27.10.08

Llafranc + humitat - mosquits

Fa 3 setmanes vem anar amb l'Alba a fer una matinal a El Pinell (Llafranc). Ja feia molts dies des de l'última estada i temiem per la nostra sang. Per sort, no hi va haver rastre dels maleïts mosquits assassins ;D

Aquell dia no feia molt de sol i hi havia molta, de fet massa, humitat. Això sumat a que escales a davant del mar i en un granit poc adherent, va acabar amb la meva paciència.

La idea era fer les vies de la part de la dreta, que guanyen uns metrets més que les del principi, però l'asseguradora estava molt còmode a la repisa i no volia rappelar. Així que vaig optar per muntar una via, flanquejar entre despenjaments i muntar-me top-ropes de dreta a esquerra fins acabar les 4 vies que volia fer.



Com sempre, vaig pecar d'innocent i la corda fotia un roce que gairebé ni em podia despenjar jo mateix, així que vaig haver d'invertir el temps en que hagués pogut fer una o dues vies en tornar a repassar-ho tot i vigilant de no pendular i estampar-me contra el terra... Al final ho vaig aconseguir deixar tot correcte però vaig poder escalar menys vies de les planificades.

Ressenya de la zona

  • Núm 11, V. Es tracta d'una via on la gràcia està en començar-la des de baix i no utilitzar la repisa intermitja des d'on es rappela per accedir a les vies de la dreta. És vertical i té canto però si escales amb humitat dona la sensació que t'escorres avall :S Ja la tenia encadenada.

  • Núm 12, V+. Aquesta és més contínua que la seva via veïna num 11. És molt més regletera i té un passet una mica complicadet cap a mitja via. És de les que val la pena fer a la zona.

  • Núm 13, V+. Aquesta és la més difícil de les 3 que vem fer. S'ha de tibar d'un plà (que més aviat fa baixada) i amb la humitat que hi havia me'n vaig anar avall. Jo penso que li escau més el grau de 6a que de V+ (i no perquè caigués, malpensats! :P)
Jo m'hauria quedat més però haviem d'arribar d'hora a un dinar, així que vem plegar veles i cap a casa sense cap picada de mosquit! Caldrà tornar-hi algun dia amb temps per endavant i fer totes les vies... (quant temps fa que ho dic?)

Nota: El carrer on s'aparca ja ha estat esfaltat...

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquesta zona sembla molt agraida, ja fa temps que em ve de gust, i ara encara m'han vingut mes ganes.
Aviam si hi aviat ens passem per alla...

PGB ha dit...

És una zona que està bé per conèixer-la si estàs a la vora i no és estiu (no s'hi pot escalar ja que la roca crema i hi ha milions de mosquits), però que no val la pena anar-hi expressament :P

jclaramunt ha dit...

El lloc ha de ser agradable a l'hivern, i pel voltant hi ha bons llocs per menjar...
Va ser el dia que habieu d'anar a Solius??

PGB ha dit...

Ep Josep! :D
Ostres, ja ni me'n recordava. Pot ser que fos aquell cap de setmana i en comptes d'anar el dissabte a Solius anéssim a Llafranc el diumenge.

Si algun dia vas a fer una visita a la costa Brava per l'hivern, el sector és agradable per anar-hi a fer un matí. Ara que el camí no és molt apte per mainada ja que s'ha de fer una mica de grimpada i desgrimpada :S
Si mai hi has d'anar truca'm i t'explico com anar-hi :)

Pekas ha dit...

Una zona que sólo conozco desde el agua... :-))) ideal para combinar con una salida en kayak...
:-))))))))