24.7.09

7ena setmana d'afternoon sessions

Dilluns quedo amb en Pär, un suec afincat a Barcelona amb qui he contactat mitjançant el 8a.nu (estic massa fanàtic de Sant Llorenç i controlo totes les ascensions! xD).

Pujem als Diedres on tinc un parell d'objectius: Alcàntara-Molina i Orgasmatrón. 6b i 6b+ respectivament.

  • Camuflage, 6a+. Escalfem amb una de les bones del sector. En Pär (Pere, en suec) l'encadena a vista i jo encadeno al seu darrera.

Ens animem a veure què tal amb el projecte menys ambiciós del dia (com a mínim pel que fa al grau).

  • Alcántara-Molina, 6b. Inici en diedre fàcil fins a una repisa. Allà ve un pas dur amb un aleje amb mala caiguda sobre la repisa. Sortint del pas dur em lio i me'n vaig a la dreta en comptes de cap a l'esquerra, intento desfer el meu error i destrepant sento un CREC al turmell dret, a l'intentar apoyar-lo em fa mal i em deixo caure. En Pär, que l'ha muntat abans que jo, al baixar jo aprofita per fer-la del tirón anant en top-rope el tram del xapatge perillós. Jo, cazurro de mi, li vull fer un top-rope però acabo tibant més de la corda que escalant. Igualment, em serveix per controlar algun canto i seqüència per a la propera vegada.
Sembla que tinc el tendó del peroné que se m'ha mogut i depèn del moviment em fa mal.

Encara hi ha llum així que li proposo una vieta curta però ben trobada de la sardineta de dalt, que ens ve de camí cap al cotxe:

  • Xapada contínua, 6a+. Té un pas a bloc, difícil a vista, al principi. La poca llum que hi havia no ajudava i en Pär s'ha de penjar. Un cop vist el canto ja fa la via fins dalt.

Dimarts reposo i em dedico a fer gestions amb la meva companyia de mòbil.

Dimecres, fanàtic de mi, al plegar de la feina torno a quedar amb en Pär i pujem al Gruyère. Allà per sota de 6c només em queden la Nada por aquí i la Ganyon.

  • Nada por aquí, 6a+. S'hi posa en Pär però no ho veu clar... jo ho provo però és una escalada tècnica a la part de baix i el peu em fa mal. Acabo desmuntant les tres cintes que teniem posades en A0.
  • Ganyon, 6b+. La setmana passada en 2 top-ropes la vaig controlar i al 3r top-rope vaig encadenar. És una via vertical amb bons peus on s'ha de tibar més de canto que no pas fer posturetes. Encadeno posant cintes i en Pär l'encadena darrera meu sense despentinar-se :D
Amb aquesta via feta jo ja em planto, volia fer-la ara que la tenia fresca (fins hi tot m'havia dibuixat la seqüència de cantos en un paper...) i no deixar-la en l'oblit. Abans de marxar en Pär intenta la Performance però es baixa a mitja via. Massa desplomada per ell.
En Xavi monta la Parèntesi anant a la R de la Fes-te'n un fes-t'ho. En Pär la desmonta, quasi a les fosques, en top-rope. I amb això donem el dia per finiquitat.

Bé, poc a poc els projectes van sortint! Ara a reposar el peu i a veure si la setmana vinent estic més recuperat :)

4 comentaris:

Sara ha dit...

Bones !!
Sóc la Sara Aicart, volia posarme en contacte amb tu per a passar-te la informació de l'open d'escalada qeu estem organitzant a Collbató (pero no he trobat el contacte al blog).
Serà el 19 de setembre de 2009 a la pista poliesportiva de Collbató. Esta obert a tothom, indiferentment del nivell, sexe,edat, o ideologia... :P
Hem creat un blog: http://openportals.wordpress.com on hi estem penjant tota la informació referent a l'open.
He pensat que com el teu blog el visita molta gent potser podries penjar-hi una mica d'informació o un link a la pagina del open.
Gracies per tot!!!
Ah, pel que vulguis, pots posar-te en contacte amb mi sara@saraaicart.com

Enkil ha dit...

Pere Veig que no pares i que has progressat molt de grau! jo segueixo al 6a i algun 6b lluitant pel grau. Aviam si anem a escalar junts aviat! estàs per l'empordà¿? una abraçada! PERE (Del CAU de la uni, Pere Gel!) et deixo el meu mail perefrancesk@gmail.com o em tens al facebook penso. au salut i escalada

jclaramunt ha dit...

Ei Pere! estàs fet un bow!!! Santllorenç curteix! Jo apartir d'aquesta setmana ja començo a tenir algunes tardes lliures, ja et trucaré. Estaràs per aqui durant l'agost?

PGB ha dit...

Hola Sara, he vist que l'Òskar ha fet publicitat de l'open de Collbató. El seu blog el visita moltíssima més gent que el meu així que segurament la noticia ja ha corregut :)
Em poso en contacte amb tu i ho parlem!

Pericuuu! No et pensis, aquestes ultimes vies que m'estàn sortint són a base d'intents. Algun top-rope o intent per sota i llavors ja l'atac de primer, sabent-me cantos i seqüències.
Encara vaig pujant un finde si, un finde no per l'Empordà. Ja et trucaré el proper finde que pujem, o et faig un e-mail perquè t'apuntis algun finde por ahi amb nosaltres! Ens veiem!!!

Josep! Et dic el mateix que al Pere :P de bou res! Doncs a veure si em recupero bé del peu i li fotem canya alguna tarda plegats!!!
Faig vacances l'última setmana d'agost i la primera de setembre. La resta de dies plego a les 18 d'HP. Ja saps... Subirats, Montserrat, Sant-Llorenç... (això és el que em queda més a prop).