16.6.09

3ra setmana d'afternoon sessions

El dijous 4 de Juny cau al primer intent del dia (el 2n en total) la Blanca Setmana Santa (6b) a la part central del Diafragma. Hi havia fet un top-rope fà un parell d'estius, així que sense opcions al a vista ni al flash, el Marc em posa les cintes, em canta els passos i al primer intent del dia surt!

El divendres 5 acompanyo al Marc a provar l'Esquirol (7b) (fins la R intermitja de la No hagas bromas) a les Agonies. Aprofito i li faig un top-rope a la famosa No hagas bromas i diria que en lliure em van sortir 2 o 3 passos. No sé escalar en desploms! :S al Marc li va de poc i cau a l'última xapa de l'Esquirol fins la R intermitja... ja està més aprop bou!

Al Diafragma altre cop, el dilluns 8 de Juny vaig encadenar la Batvia dreta (6b) al 2n intent del dia (3r en total). Aquest primer intent va ser amb el Mohawk fa 3 o 4 anys, quan ens vam conèixer, i en top-rope, clar. Aquell dia el Marc de poc no s'emporta la primera ascensió (coneguda) de la Tibant lo braç. Té pinta a 7b bloquero... Seguirem informant!

El dimecres 10 de Juny, ens acostem a la Placa Sibarit amb el Marc i el Xavi. Anem a provar una via que n'hem tingut constància de la seva existència ara fa poc. Està situada uns 50m a l'esquerra de la Solitude. Resulta ser un 6a+ rarot, equipat amb spits, que supera un parell de panxetes. El pas està concentrat a la primera. No encadeno, el pas em fa pols els dits i prefereixo reservar-me així que em baixo a mitja via. El Marc i el Xavi encadenen sense problemes.
Algú té info d'aquesta via? Nom? Equipador/s?
Tornem a la zona principal i després de que el Xavi encadeni a vista la Barco de locos (6a+), m'hi poso de primer (per primer cop, sempre l'havia fet en top) i encadeno bastant al límit. Patint molt als passos nyaposos de mitja via, i costant-me mil trobar el canto bo de sortida a la R (la poca llum ajudava, sinó que li diguin el Marc que l'ha hagut de desmontar a les fosques!)

Seguirem informant!

4 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Eiii, cagundena com tatxes vies!!! Al final el divendres et vas rajar eh!!!! a mi em van maxacar escalfant amb un 6c de la paret gran i després em vaig anar arrossegant, que és el més digne que puc fer a la Font Soleia!
Aveure si puc una altra tarda i et truco...
Així no val la pena probar el 6a+ desconegut de la Placa Sibarit??

PGB ha dit...

Tu rai que encadenes 6c! Jo de moment els deures d'estiu de l'any passat. A veure si vaig fent net i em poso objectius cada cop més difícils!

Divendres estava fet caldo, vaig fer una becaina com les que no feia fa temps! M'hagués agradat venir però estava fos :(

Home... no és una gran via però no està tampoc mal trobada. El que passa és que mitja via va per roca a estudiar...
Truquem-nos i a veure si trobem una altra tarda! ;)

TRAnki ha dit...

Eo Pere!

Buf, Vaya pringada de plan al final! Vam anar a Copsta Brava i riugréixer...Tossa estava ON FIRE.

Guapa lo NOAGAS eh? Què tal el bombet inicial? Quina tibada e bidit no? T'inagines el Monk per allà en solo...buf...

La setmana passada vaig encadenar NO HAGAS BROMAS fins dalt...no m'havia sortit el pas ( dos intents) i qun el vaig entendre va caure de seguida...per que et facis una idea...la via COMENÇA a la R1...fins allà pujava rotllo 6a+ , feia el repòs i atacava el bloc superior ( 2 xapes i R)...és galàctic...Ara que has "tastat" la via ja et pots fer una idea de les dificultats del moviment superior...

Com molen agonies bow....

PGB ha dit...

Tossa a pinyó? No m'estranya, ja comença a apretar la calor!

La Nohagas, tu deus pujar xiulant per allà... jo azerant! ;) El bombet inicial ÒJU! Al loro el Monk... brbr
La veritat és que és una paret molt guapa!