8.9.09

Agost lesionat

El 20 de Juliol vaig lesionar-me les vaines del tendó peroné curt. He estat gairebé parat fins ara farà una setmana. Durant aquest temps he fet poquissima cosa... anem a passar llista:

Subirats (29 de Juliol):
M'hi acosto amb dos companys de feina, els hi munto la Pili. Un V del sector Toro que el millor que té és la placa final. No se n'acaben de sortir del tot bé així que baixem dificultat i els hi munto la Com tu vulguis, IV+, equipant-me-la amb tascons i àliens.

Marxo del sector, de nit, content per haver portat al Roque i al Monty a escalar, però amb el turmell bastant infladot, i és que m'he anat notant alguna fiblada mentre escalava.

Monty i Roque

Sadernes (24 d'Agost):
Torno a escalar després de gairebé un mes de parón...
Hi ha l'Aleix, l'Oriol i l'Ane a Sadernes, així que ens hi acostem amb l'Alba per escalar amb ells, o si més no, intentar-ho.

Per començar, l'Oriol es baralla amb un 7b de la Panxa del Bisbe però no li acaba sortint, seguim fins al Pont d'en Valentí i l'Oriol li torna a fer un tiento a un altre 7b que l'acaba deixant al dente. Per part de l'Aleix, l'Ane, l'Alba i jo, ens posem amb una via curteta però atlètica del final del sector: Bitxitu, 6a. A les noies els hi costa però l'Ane quasi se la treu de primera i l'Alba fa un bon intent en top-rope. L'Aleix l'encadena a vista i jo al flash (una mica inflat de braços). Bé... sembla que després d'un mes encara me'n recordo d'escalar!
Acabem la tarda a l'Aventura, on provo per sota L'aventura, 6b+. L'Ane la munta i l'Aleix se la treu al 2n intent. Molt bé!
En el meu cas, baixo a mitja via perquè em noto unes fiblades al turmell. La via és bona, caldrà tornar-hi!

Castell s'espasa (foto d'arxiu)

10 comentaris:

Aleix ha dit...

Vinga nanu que ja tornes a pillar el ritme! poc a poc i bona lletra! l'aventura és una via molt xula, la placa regletera de dalt l'has de provar que segur que un altre dia te la treus!

Eduard ha dit...

Quina merda això de les lesions!! És un conyàs!!!! Jo em vaig trencar el dit gros de la mà dreta la segona setmana d'agost... I ja no puc més!!!!
Salut i a recuperar el temps :P

Oriol ha dit...

Ei pere!!!!! es el retinacle dels peroneus!!!!!!!!!!! C'est pas la mème chose!!!!!!! L'altre dia estant amb un amic de l'Ane em va comentar que un escalador guarda d'un refu del montsant que no direm es va fer exactament la mateixa lesió escalant i li va estar fent la fisio. T'he de dir que com a lesió d'escalada es superoriginal pero ser autenticament genuí es dificil en aquest món.

Fernando ha dit...

Hi.
Vaya un palo.
Me alegro de que vaya a mejor.

TRanki ha dit...

Bowwww a cuidar-seeeeeee!

ens veiem fanàtic!!!!

Llorenç ha dit...

anims!! que si et cuides son dos dies....ara que anar a Cavallers, i tirar de placa no se si es lo millor per als tendons del turmell!!!

Jaumegrimp ha dit...

Ep Pere, quina mala sort no? ara que estaves ja encadenant els 6b's....però tranquil que això es cura ròpid, has probat a fer-te o que et facin un taiping abans d'escalar? això et permetrà continuar escalant i et protegiria els Peroneos, tú que ets laxe és important que no perdis to muscular.
Apa a tibar però no massa, baixa el grau però escala i disfruta.

Marieta ha dit...

ànims pastoret!!! en 2 dies tibant com un bou

PGB ha dit...

Aleix, hi ha ganes de tornar a Sadernes! A veure si amb menys calor s'hi escala millor ;)

Eduard, mala llet la teva, també! Ànims i a recuperar-se aviat, jo ja començo a estar al dente :P

Oriol, l'òsteòpata em parlava de les vaines del peroneus curt. Tan se fot... el tema és que m'ha arreglat bastant en dues sessions! (l'haver fet bondat tot l'agost tb ha ajudat...)

Fernando, tart a d'hora a tots ens toca lesionar-nos, no?

Tranki! Que et dec el goretex i algo més, bou!!! :S A veure si ens veiem i t'ho torno!

Llorenç, algo farem. També hi ha vies verticals/desplomades amb una mica de canto, no?

Jaume, si que em feia tappings al principi. Però com que vaig parar d'escalar ja en vaig tenir prou. Potser me'n torno a fer aquest pont. Merci pels anims!

Marieta, thanks! a veure si en 2 dies tibo com un vedellet (lo del bou em queda gros) x)

Blablabla ha dit...

Hola!
Buscant ressenyes per escalar per Girona he anat a petar aquí.
Molt interessant tot el que expliques!
El tema és que sóc de Girona però només hi sóc els caps de setmana. Entre setmana escalo a BCN i quan vinc aquí em costa coincidir amb els que escalen. Per això m'agradaria conéixer més gent de per aquí per trepar una mica :)

el meu correu és alisrius@gmail.com

Gràcies!