2.11.06

Activitat social al Vermell del Xincarro

Ahir (despres de no tocar roca des del cap de setmana que vem anar a Beuda) despres d'anar a votar, ens vem passar a veure la Montse. Concretament al Vermell del Xincarro.

Era el primer cop que l'Alba trepitjava Montserrat i llastima de la boira que no ens va deixar gaudir de les imponents formes escarpades de les agulles cimeres de la muntanya, pero ens ho vem passar be.

Al Vermell haviem quedat amb l'Oriol, la Ceci i en Josete! Ens vem trobar nomes arribar i mentre ells anaven escalant, amb l'Alba ens vem posar amb:

  • El llaminer, V+. Tant de temps sense tocar roca van afectar-me el coco (i un projecte de final de carrera durant l'estiu tambe, hehehehe) i vaig tardar gairebe una hora a tenir la via muntada despres de baixarme una vegada i de penjarme nosequants cops. Finalment amb les indicacions de la Ceci, els anims de l'Alba i els consells del JD vaig fotre-li pit i collons i la vaig deixar muntada (no us imagineu la pudor que em feien els pantalons... anava ben cagat!). L'Alba se la ventila en un plis-plas en top-rope i jo li torno a fotre en top-rope i aquest cop si que encadeno (libera tu mente!).

De mentres anem xerrant amb la Ceci, l'Oriol es baralla amb uns 7c i 7c+ (El Vianant i El Nomada) al meu costat i el veig volar (segons ell, era el vol petit. Diu que n'hi ha un mes amunt que tela!), el JD va provant un 7a+, el Josete celebra un 6c+ a vista, i entre pitos i flautes... ens fotem l'entrepa i marxem cap a casa que hem d'anar fins La Bisbal a votar! (Si, hem escalat molt poc pero el cansament es el cansament ;P)

Visca els panellets dels alumnes d'en Cristobal i visca les mega-super-bones truites de patates que fa l'Albeta per sopar al pis de Girona. I avui... altre cop a la feina!

Bloggers, es possible que diumenge ens veiem al Pedraforca ;)

PD: A partir de les 6, quan arribi a casa, penjo alguna foto de la sortida ;)

Ressenyes:
Vermell Xincarro actualitzades part esquerra.
Ressenyes velles a kpujo.

12 comentaris:

Mohawk ha dit...

Ja,ja,ja....doncs tal com està el temps no se si ens veurem gaire al Pedra :P Esperem esdeveniments...

Per cert, no tenies que ara a Gorros?

:P :P

PGB ha dit...

Era la idea... pero tant temps sense escalar i amb tant poc temps que teniem vem decidir fer esportiva (la idea era fer 3 o 4 vies i vem acabar fent-ne nomes 1 xD)

A part... no he anat mai a Gorros i segur que em perdria :P (i el parking del Monestir estava complet)

Si no hi ha plan al Pedra... quines alternatives tenim?

Anònim ha dit...

Epa Pere...a veure si veient "volades" pilles morro i liquides la "laminer" de primer!!!!

El dissabte pujo a liuidar l'altre 7c+...i espero que surti, que sinó la darrera via que provava serà un verdader "festival aeri"...joer els paios quins alejes que han deixat eh???

Vinga a veure si penges unes afotos..

Salut i records..al final vam acabar fent tapilles al bar de Ripollet ( el de la FRITANGA; MOHAWK!!!)

PGB ha dit...

I tant Oriol!

Ara que ja tinc les ressenyes actualitzades d'Onaclimb, hi fare mes visites ;)

K. ha dit...

Mira que El Llaminer abans era 5º (sense el plus) pero la primera vegada que la vaig intentar també vaig flipar una mica...

Tots hem passat per això..

Anònim ha dit...

Eix

Escalar tranki (que no com el tranki...) a montse fa falta d'adaptacio. Jo despres d'unes cuantes sortides sense tocar montserrat quan hi torno pillo sistematicament a les primeres vies!!!

Pero no importa, lo important es tindre ganes i disfrutar-ho... aixi tot passa, si ademes encadenes ja es la p·$%a ostia.

Be water my friend...

DEU!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere,
encara no he vist el Josete, però pel que sembla tú si l'has vist, per cert, el Llaminer és una via desagradable, l'inici en diagonal a la dreta és patinós i l'entrada, ja al final de la canal, per agafar la placa és fina, però té bones preses...jo et diria que és millor la via del costat tot i marcar-la com a 6a, ànims però, que l'escalada el que demana és escalar i escalar i la cosntància costa molt mantneir-la
Salut.

Anònim ha dit...

piter una abraçada ben fortaaa!!!!!

dj!

Anònim ha dit...

Ep! Pere
Soc l'oriol de la "Gimby", com va? Dimecres jo tambe estava al vermell, de fet us vaig veure tot i que no sabia qui éreu, (no em perdo detall quan algú prova el vianant), bueno a veure si a la proxima i a més sort i ens trobem!

jclaramunt ha dit...

Si, noi! El coco s'ha d'anar entrenant també. Almenys veig que no vaig ser l'únic que no va tenir el dia!
Ànims per la pròxima...

Enkil ha dit...

Nano un dia d'aquests m'has d'ensenyar com funciona això del blog, tens el teu de puta mare. tinc ganes de fer alguna cosa amb el cau. Quin dia es reuneix la gent? aquest any tinc temps per anar-hi

Xavi ha dit...

Hola Pere. Moltes gràcies per la teva rebuda en el mon dels blogs i pel teu ajut en el tema de les fotos. Ja miraré de fer-ho. De fet soc molt dolent amb això de l'informàtica i vaig molt lent, però sort que tinc l'ajut de l'Ivan, amic i company de muntanya i company de blogs vostre. Fins aviat!! Si la informàtica m'ho permet.