8.8.07

Savassona mola!

Diumenge ens llevem d'hora (el sol i la calor ja ens ofegava dins les tendes i encara no eren les 9 del mati!). Ens llevem, esmorzem, desparem tendes i cap a Savassona!

Estranys homínids amb "closca"

Arribem prou be i rapid. El dia es asoleiat i fa força calor. Per sort la majoria de blocs estan a l'ombra :)

En Marc blocant

Uns locals ens recomanen el bloc mes facil per començar a experimentar. Al cap d'una estona ja hem encadenat quasi totes les linies i decidim canviar de zona i dinar uns juanpalomo's.
Val a dir que el que em va costar mes era un slab (on el Pere es passejava) que finalment, tots vem encadenar i l'Alba tambe! :D

Alba encadenant l'slab

Aquesta foto em mola :D

Despres de dinar vem fer unes visites rapides al Diamant i al Dau. La calor, els braços inflats i el cansament femeni (sobretot ;P) pesava i vem decidir que era hora d'anar a remullar-nos a la piscina municipal de Roda de Ter (els 4,5 euros mes ben invertits del cap de setmana).

3 comentaris:

Piter ha dit...

Eis.. bonissima la foto de la penya amb els crashpads ... (qui era el cameraman ?? jeje)

Res bou.. que ja tinc ganes de veure els videos... i tot i que aixo del bloc.. no em va acabar de motivar.. m'ho vai passar de conya !!

Pekas ha dit...

Savassona...un lloc idilic per fer boulder ( i per trepar..) que hi han unes víes... :-OOOOOOOO

Salut i muntanyes..!!!!

Gladiator is back... :-)))

Ferran Guerrero ha dit...

Llibre de Piades a Sava!!!
Per fi ja tenim un Llibre de Piades de la comarca!! Està al bar de Tavèrnoles (CAN JANOT), al costat de la llar de foc...
A partir d'ara, quan volguem deixar algun comentari, quan s'obrin blocs nous o quan fent unes braves amb all i oli després d'un dia de pulida de dits podrem llegir "L'Hola" de l'escalada!
Fins aviat i salut!