12.11.08

Sols a la Moretona

Fa nosequants caps de setmana, va ploure molt el dissabte a tot Catalunya menys a la Moretona. I allà estavem el Serra (MSN), mig enfebrat, i jo per catar les vies que tant li agraden al Jortx, Mohawk i altres bloggers maresmencs ;)

La idea era dur les grans ressenyes actualitzades publicades fa poc de la zona, però com que tots sabeu lo cafre i pàjaru que sóc, no les vaig imprimir vem haver d'orientar-nos amb el llibre de Barcelona y alrededores (tela!).

Vem anar passejant pels sectors, anar mirant amunt fins que vem veure una línia que ens va semblar prou assequible per començar. I la vam encertar!

  • La noia de les Bruquis, 5c. Vaig envalentonat i m'hi poso de primer. No és difícil al principi però de l'última xapa a la reunió hi ha un passet llarg. Va sortir a la primera a vista, bé! Després que el Marc també encadenés, discutim sobre el grau i és que el ser alt en aquesta via era una petita ajuda.
Un bon parell de... bessons, al V+ de la Moretona

Acabem amb aquesta i jo ja sé que la via estrella de la zona és la Guerrillera, i cap allà anem. La trobem i repetim torns.

  • Guerrillera, 6a. Vaig jo de primer però... comença a ploure a la que he xapat la primera! Sort que tenim uns desploms al costat i ens hi podem refugiar 10 minutets que dura el ruixadet del cul-de-boira. Altre cop ho torno a provar però em falta confiança per fer el pas. Ho prova el Marc i li passa com a mí però al final li fot collons i tira amunt. L'encadena. Jo prefereixo prevenir ensurts i ja que no puc fer-la a vista li faig un bon pegue en top-rope encadenant-la. Al baixar m'hi poso de primer i encadeno l'objectiu del dia ;)
Abans de marxar, el Marc fa un intent en top-rope de la via del costat, la Galant. Un 7a+ d'entrada fina que segueix per unes regletes. La troba força dura i és que s'ha de penjar en un parell de xapes. Aiii la febre!

Canviem de sector, i decideixo posar-me amb el Crit del garrí guerrer. I encadeno a vista!!!
Que no.... que és broma Mohawk! ;P Jejejeje

En realitat ens n'anem cap al principi, al sector Psiquiàtric, a fer un parell de 6a's:

  • Mort als ideals, visca els diners, 6a+. El Marc la munta però s'erra (ja, ja, ja quin gag més dolent ¬_¬') a l'entrada i ha de descansar. L'acaba mig enganyat per mi, fent-lo anar a l'últim parabolt que hi ha més amunt de la R. La llògica acaba imperant i torna a la cadena per baixar. Jo veient el percal prefereixo provar-la de segon i l'encadeno. Trobant-la molt més fàcil que la Guerrillera. Ja va advertir-me el princep d'Avinyò que amb la meva alçada ni m'enteraria del crux a la meitat de la via. Crux?! Però quin crux?! Queda pendent encadenar-la de veritat.
Un bon repòs abans de l'última tibada

Al baixar de la via, aprofito per fer-li un top a la via del costat:

  • Cultisme, 6a. Bufff! Aquí l'alçada em fa nosa i sóc incapaç de quedar-me ben pillat del lateral d'hombro, el cul em surt massa enfora! Ho provo, ho provo i ho torno a provar però caic tots els cops. Fins hi tot provo talonejos i llançaments. Al final A0 i amunt. M'ha donat la impressió que en aquestes dues vies, els graus estaven intercanviats!
En fi, amb aquestes pleguem i cap a casa a dinar.
Ens hem emportat una molt bona impressió de la Moretona. Caldrà tornar-hi per encadenar les vies que ens han quedat de deures i provar creacions noves i creacions més velles d'amics blogueros!

Fins aviat Moretona!

7 comentaris:

Mohawk ha dit...

Je,je,je.. amb el GArrí Guerrer a vista t'haguès fet un monument... l'he mitificat des de que vaig veure al LeMenestrel caure, je, je, je...

Ara heu de tornar que hi han moltes línies bones encara!!

A tibar-li!

Anònim ha dit...

Pok he anat i temps prou fa
Suposo que per no fos m'equivoques anant-hi, fa temps que no hi vaig

M'ho apunto per acostar-m'hi algun dia d'aquests que éns quedem xki

Noparas!

Anònim ha dit...

hahaha,,,jo també he flipat am la piada!!! Se m'han posat els ulls com ntaronges PGB!!!

MOhawk..ara ja sé que puc fer 8b+!!! la vaig fer al lorsai !! Pas de bloqueig de regleta( es xapa des de l'arbre i es pot "mirar")..repòs , cap a la esquerra..peu dubtós ...i fiu! patinassu! pero aguantes..hi tornes i fiu! Patinassu...la LIla es partia el cul i jo m'anava dessecant a cada patinada..al final no sé com vaig tirar amunt i fins i tot jo reia de la ridícula escalada que estava fent

PGB ha dit...

Mohawk, encara tinc oportunitats de fer-la a vista! Encara no l'he provada mai ni l'he vist a ningú fer ni me n'han parlat! :D

Birdio, doncs per ser vies curtes de 4-5 xapes... vaig trobar que les linies i els moviments eren xulos :) Això de que no-paro... discutible!

Tranki, al loro! Que no nos embauquen! ;D 8b+!? Fent el mono per un arbre? Explica'm això!

Jaumegrimp ha dit...

Ep Pere! ja va millor el colze?

Jortx ha dit...

Mira que no portar les super topos actualitzades... Quin pòtol!

Tot i que pel que veig encara te'n vas escapar barat..... Veniu a Moretona; hi ha bufetades per tothom =)

Albeta ha dit...

Com que t'has comprat una corda nova, jo diria q te lhan regalat no? ho dic pel comentari fet al Tranki! jajaja