28.11.06

Nou video de la PETZL


Fa pocs dies, PETZL ha publicat un video del Dave Graham encadenant a vista la Women ultimate route de l'ultim Petzl Roc Trip (la seva 8ena edicio) a l'illa grega de Kalymnos, durant el passat mes de novembre.

Es tracta de Les Arts du Vide, 8b.

Tambe han editat un video de la Katie Brown escalant Les Amazones, 6c.


Suposo que aixo vol dir que tindrem un nou video espectacular dels que ens te acostumats la firma PETZL com els dels passats anys a Millau o a Squamish (si domineu l'angles, aquest ultim es molt divertit). Quines ganes! Fanatisme!!!
Per veure tots els videos, navegueu pel menu lateral de l'esquerra de la pagina de videos de PETZL.

6 comentaris:

Mohawk ha dit...

Buffff!!! Una via inacabable!!! Aixó si que és pila eh!, PGB!!

PGB ha dit...

Es una via infinita! A mes ja dona la sensacio al principi del video que esta prou amunt... bfff llarguissima!

Anònim ha dit...

Bones PGB! Aquest finde vam estar escalant a Siurana i com no vam anar a veure la Rambla! Saps qui hi havia fent pegues en ella i a les vies del costat? Dave Graham, Chris Sharma, Yuji HIrayama (o com se digui el japo del 8c a vista), Dani Andrada i Edu Marín. Quin poquer!!! Brutal veure el Sharma fer-se una proposta de 8c casi a la primera...

Salut!

Per si vols contrastar la info: www.fotolog.com/marsi84

Anònim ha dit...

Hola Pere,

Estic al•lucinant amb la teu blogg. Estava buscant vies d'escalada per Sant Llorenç i la cosa no era fàcil fins que he trobat el teu blogg. Sóc principiant i m’ha ajudat molt la teva vivència a les parets. Et volia preguntar si saps el grau de la via que hi ha davant del Cavall Bernat i que, en el prost que vas fer en el seu moment del cavall preguntaves si algú en sabia alguna cosa. He vist que fins abans del desplom hi ha una R i la via sembla un V.

Moltes gràcies.


Aleix.conesa

PGB ha dit...

Hola Aleix,

Si et refereixes a la via que hi ha just davant del Cavall Bernat, una que esta amb parabolts o spits (ara no ho recordo) al Cap de Mort, es diu Sopa de Patates i es un V+ amb una entrada mamona... la via no es gaire maca (la roca... brbr) pero weno.

Jo em referia a una linia d'spits daurats mes a la dreta de les dues vies que hi ha amb quimics (by Amadeu Pages). Tinc idea de quina via pot ser pero encara m'hi he d posar :)

Be, merci per llegirme i espero que et siguin utils les ressenyes :)

Pekas ha dit...

El video de Squamish está força bé... Molt catxondo... Vaig estar buscant informació per anar el proper estiu 2007...hi ha un munt de feina... A més ho podia combinar amb recorreguts canyeos de btt... (un altre dels meus vicis.. :-))))

A veure si arreglo en condicions el braç... :-))) i em deixo caure encara que sigui per passejar per Squamish... :-)))))

http://www.youtube.com/watch?v=j0bButnASLI

Qué lo disfrutéis..!!!! ;-)