30.4.09

Tarda de Sibaritis

El 22 de Març ens n'anem amb l'Alba a passar la tarda a la Placa Sibarit. Jo encara hi tinc moltes vies pendents i també hi ha vies faciletes per ella. També quedem amb l'Ivan, la Carol i la Txell que arribarien més tard.

Començem de dreta a esquerra:

  • Pa los niños, IV. Al tanto que els seguros estan lluny, no és una via precisament d'iniciació. Igualment és bastant maca i el pas dur de l'inici es pot escaquejar per l'esquerra (no va ser el cas ;P).
  • Pa las niñas, IV+. Més difícil que l'anterior ja que es van superant unes panxetes on cal parar més atenció on col·loquem els peus que a les mans.
  • Nas de mocs, V. L'havia provat un cop en top-rope feia temps, recordava que ni molt menys era un V+/6a com marcava a les meves ressenyes. És una via vertical però amb bona presa sempre, només cal remenar bé per trobar el canto i anar pujant els peus.
L'Alba a la Nas de mocs
  • #4, 6a. Al baixar de la Nas de mocs, l'Alba m'hi posa les cintes i m'assenyala un parell de cantos claus. M'hi poso per sota (ja estava bastant provada en top rope des de fa anys) i al arribar al cul de vàter m'encallo i no sé com superar-lo, primer provo pel mig i després per l'esquerra. L'Alba s'adona que se m'està fonent la pila i em canta un peu salvador que em permet pujar prou per agafar alguna cosa i tibar amunt. I si! Encadene! Merci baldufa! ;*
  • L'insuportable pes del cul, V+. Curiosament no la tenia encadenada, aquest cop no va posar resistència. El pas és un xic més fàcil que la via #4, més que res que és molt més evident.
Al despenjar-me de L'insuportable pes del cul, vaig posar-me les cintes al Vuelo del Dória i al veure i recordar que els passos eren durs, prefereixo assajar el pas en top-rope.

  • El vuelo del Dória, 6a+. Veig que no el tinc massa controlat així que li faig un pegue en top-rope on encadeno in extremis. Al segon top-rope no sona la flauta i em penjo... queda pel proper dia!
MSN al Vuelo del Dória, foto d'arxiu

De mentres han arribat l'Ivan and company i han estat escalant a les vies que hem anat deixant lliures. L'Ivan també s'ha montat el Síndrome de Woltan des de la Mono Pestoso, ja que li he demanat si me la podia muntar per ferli un top-rope.

  • Mono pestoso, 6b+. Li faig un pegue no massa bo en top-rope. La sequencia està controlada però els meus dits hiperlaxes no poden amb la primera regletilla, el proper dia hauré de venir amb esparadrap i fer-me tappings.
Al baixar asseguro l'Ivan al Síndrome i la desencadena. Poc a poc bou, que duies mesos de parón! ;)

5 comentaris:

Wolfgang ha dit...

Ei Pere,

a veure si coincidim alguna tarda a la Sibarit, nosaltres hi anem de tant en tant després de plegar, cap a les 6. O si no, al Diafragma!
De totes maneres, estic d'acord amb tu, a la Sibarit els cinquens ja piquen!

Salut

PGB ha dit...

Eps Wolfgang, doncs d'aqui un parell de setmanes m'apunto amb vosaltres cada tarda si cal!

Jo plegaré a les 6, pertant fins les 7 no seria a peu de via i a punt per trepar, però encara quedaràn 2h i poc per tibar-li de valent! ;)

Les properes vies que m'he proposat anar encadenant són la Pagès Urbà, el Vuelo del Dória i la Barco de locos. I anar tantejant la Mono pestoso, que els passos els he tret, el que passa és que no m'aguanto de la regle :S

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
a la Vuelo de Dòria té el passet a d'alt de tot, just per xapar l'última abans de la reunió. Hi ha un forat a l'esquerra, que tu que ets llarg el pilles segur desde la presa triangular i engalomes!!!
A tibar-li

PGB ha dit...

Sip, aquell canto el tinc dominat. El problema són els altres cantets de mes avall, que jo tinc els dits molt tovets i no m'hi aguanto gaire bé! ;P

jclaramunt ha dit...

Si que és veritat que són cantells pentits, nyapetes!!!! L'altre dia vaig anar a Calders i vaig pillar, s'em dona millor vertical+nyapetes que desplomat+cantugansu!
Els divendres també plegues a les 6? perquè jo plego a les 3...a veure si quedem!