12.6.09

El celler de les monges

El cap de setmana del 23 i 24 de maig es presenta dividit en un dia que no toca escalar i un dia que sí que toca.
Mentre esperem ansiosos el diumenge, l'Ester, l'Alba, el Marc i jo ens n'anem a celebrar l'aniversari de l'Alba fent un arròs amb llobregant i una degustació de postres a la Fonda Caner de Begur. La relació qualitat-preu és excel·lent i el tracte millor.


Bo-nís-sim!

A la tarda fem un vol per Calella per acabar de païr l'arròs i és que ens hem atipat de mala manera. Ufff que bo que estava! Aprofitem per ultimar detalls i trucades amb l'Ivan. A l'endemà anirem al Celler de les monges, a Sadernes.

Arribem a quarts de quinze per variar i hi ha un grup força nombrós que té ocupades quasi totes les vies del sector, a excepció dels cinquens de l'esquerra. A mi em va perfecte així aprofito per escalfar.

  • Kalimotxo, V. Inici lletjot però la via va guanyant a mesura que enfiles més amunt. Arribo al pas clau i no veig com resoldre'l. Ho provo per la dreta, per l'esquerra... no hi ha manera. Així que desisteixo i baixo. Quin començament!
Asseguro al Marc i l'encadena. Els nois ja han anat plegant del sector i el Marc té ganes de provar algo més dur així que després de pillar a la Tempranillo (7a), es posa a la Reserva Garrotxina (6c) i li surt amb una parada.
Amb aquestes arriba l'Ivan amb la Carol i la Txell. Ja hi som tots!

Després de que l'Ivan escalfi una mica, em deixa montada la via de més a la dreta.
  • Vi Blanc, 6a+. És la única via del sector que ja havia provat en anterioritat. Arribo bé fins a la última xapa però el pas per arribar a la R el trobo duríssim, no ho veig clar i baixo.
Pfff.. no podria haver anat pitjor! Amb ganes de fer-ho millor torno a començar: Torno a la Kalimotxo i aquest cop encadeno! Bé.. això ja està millor! Envalentonat, torno a la Vi Blanc i torno a encadenar (bastant in-extremis). Ol·lé! Ja ho tenim això!

Mentrestant, també he estat assegurant al Marc a la Vi Blanc que encadena a vista i a la Reserva Garrotxina que encadena al 2n intent. Perfecte bou! També prova la Vi negre (6b) però cau arribant a la R. Llàstima!


La Vi Negre menjant-se l'Ivan

Reposem una estona i ens atrau una línia:
  • Most, 6b. El Marc torna a encadenar a vista i aquest cop encadeno al flash. Sembla que ja he agafat carrerilla! La línia és boníssima però els cantos són bastant llefiscosos. No deixa de ser una bona via on cal posar-s'hi bé.
Aquesta última, fins hi tot l'Alba la prova en top-rope! I no ho fà gens malament, un parell de parades i arriba a la cadena.

Abans de marxar, aprofito que encara hi ha un 6c muntat i el provo en top-rope.
  • Reserva Garrotxina, 6c. A la meitat m'he de penjar a descansar. És un tipus de via que se'm dona bé, però encara em falta pila i més força de dits per encadenar-la ;) Baixò amb un bon regust de boca ja que no m'ha calgut fer cap A0.

L'Ivan encadenant-la al 2n intent

I aquí s'acaba el finde d'activitat roquera. Com sempre, som els últims de marxar del sector. Arribem al pàrking que ja és fosc i només hi queden els nostres cotxes :)

PD: Ni una sola foto ben enfocada!

8 comentaris:

Marieta ha dit...

molt bé bou!
Per cert, on queda exactametn aquest sector??? mira que hi havia anat cops a Sadernes...però a aquest mai!

Fernando ha dit...

Hi.
Yo pensaba que era una bandera (la foto del vi).
Aunque se me haría difícil escalar después de tanto comer, recojo el apartado culinario de cara al futuro. ¡quien sabe!
Salut

lux ha dit...

Pgb!
carai!!!
jo he entrat perque he vist aquest platacuuu i no m'he pogut resistir..!!

kina pinta...

i que deies d'escalar? .. ;)

PGB ha dit...

Marieta, passat la cúpula. Just davant del pàrking de despres de Castell s'espasa. Has de creuar al riu i hi ha 2 o 3 vies noves que no surten a la guia. De 7a en amunt tranquilament.

Fernando, té mig cos dins d'un forat! Hehe mola :)

Lux, boníssim l'arròs! Si mai vas per Begur (que també hi ha zones d'escalada esportiva i alguna de varis llargs a l'Estartit), no deixis d'anar-hi! Bon tiberi a Can Caner!

Jaumegrimp ha dit...

Molt bona la foto del que s'el menja la paret! encara em llepo els dits amb l'arros!! bona evolució Pere, fotent-li als 6c's!

Pietro ha dit...

Pere, quina és la nova guia de Sadernes? He estat buscant per internet i només trobo la típica (crec que del 1999)del Luichy i companyia!

PGB ha dit...

Jaume, al veure el "bujèru" aquell, no ens vam poder resistir de fer la foto! L'arròs molt bo, i el 6c també! :P

Pietro, la pots aconseguir al càmping mateix :) Ara ve la caloreta i el riuet et crida l'atenció? ;)

Pietro ha dit...

Si noi! Amb aquesta calda arriba l'hora d'exprimir-te el cervell tot buscant zones fresques i Sadernes és una opció...si més no pel riuet, jejeje