13.11.06

24

Avui m'he fet un any més gran... Carai, com creix aquest marrec!!!! Jejeje

Fent balanç de l'any puc estar força content (i no només per haver i estar gaudint de la millor personeta que m'he creuat en la vida): ha sortit algun 6a a vista, m'he acostumat a anar de primer, li he perdut la por a caure (bé... a vegades si i a vegades no :P com a mínim he volat!), he après a posar parabolts i he re-equipat sectors oblidats, he conegut moltíssima gent (molt macos tots), he començat l'empresa de tenir unes ressenyes decents i actualitzades de Sant Llorenç del Munt, i què coi.. m'he tret la carrera i ja estic treballant! :) Clar que ara estic més limitat a l'hora d'escapar-me a trepar però suposo que és el que hi ha i la immensa majoria estem iguals :P

En fi, que avui m'he auto-regalat 5 cintes express de la Black Diamond. Són força llargues (18 cm) i amb això suposo que deixaré completat el meu pack de cintes express amb un total de 14 cintes (en vaig perdre una).
També he renovat la magnesera ja que la meva la vaig perdre a Sadernes a l'última visita que hi vem fer aquest passat Juliol.

La veritat és que estava temptat en comprar-me un joc de tascons. Dubtava entre els Stoppers de la Black Diamond i els DMM... pel que m'han comentat els DMM estan de puta mare qualitat-preu. Me'n podeu dir alguna cosa més?

Ah! També comentar que el Francesc del Vèrtic de Sabadell m'ha comentat que si volem parabolts, xapes o reunions per equipar o re-equipar vies, que li ho comentem i que ens ho deixa a preu de cost. Així nois, ja ho sabeu!

15 comentaris:

Mohawk ha dit...

Bé Pere!! Felicitats per aquestes 24 hores....a no que són anys!!! Ja,ja,ja... que jovenet :P

Res que el "nou any" sigui millor que aquest i a seguir tibant-li i fent amics...

Per cert, et van arribar les fotos?

;)

ivanG ha dit...

Hola Pere!
Felicitats!! i a seguir tibant amb tantes ganes com portes fent fins ara, salutacions!!!

tinkpor ha dit...

MOLTES FELICITATS !!!

flx ha dit...

Per molts anys!!!!
Doncs res noi, a seguir apretant que això promet.
Molt xulos els regalets que t'has fet.

...bufff 24...quien los pillara!!!!


salu2
flx

Anònim ha dit...

Ei Peter, felicitats! Encara que no digui mai res per aquí, sapigues que et controlo i ser que vas fent! A veure quan anem a fer alguna clàssica montserratina.. Ja saps que a mi el tema esportiva el tinc una mica oblidat!

Salut trepalari!

jclaramunt ha dit...

Moltes felicitats Pere!
Ara que has recopilat les ressenyes de St. Llorenç aquest any toca el llibre...he! Seria la ostia tenir una guia de St. Llorenç oi?
Espero que aquest any encara li tibis més fort.

PGB ha dit...

Mohawk si que em van arribar les fotos! Merciii no et vaig dir res! :P Les fotos de la meva pseudo-family (jejejeje) estan a casa seva, aquest cap de setmana pujare amb el pendrive i ja te les enviare ;)

ivan, tinkpor, flx, marsi i jclaramunt, moltes gracies a tots! :P Ja m'agrada ja marsi que em vagis seguint la pista ;) i jclaramunt.. una guia de St Llorenç seria la ostia! :D

Algu opina dels empotradors DMM vs els Stoppers de la Black Diamond? ;)

PGB ha dit...

txomo, que motivos me das? :)

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Felicitats Pere, et doblo l'edat, mira si et quedat temps per anar escalant i progressant, de ganes d'escalar en tinc cada cop més, l'edat no importa...el que importa són les ganes de fer coses i d'anar evolucionant dia a dia. A veure si ens coneixem, miraré d'anar a Solius quan la trobada.
Bones escalades.

Anònim ha dit...

Ei Bou! Perdó..volia dir BOLLYCAO! ( es broma)

FACILITATS...ep volia dir FELICITATS!

Quin cumple no? carrera i cintes express...ostres ostres...la vida va passant i veig que l'aprofites.

a Tibar-li, a disfrutar i tal i tal.

Records a l'Alba...

i SIIIIIIIIIIIIII, que sí que me'n recordo de la trobada a Solius...dona'm tempsq ue la vull fer bé...i tinc molt de curro, i vaig molt fanàtic, i vull encadenar un parell de coses i deprés...a Solius...

A veure si trobo un forat i anem a Montgrí, a posar aquestes xapes que dius que ens costaràn menys!

Saluuuut

PGB ha dit...

Eis Jaume! Ja m'agradara veure'm d'aqui a 24 anys mes... a veure si com a minim estic tant fort com tu! (o en gatsaule) pq vaia tela, esteu fets uns makines els dos!!!! (us agrupo per edats ;P) Ens veiem a Solius doncs!

Oriol! Fanatikot! :P HEhehe tranki ke ja no et donare mes la brasa amb la trobada a Solius, se que la tens en ment ;) Apa, a tibarli fort als teus projectillos ke han de caure els encadenes!

M'apunto a lo del Cau del Duc! a veure si de pas em puc equipar alguna cosa mes facil per mi aprop dels vostres projectes inhumans ;)

Anònim ha dit...

bé... vei que has millorat molt en lescalada i així... però... en aquest any això d tenir una personeta al costat.... res d res eh! wenu petardu, vei k l balanç ha stat força positiu tt i ls oblits q crec i espero vaja, k la decantació a un any més q positiu fos present.

doncs res, petons!

Anònim ha dit...

PER MOLTS ANYS!!

Piter ha dit...

felicitats!!

Gatsaule ha dit...

Moltes felicitats, PGB !

Fins ara jo tenia el doble que tu, però ja no m'atraparàs més. Una abraçada !!