25.7.07

Anar tatxant vies...

Ahir per la tarda, com va sent habitual ultimament, quedem el Marc Serra i jo per anar al Gruyere. Ell no hi ha estat mai i s'emporta un bon regust de boca malgrat que el coco li ha jugat una mala passada.

El marc al nou 6b del Diafragma Central (foto d'arxiu)

La tarda és curta i ens encantem una mica, només fem un parell de vies:

  • Punt Vermell, 6a. El Marc la monta, li ha faltat un pelín de decisió per endur-se-la a vista. El proper dia se l'emporta segur! Jo avui he triomfat i he encadenat aquest viote de continuitat al 1r intent del dia (això que no les tenia totes i només l'havia provat un cop en top-rope)!!! No està mal! :D El mètode Piri funciona al 100%!
  • Hemisferi nord, 6a+. La provem en top-rope directament (ventatges de la situació dels descuelgues :P). El Marc encadena en top-rope-a-vista i la troba més fàcil que l'anterior. Serà bloquero el tio! Jo em penjo a un pas i veig llògic el "+" entre les dues vies ja que tens una seccio de passos mes durs que la seva via veina. Podria ser un projecte factible però encara l'he de probar una mica més i treure-li els passos.
Llastima que el sector estigui a petar sempre i no hem pogut muntar la Pa i Trago, la via mes facil del sector pero super recomanable. Llarga, scellements i bon canto. Un altre dia sera :)

Aquesta tarda ens han acompanyat també la Susana i la Marta; i ambdues han fet la Punt Vermell en top-rope com si es passegessin... M'han deixat ben sorpres!

13 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, enhorabona per la Punt vermell! la constància dóna els seus fruits, jo ja estic més a la Vall d'Aosta que aquí, haig de començar a preparar tot el fato d'alpinista i tornar a l'Hivern, als Alps ja veus com les gasten, i sinó pregunta-li al Gatsaule...passat l'estiu a veure si fructifica la mega trobada Blogger, j m'hi apunto segur.

jclaramunt ha dit...

Eips Pere,
vas agafar el jersei aquesta vegada?? nosaltres vem estar una estoneta curta a la Placa Sibarit. Em vaig estar barellant amb la Pagés Urbà, deunido quina surtida que té!!! Ara tinc dubtes, és possible que al costat d'aquesta via hi hagi un 6c que no surt a la teva ressenya, hi ha alguna cosa que no em quadra. Hi haurem d'anar un dia plegats!
Salut

PGB ha dit...

Ep Jaume! Si que dona els seus fruits si! :) Tot i la moto que em va agafar als roms de dalt vaig poder-me serenar i acabar d'arribar a la R! :D
Que probin les vacances fent l'alpinista, ja t'envejo ja! :)
La trobada oficial l'hauriem de començar a muntar ja :)

Josep! Aquest cop tot i estar emboirat no feia tanta fresca ;) De la placa sibarit, tot i haver fet les ressenyes no he provat cap via per sobre el 6a+ o sigui que no et puc dir res. Anar-hi plegats cap problema, a veure si amb el re-equipament em veig en cor de fotreli a les vies del mig! :)

Anònim ha dit...

Vinga bou, salut i roca!!!

Endavant que ja veuràs com cada vegada tibaràs més i més!!!

LK'any que vé 7ens??

Mola el mètode PIRI!!!!

PGB ha dit...

Si l'any que ve aquestes vies que ara encadeno un cop tastades, em surten onsight ja estare content :) step by step!
Ara que... de segon ja començo a atrevir-me a provar coses mes dures :)

QUIMI ha dit...

Pere! Aquest amic que tens que es diu Marc Serra,no es diu de segon cognom Navarro?
Si es aixi segur que ell hem coneix,vam fer tota la e.g.b. junts.
Aviam si quedem un dia tots!

Anònim ha dit...

Pere,
Ahir vols dir dimarts?
Tarda vols dir per la tarda?
Jo m'hi vaig passar una estona per a veure com van tots els meus mals. Arrivaria al Gruyere a les 5h-5h30 i vaig estar-m'hi mitja horeta "mororles"
Deuriem creuar-nos, potser ...
De la trouvé, per una altra ocasioné!!
Finsaviat!

PGB ha dit...

Quimi, és veritat! Em va dir que et coneixia! :D S'ha fet blog també, però no sé encara la seva direcció.

Birdio!!!!
Ahir = Dimarts
Tarda = A les 18h a la pista de Can Robert per pujar cap a Can Poble i d'alla cap al Gruyere.
Pot ser que estiguessis sobre les... 6:30 sota les noves vies de la Paret Gran (on hi ha la corda fixe)? Em va semblar veure't (vaig veure una calveta, vaja ;P) i vaig cridar "Birdio" i "Edu", però o no erets tu o no em vas sentir.
Demà repetim! A les 18h a la pista de Can Robert.

MSN ha dit...

Si Quimi, soc jo!
el mundo es un pañuelo lleno mocos! :D
M'han dit que estas fort com un bou, així que quan vulguis anem a trepar i ens obres unes vies. Jejeje

Amunt!

Anònim ha dit...

sóc l'ivan.
per jclaramunt:
a la dreta de mono pestoso (6b+) surt en diagonal cap a la dreta un 6c+ relativament nou equipat amb spits (a vegades algú a robat el primer spit), aquest 6c+ queda a la dreta de tot de la placa que hi ha després de la placa de la dreta de tot, aquell on hi ha el quartillos.

pel pere i el marc:SOU UNS CABRONS, marc, tu veste posant les piles que d'aquí a un any m'has d'equìpar tots el 6c 6c+ i algun que altre 7a.

enveja que us tinc, marranos!!!!!
adeu.

jclaramunt ha dit...

Merci Ivan,
aquest 6c+ que comentes, el tinc localitzat. El que vull dir és que entre la Pagés Urbà 6a+ i la Chico celoso 6b, sembla que hi ha una altra via...
Gràcies igualment.

PGB ha dit...

Acabo de mirar les ressenyes i Hemisferi Nord es 6b. No veig gaire llogica tanta diferencia...
O la Punt Vermell es 6a+ i l'Hemisferi Nord 6b (potser seria lo mes llogic comparant amb altres vies..) nose :?

Anònim ha dit...

Pere,
Po si, seria jo fent el cuc amb les pors i mals que arrosego.
Ja se sap, ESCALAR ES NOCIVO PARA LA SALUT
Tb dir-te que en el Gruyere hi han un parell de vies més a la dreta de la zona del "Hemisferi Nord", ... encara que a la tarda li donen el sol crec(cara W), que són 6a/a+ (esq) i 6b+/c (dono amplitut d'escala doncs cadascú ...).

Siyu