19.7.07

Encadenant pels Diedres de la Soleia

Ahir per la tarda, Dimecres. Vaig quedar amb el Marcel Millanes i el Marc Serra per tornar a alguna zona de la Fontsu amb vies del nostre grau.

Aquesta vegada ens vem quedar als Diedres on vam tenir temps per fer 3 vies.

  • Montserrat, V+. Cinquè sup sup sup amb un podrit xungo, un bombo difícil i una placa plena de forats. Tots encadenem a la 1ra :D M'ha molat pq l'última vegada em vaig fer kk al bombillo. Sort que el Marcel m'explica bé el pas i així puc encadenar al primer intent i pujar la moral :)

El Marc al bombo


Jo a la placa final

  • Camuflaje, 6a/+. Antigament començava per l'arbre però ara s'ha equipat una sortida un pèl més a la dreta. La via és molt maca però els baixets ho passaran malament... jo arribava a tots els cantos just! L'encadeno a la 1ra en top-rope i m'animo a provar-la de primer després de reposar i... encadeno sense problemes! Els mèrits però, pel flashejador oficial de la tarda, el Marcel. Percert, per la meva morfologia de llargarut, 6a+ ho trobo exagerat i ho deixaria en 6a però en canvi... pel Marc deu haver-li costat com un 6b. Incongruències del grau :P

En Marcel començant per la nova entrada

  • Hamburgueses de colors, 6b+. Anteriorment estava de 6c. Del boca-orella va passar a 6b perdent-se el "+" pel camí. Si només és 6b+... serà amb cotació SantBenetera perquè ojito amb la via! 4 xapes en una placa desplomada (no ho sembla des de sota) de forats petits petits... cap de nosaltres ha encadenat. Jo l'he provada en top-rope però ha estat un suicidi pels meus dits. El Marc li ha tret bé els passos també en top. Finalment, a l'últim pegue en top-rope, el Marcel ha encadenat fins la R.

En Marcel als bidits


En Marc apretant


Cantells Roms per xapar la R...

Tarda completa amb algun rotpunkt interessant. Marxem contents cap a casa :)

12 comentaris:

Jortx ha dit...

Fua Pere, llàstima que demà no estiguis per Terrace... és com si anessis tu a Calders i jo no hi fos.

Si tot va bé dissabte que ve anirem a Tossa a fer el préssec. T'apuntes?

PD. Felicitats pels encadenes bou ;)

Jortx ha dit...

Amb dissabte que ve vull dir....el dia 28. I amb demà vull dir dissabte....que amb això de currar de nits per mi és divendres avui!

PGB ha dit...

Ei jortx, no et pensis... ja me'n sap de greu no fer-vos d'anfitrio de casa meva... (coses de les relacions a distancia, i les limitacions a veure's els findes, ja saps :P)

Sobre el dissabte 28 en principi ens n'anem d'acampada. Si pel que fos no hi anessim m'apunto que aneu a Tossa! :)

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ep Pere, et va arribar el missatge?
Què dures que són aquestes "vietes" de Sant Llorenç!
Segueix apretant-li i ja veuràs...
com et vaig comentar, dimarts vaig quedar amb el Joan Buxó per anar a la Tuaregs al Roc de la Palleta, via súper recomanable, en un entorn salvatge com pocs, molt ben assegurada i amb una dificultat que no passa del 6a, la darrera tirada on hi ha un 6a+ és més fàcil del que sembla.
Salut i escalades!

jclaramunt ha dit...

Ei Pere!
Deunido com us va cundir la tarda eh! Més que a Font Soleia eh!
El dimarts vem estar a la Placa Sibarit, tal i com et vaig dir. Va anar molt bé, i vaig probar el Barco de Locos. La via molt maca, però la reunió quina por...!!! A veure si tinc temps de fer un post, que ja porto dues sortides de retard.
La setmana que ve tornarem a pujar per Sant Llorenç, a veure si coincidim.
Salut

Gemma ha dit...

Quina enveja em feu tots! Font Soleia, Roc de la Palleta, Placa Sibarit... Això d'escalar entre setmanan és un luxe! Aviam si la setmana que ve també puc jo :)

PGB ha dit...

carai, comentaris del trio-sabadellenc! Falta el Groinket :P

jaume, no em va arribar l'sms. Te mooolt bona pinta la via de l'Indi, a veure quan m'hi deixo caure i a veure quan repetim a la mola :)

josep, a veure si pies que tens el teu blog abandonat ;) a mi em costa posar-me el dia pero mira, mica en mica vaig fent la feina :P Tinc ganes d'anar a treure'm la Barco de Locos. L'he provada un cop en top-rope i em vaig cagar viu al desmontar-la! Quin yuyu de reunio!

Gemma, la setmana que ve repetim trobada blogger vallesana a st llorenç va! :)

Pekas ha dit...

Molt be...molt bé... a fondo...si senyor...!!!!

Anònim ha dit...

Jo tb soc, immigrant, però de Sbd.
Això anirà be per anar recollint info de la Soleia.
De totes maneres, els Diedres es poc caracteristic del que és Soleia: menys forat, més "montserratí" de vegades, més "patinós" al ser Nord i tancat.
Estic amb la Gemma del tema enveja. TAN CERCA Y TAN LEJOS!!
Segurament dins el finde next (no aquest) anavem a fer la mini-trouvé del Santllors!!
Vinga! Aneu-li fotent!

Anònim ha dit...

jo aquesta no l'he probat però la que hi ha a l'esquerra que et digui el marc els pegues que li hem fotut, també és de l'estil 4 o 5 xapes, i explosive explosive, aquesta de les hamburgueses haviam si quan pugui tornar a escalar si és que això passa, que jo espero que sí, doncs li anem a fer uns toques.
venga bous a apretar tots com animals que jo tinc la cama enguixada i no puc, CABRONS!!!!!!!!!!!!!!!

ivan (tali per la gent de mataró)

Anònim ha dit...

Bones Pere,
a veure si quedem una tarda per anar a fer el friki!
El passat diumenge vam fer la GAM de diables amb el Marsi: viacal!!

Vagi bé

Gatsaule ha dit...

Ei, PGB, veig que mentre he estat a fora no has perdut el temps !!