29.4.08

Els millors 6a's del Diafragma

Mentre espero que el Mimo em passi les fotos d'Agulles (ja tinc els posts fets), us deixo amb la crònica del passat dissabte:

Dissabte passat, vaig quedar altre cop amb el Marcel, l'Anna i en Genís al Diafragma, que ja toca anar buscant zones amb ombra :)
Com va sent habitual, se m'enganxen els llençols i arribo més tard de l'hora acordada, ja que la nit anterior tenia un sopar amb ex-companys de l'escola. Quantes velles glòries juntes! :P

Com que anava tard i havia de marxar aviat (sempre corrents, jo!), en comptes de deixar el cotxe als dipòsits i fer la caminadeta, m'atreveixo a pujar fins a Can Pobla. Anant en compte en alguns punts hi arribo bé.

Al arribar al Diafragma el Marcel i l'Anna ja han escalfat amb La quinta del tequila, el V+ llarg i guapo aprop de la Cova del Frare (ja tenim el nom de quasi totes les vies!) i es posen a la primera via de l'esquerra.

  • KK, 6a. Hi vaig en top-rope que s'ha d'escalfar... El Marcel la va arreglar fa uns mesos, ara ja està tota amb parabolts i la R és a prova de bombes. Ells que tenen els dits forts, s'aguanten bé de les regletes de dalt i la troben més fàcil de 6a. Per mi, en canvi, és un infern i m'he de penjar a les últimes cintes. El proper dia haure de provar-ho amb tapings als dits. Això de ser hiperlaxe és un trunyo!
Toca moure'ns una mica a la dreta i fer una de les millors vies del Diafragma:

  • Sonrisas Rotas, 6a. És la de la dreta de la Quinta del Tequila. Un parell de passos durs a baix, passada la 3ra xapa és continuïtat de cantos molt bons i d'anar fent. Aquí ja m'hi poso per sota i encadeno a la primera! Ja era hora, la tenia pendent des de que la vaig provar per primer cop. Una via de 5 estrelles!
-Què voleu fer?- Pregunta el Marcel.
-Jo la Diedrosis no l'he feta mai...- Deixo anar.

Ens dirigim cap a la dreta del sector, on abans d'atacar la Diedrosis, el Marcel li fa uns tientos a una de les seves últimes creacions, la Match Point que ronda el 6c+/7a amb pas bloquero... vola unes quantes vegades al crux i l'acaba de montar. Renega de que a l'estiu estava més fort ;P

Marcel arribant al crux de la Match Point

  • Diedrosis, 6a/+. Juntament amb la Sonrisas Rotas, podriem estar parlant de les millors vies del Diafragma i dels millors 6a's que he escalat mai. 5 estrelles! Canto, fisura, diedre, placa... aquesta via ho té tot i de poc no encadeno a vista! Em fonc en un xapatge i em patina un peu: em penjo a descansar just al sortir del diedre. Els últims metres son finets amb alegria entre xapes, però surten bé anar fent.

Anna a la Diedrosis

El proper dia toca fer aquests 2 rots de punkis (KK i Diedrosis) i em marco com a projectes la Los 5 contra el calvo i la Astènia. 6b i 6b+, respectivament, del Marcel. Montables perfectament des de 6a's veïns. A veure si vaig encadenant coses ara que sembla que vaig millor de coco :)

8 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Tu una vella glòria ? Que t'has fet vell de cop ?

Veig que ja domines el 6a d'esportiva,... Enhorabona, aviat podràs començar a tatxar algunes vies de la llista !

PGB ha dit...

Les velles glòries eren els companys, que estan atrotinats! ;P

Dominar dominar... no. Però ja no em fa el respecte que li tenia abans al número :P

Mimo ha dit...

Ei!!!!!
Que m'estic recuperant de la tonyina del cap de setmana!!!!
Està molt lleig això de deixar-me malament davant de tota la bloggosfera!

PGB ha dit...

Hehehe era per posar pressió! ;)
Ja m'explicaràs què tal els artifos extrems de dissabte i la retirada per la feixa a la festa de la Ferralla... :P

jclaramunt ha dit...

Ei Pere!
Aquets noms no els tinc!! Encara tinc pendent encadenar la Sonrisas rotas...t'enrecordes del vol?! A veure si probo la Diedrosis que només lleguir-te em suen les mans.
Potser faig una escapada el divendres per la tarda (tinc a la Natàlia que està apunt de parir), estàs per aqui tu?! Ja t'enviaré un sms...
Salut

PGB ha dit...

jclaramunt, me'n recordo del vol! He estat fora aquests dies i he vist ara el missatge. A veure si pots provar-les aviat i que vagi molt bé el part! ;)

jclaramunt ha dit...

Ok cap problema. Al final el divendres vaig anar una estona a la Desdentegada.
Ei ara has de refer les ressenyes amb els noms eh! que sino no se de quines vies parles...hehe, ja et dono feina!

Pekas ha dit...

Endevant nano.... si no tens tanta por als números... ara le has de perdre la por al despertador...
:-))))))))))) llavors..
aixó será l'ostia...!!!!!!!!

Salut i muntanyes... !!!!!!!
:-)))))))))))))))))))