12.11.08

Escapadeta matinal a Solius

El cap de setmana següent a Bellavista no hagués escalat a no ser que el Marc no s'hagués ofert a pujar per terres gironines, així que per estalviar-li uns kilòmetres quedem a Solius.

Veient com de congestionada està l'agulla central, anem cap a la cara nord-est de l'Agulla de Dalt a unes vies que es repeteixen poc.

  • Xit, 6a. Ja l'havia provat fa... dos anys! Joer, veieu com no progresso?! El Marc s'hi posa a vista però cau al pas clau, l'acaba de montar sense problemes. Òju que és més llarga del que sembla! Jo m'hi poso amb les cintes posades i perdo l'equilibri al mateix pas, merda ja el tenia! Tot i això acabo arribant fins a dalt amb una caiguda.

  • Anada, 6a+. Al baixar de l'anterior, aprofitant que comparteixen R, li poso les cintes i repetim el ritual: el Marc comença. Veig que pateix més del compte i acaba arribant a la cadena fent una parada en un dels passos llargs d'adherència que hi ha. Jo veient el percal tiro per el maravellós món del top-rope i casualment l'encadeno. Cagundés!
Situació de les vies, a la cara NE de l'agulla de dalt

Decidim canviar de sector, ja que aquestes vies tant finetes d'adherència no acaben de motivar al company. Així que el porto a una via que segur que no el defraudarà:

  • Basarda, 6c. El Marc se l'endú al 2n pegue. Jo la provo de 1r i per passar la 3ra xapa he de fer un A0 . Em falta bloqueig!!!! Li acabo fent un parell de tientos més en top-rope que l'únic que fan és deixar-me cuit ja que aquell pas pot amb mi.
Foto d'arxiu amb en Piter


I això és tot el que va donar de sí el matí. Millor això que res :)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cues a Solius???HEHEHE...com canvien els temps..si sabessis, quan tenia 15 o 16 anys, la por que passava, sol, quan se'm fotia de nit i sentia gossos udolar, i havia de tornar amb la bici fins a Romanyà...amb la motxilla a coll i per la pista de sorra que duu al monestir...

uala tiu, que em fai iaiooooooo!!!!

Aleix ha dit...

Carai, dues entrades en dos dies! haviam si segueix el ritme! ;P

PGB ha dit...

Tranki, ja m'hagues agradat coneixer el Solius verge i salvatge on vas començar a obrir les teves primeres vies... TEEEELA! (agueeeelooooo!!!!)

Aleix, hem de fer net!!! Em queden dues entrades més, a veure si faig net abans del cap de setmana xD

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ep, ara no et passis! que no ens donaràs temps a llegir-te...
Solius m'encanta i hi vaig poc, haurem de quedar!que a tú també t'agrada força.

SEVIDE ha dit...

Amb una mica de morro, Basarda la pots treure. Te un bloqueix d'esquerres dur però quan saps on t'has d'agafar es deixa fer. A més, just després del pas dur i xapar, tens un bon repòs per agafar aire abans d'anar cap a la R.
Torna-la a provar, que segur que la treus!!

PGB ha dit...

Jaume, ara ve la bona època per escalar a Solius. Quedem un dissabte o un diumenge sense problema i us faig de guia! ;)

SEVIDE, és el que pretenia fer aquell dia... però tinc dits de mantega i en el tridit picat no m'hi quedava... la resta de passos em sortien tots! A seguir entrenant!! :P

Pekas ha dit...

Pues si que le tendré que echar una nueva visita a ese lugar... qué ahora viene el buen tiempo para estar por allí... ;-)))

Salud y montañas... !!!!!!!