19.10.07

Unes bofetades...

Unes bofetades va ser el que em va donar la Placa Sibarit el passat dilluns amb els Marcs... Va ser un d'aquells dies "poc inspirats" i millor que passin ràpid ;(

El Marc i jo, ens haviem allargat el pont de la hispanidaz un dia més (en previsió per si marxavem lluny, tornar el dilluns i estalviar-nos cues... tot i que no va ser així) però ell havia de ser a la 1 a Terrassa. L'altre Marc no tenia classe pel matí. Així que el destí escollit per proximitat va ser la Placa Sibarit.

  • El vuelo del Doria, 6a+. Començen molt bous amb aquesta via. Crec que hauriem d'haver començat per algo més assquible... Només encadena el MSN.


Una mica amb els ànims per terra em poso amb la seva veïna del costat

  • L'insuportable pes del cul, V+. I tant insuportable! a la presa negra m'atabalo i em penjo per després fer el pas. Burro de mi! Com a nota personal, el flanqueig final a l'esquerra, trobo que queda molt forçat :S


Decidit, em passo als top-ropes aprofitant que els Marcs volien fer deures

  • Mono Pestoso, 6b/+. Després d'algun intent en MSN l'encadena. L'altre Marc la monta parant a les primeres xapes i jo la provo en top... les primeres xapes em costen ja que hi ha passos no gaire evidents, la resta em surt prou bé. Li he vist color si es dominen les dues primeres xapes. També penso que és un 6b sense el plus encara que n'hi hagi que no comparteixin la meva opinió :P
  • Chico Celoso, 6b. Aqui el Marc F també la pova en top-rope, com jo, després d'un encadenament del MSN. La via és bona però dura. Més dura, al meu parer, que la via prèvia. Aquesta crec que si que es mereix el plus extra ja que l'entrada és força més dura que l'anterior (els meus dits han pillat) i el tram final cal agafar-lo bé.


Aqui el MSN ja se'n va cap a casa i amb l'altre Marc anem un altre cop a El Vuelo del Dória. Ell la torna a montar i jo la desmonto en top-rope. Cap dels dos l'ha aconseguit encadenar.



Quin dia més fiasco! :(

9 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Ei PGB!
Deunido començar amb L'insuportable pes del cul, potser hauria estat millor fer-ho al revés, primer el V+ i després el 6a+. Per a mi és important començar més fluixet i anar pujant, sinó després ja no faig res de bó!
Vaig probar la Mono Pestoso un parell de vegades i vaig trobar la sortida molt potent...potser si que li donaria el plus, però tot just estic intentant barellar-me amb aquests graus. De fet tinc a l'agenda la Chico celoso abans de tonrar a probar la Mono Pestoso, i si dius que és més dura malament! Haig de tornar a la Placa Sibarit perquè hi tinc deures pendents!
A tibar-li!

PGB ha dit...

Si... va ser el meu problema, vem començar molt durs (jo hi estava en contra) i llavors el coco ja no funcionava.

Personalment em va costar mes la Chico Celoso pero clar.. jo tinc els dits que tinc i tibar de pistatxos... pfff pringo sempre! :P

Mohawk ha dit...

A la Chico Celoso hi ha un químic que fa excesiva palanca, no en dieu res :P

El flanqueig del "Pes del cul" és per no carregar tan de vies la mateixa reunió, així que s'ha afegit una assegurança de més. Inicialment la via no la tenia, així que per fer-la lògica, sols cal saltar-se-la :P

A veure si algun dia podeu traure les reunions, fieres!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, el mètode Piri als molt bous els deu funcionar, però a mí tampoc em convenç, sempre prefereixo fer un primer contacte amb la pedra amb alguna via facilota i sempre acostumo a trobar-la més difícil del que és en realitat, quan m'escalfo millor, el que crec és bo, és que un cop "calent" posar-te en una via top per a un mateix si és que el que vols és agafar força...però en aquestes questions "cada un se la pela com vol" com díuen per aquestes contrades, la taronja és clar!
Salut i a tibar.

Pekas ha dit...

Tot i que de vegades... que la roca es foti algún "calvot" també es senta força bé... :-))))

Mi "metodologia" es la siguiente... : No tener ninguan metodología... :-))))

Només intento sempre que hi vaig a fer esportiva... fer 10 víes... ( o més..) encara que repeteixi alguna... algún top-rope a alguna per sobra del meu grau també val... ahir a Banyadores... van caure 10 vietes com 10 sols...

També soc de començar per dos ó tres víes "d'escalfament"...tan de coco... com de cos... i després vaig alternan... una vía per sobre del meu grau...alguna per sota... i depén de a on estigui... pues lo que se pueda... :-))))))

Au nanos... qué demà em toca "tapia"... :-))))))))

MSN ha dit...

Pereee!! no et desanimis que que demà em de tibar eh!! jeje
Ha d'haver dies de tot!
Demà granit?

marsi ha dit...

Au vinga pere!

Que un dia dolent el té tothom! No afluixis! Això t'ha de picar més encara! Recorda al serie dencadenaments a la placa de la pluja! Vinga nano, regleta, canto, cigrò rebota i amunt!

Olerelere! Bon finde! Jo me'n vaig a fer l'estreno a Montrebei!

salut

QUIMI ha dit...

Pensa que sense els dies de frustacio no hi haurien els dies de gloria...
Em sembla que vau coneixer el meu germa Lluis...

PGB ha dit...

hehe merci pels anims. Teniu raó, primer millor fer una mica d'escalfament amb un parell de vies i dps a apretar!

Que vagin bé les tapies pekas i marsi!

Quimi, i tant! Hehehe vem estar escalant per allà junts :)