Gemma, IV. Placa tumbadeta d'adherencia, 20 metres i 4 xapes. La faig de primer i elles dues de segones.

  • Agda, III. Les noies l'han vist fàcil, malgrat la distància entre assegurances, i tenen ganes de provar-ho de primeres. Les dues encadenen sobradament. Felicitats!
Mentre elles escalen aquesta última, puc fer una foto típica de caçador caçat. En Luichy fent-li fotos a l'Ivan a la via Alba (6a), que surt al seu blog.Abans de marxar, li faig un intent a una de les vies de l'esquerra:

  • Maquina total 3, V+. Jo crec que el plus no li sobra gens ja que té uns passos de fe importants :P. La via és maca però les xapes tampoc estan a tocar i això et fa escalar una mica tens hehe. Acabo agafant-me de la cadena per xapar quan ja havia fet el més difícil de la via. Ja em val.
Suposo que són aquells moments de desinspiració i que pensem que ens ho anem a passar bé i a no fer-nos mal. Igualment, això no treu que la disfruti com el que més.

Acabada aquesta via, ens despedim de tots i amb l'Alba anem desfilant. Hem de tornar fins al parking de Caldes de Boí a peu, tornar a Terrassa i ella ha d'agafar un tren cap a l'Empordà... per sort uns escaladors ens escurçen el camí baixant-nos l'última part en furgoneta. Gràcies!I aquí s'acaba la nostra primera incursió a Cavallers. Ben segur que hi tornarem!

9 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Fas molt bé de cuidar les noies, que després podràs demanar que et cuidin elles a tu !

Veig que avui ja no poses l'hora, he, he, he,...

PGB ha dit...

Heheh gatsaule, tu si que ets gat-vell en aquests menesters ;)

L'hora he preferit no posar-la pq llavors veniu els alpinistes i em deixeu de dominguero en avall... hehehe ;)

Anònim ha dit...

Falta lo del percance con el coche hundido entre dos piedras.

PGB ha dit...

Cert Luichy, arreglat! hehehe
Llastima de no tenir fotos del "percanç" :P

Llorenç ha dit...

Ep!!! relacions amb l'èlit! que serà aixó!je je je! quins "enchufes" que et busques!

hi ha feia a resseguir tot el que hi ha obert per cavallers! caldrà una nova visita abans de finals d'any!

jclaramunt ha dit...

Quina bona pinta aquestes vies en general!!! Aveure si volto una mica més, cagundena!

Piter ha dit...

Joer.. amb lo que mola aixecarse a les 4 de la matinada jeje

Apa nano.. a veure si ens acabem de recuperar del tot !!

Dani ha dit...

Ei Pere!

Et falta la frase final:

Me encanta que los planes salgan bién....

Salut!

TRanki ha dit...

Ei PGB!

BUf amb l'"accident" no? es que la LIla és molt llançada i a sobre això dels parquing i les prigbicions ens posa a topppe...

Te'n recordes de la "reclamació"? Ens van CONTESATAR en una dies...quina eficiència...evidentment TENIEN RAÓ..o sigui que al final millor anar del rotllo AMORÓS en plan L. i sempre te'n surts millor...hehhehe

La tonteria és que n una setmana VAN OBRIR EL PARQUING DE LA ENHER i ja es va resoldre el problema...

A veure si fem més cap allà dalt no? Amb el canvi climatic segur que el pico de la temporada és a Gener...heheheh!

dewwww