5.1.10

Bon any 2010!

Bon any nou a tothom! I com diu la dita: any nou, vida nova.

Vida nova és el que intentaré donar-li al blog, de nou. Ultimament he estat una mica desmotivat d'actualitzar, ja que la feina se m'anava acomulant i cada cop em feia més mandra posar el blog al dia.

Tinc entrades pendents de llocs com l'Alt Urgell, on vaig escalar amb en Pär la Cafè, copa i puro. I també vem fer una mica d'esportiva per Perles, amb tota la colla, on vem disfrutar de valent amb la roca excepcional dels Roures.

A Montserrat també m'hi he anat deixant caure. A principis d'estiu, vem fer la CADE de la Miranda de la Portella amb el Serra, interessant però s'escala poc. Més tard, amb la Bàrbara, vem fer el camí de l'Alsina entrant pel diedre de la dreta. Més recentment, amb el Marc i l'Aleix vem repetir l'Àrea de Servei, entrant pel llarg de 6a+ i vem acabar el dia a la Panxa del Bisbe fent la Per davant sortint per la variant Canaletes.
També ens vem deixar caure amb el Marc pel Gerro on vaig poder encadenar la Kill da poma al segon intent i la Big Kikuiu en top-rope després de fallar per sota.

A Sant Llorenç també m'hi vaig deixar caure a l'estiu amb el Serra, vem repetir la clàssica de la Falconera: La que faltava. Molt recomanable!

A Vilanova de Meià també m'hi vaig deixar caure un dia amb l'Aleix, veniem d'intentar fer algo per Sant Llorenç de Montgai però estava tot a petar, al final ens vem posar a la Navarro. Aquell dia jo no vaig tenir massa el dia, sort de l'Aleix que és valent!

Fa poc em vaig estrenar al Malpàs de Travil amb el Xavi, Marc i Oscar. Vaig disfrutar de valent amb la dels ositos, l'Esperó del petitó i la Sant Antoni. Totes a vista :D

Pel pont de la constitució, vem baixar cap a Alacant, a sumar-nos a la festa del Mimo, Kletter, Jordi, Albert, Pelut, Marcel, Busybee, etc... Amb el Marc vem "repetir" el Diedro UBSA del Peñon de Ifach, però en el 6è llarg ens vem embolicar i en comptes de trobar el ràppel, per anar a buscar els 2 llargs de sortida, vem anar a espetegar a la última i aèria reunió del Navegante. Sort dels estreps, de la cordada de manyicos i del Dani i el Pelut...
A l'endemà vem baixar revolucions i vem disfrutar a l'Esperó Central del Puig Campana. El tercer dia voliem fer la GEDE de l'estret del Mascarat. Em vaig liar i vaig acabar fent el primer llarg de la Búlder Terminal. No vem veure clar la continuació i em va ser impossible tornar a la línia de la GEDE, així que vem anar a acabar el dia fent esportiva al Toix.
L'últim dia el vem gastar fent esportiva a Cabacés, disfrutant de les vies d'esportiva dels Solans.

Un dia de molt fred, vem visitar Os de Balaguer amb el Xavi, el Marc i l'Ivan. El lloc ens va agradar, hi tornarem!

També he estat per Bellavista però ja que la primera escalada de l'any va ser allà, ja faré el resum al seu corresponent post.

A veure si poc a poc, puc anar ressenyant tot el que hi ha en aquest post ;)
Bon any a tothom i a tibar-li fort!!!

10 comentaris:

Marieta ha dit...

Bon any bou! i que els reis et portin...nusé, tendons d'acer? jijijij
apa, ens veiem!!! ;)

Jaumegrimp ha dit...

Pere, bon any! i a veure si et treus la feina de sobre, si et penses que amb aquest resum ens has deixat contents....ànims que veig que t'estàs posant amb la via clàssica, pia, pia que volem informació!!
I no et posis tan fort que no podré sortir amb vosaltres !

Aleix ha dit...

Bowettttttttt, prepara't perquè aquest és l'any del 6c, així que com diu la Marieta ja pots anar preparant aquests tendons que em gastes. Ah! i a Vilanova de meià i hem de tornar, que t'has de treure l'espina, que aquella pared és brutal hits que diria el Romo!

Llorenç ha dit...

Veig que no has perdut el temps!!!

quin fart d'escalar!

Bon any!
tenim feineta pendent!

Gatsaule ha dit...

Aquests dies hi pensava, què se n'ha fet de l'home dels dits de goma? Veig que no has parat ben bé del tot. Ben retornat i bon any!

Mingo ha dit...

Bon any Pere, jo pensava aquest home ha conegut l'Angelina Jolie i està enfeinat.
Potser que de tan en tan ens facis 5 cèntims de la teva activitat, que com diu el Jaume amb un resumet no n'hi ha prou.
Salut i bon any

Fernando ha dit...

Hi.
tampoco esta mal el resumen.
Feliz año

jclaramunt ha dit...

Bon any Pere, ja sabia que no estaves aturat ja!! Jo també ultimament només faig resums...la qüestió és que continui actiu!
A veure si ens veiem aviat!

Daniel Riera ha dit...

Hola Pere!! me'n alegro que hagis tornat , et trobavem a faltar , a veure si d'una vegada podem concretar una sortideta
salut i a tibar

lali i quim ha dit...

Pereee
a part de les vies que per cert són precioses, al poble de Malanyeu hi ha una fonda que fan uns menus casolans de p..mare, carn d'olla, sopetes...perfecte per dies freds s'hi ha d'anar...crec que encara existeix i com t'atipeeeen!!
salut