4.7.07

Escalades de tarda

Be... finalment a partir d'avui tindre totes les tardes lliures a partir de les 18h. Espero poder sortir almenys un parell de tardes a la setmana i anar consolidant el poc grau que tinc i apretant cada cop mes (no dubteu en fer-me propostes d'escalades de tarda :P)

Fa dos dijous (que atrassat que vaig!!!) l'escola escollida va ser Subirats.
Vaig anar al sector Cinema (ressenyes) amb el XaviF (del CAU) i el DaniT. Ells van fotre-li canya de valent mentre que jo vaig fer llufa:

  • Noche de frio, 6a. El Dani encadena a vista, jo la provo de 1r pero al pas de la meitat no ho veig clar i em baixo. En Xavi torna d'investigar l'ultim sector i l'encadena i me la deixa a punt pq em surti del tiron en top-rope... quina rabia, queda pendent.
  • Delicatessen, 6a. La provo anant a vista pero em faig caqueta a la 3ra xapa, el Dani l'encadena a la primera i jo hi pujo altre cop en top-rope. Jo em pensava que triomfaria i me les treuria i mira... ;( se'm donen millor les vies curtes.
  • Nomes pels teus ulls, 6c. El Xavi li fa un parell de tientos, l'ultim en top-rope que ja era fosc i s'havia de desmontar... Estas super fort, bou!
Llastima de no dur camera de fotos ;(

Ahir en canvi, vaig quedar amb dos Oriols, el Romo i el Guitart. Vem anar a iniciar al Guitart al sector del Jardinet, a Montserrat (Collbato).

  • Cama de perdiu, IV. La monto perque l'OriolG s'inicii i monto un rappel des d'una de les reunions del costat per fer fotos.
L'OriolG començant la Cama de Perdiu

L'OriolG a mitja Cama de Perdiu
  • Via de la dreta de tot, 6a+. L'OriolR encadena a vista, jo li faig un tiento amb les cintes posades pero no, em penjo i acabo guarrejant-la tibant de cintes. Hauria d'haver provat la del mig i la de l'esquerra. Semblaven un pel mes assequibles.

L'Oriol en un pas tecnic del 6a+


Jo abans de ferme caqueta al 6a+
  • Projecte, 6a. L'OriolG la prova en top-rope (aprofitant que les tres vies de la dreta comparteixen despenjament) pero es queda a la placa vertical i decideix que ja n'hi a prou per avui :P. Recollim i cap a casa que es tard i comença Vendelpla (hehehehe).
Quins fiascos! Em dona l'impresio que vaig enrera en comptes d'endavant :(
I buff, he de fer el projecte de Multimedia... a veure si m'hi poso ja!

8 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Ei PGB!
Veig que us va anar força bé pel Jardinet!
Mira't aquesta ressenya de l'onaclimb (http://www.onaclimb.com/guies/imatgenw/jardinet.jpg)
marca les tres vies de la dreta com a 6a/6a-. La variant de la Cama de Pardiu, jo la vaig trobar més difícil, almenys 6a+.

ivanG ha dit...

Hola Pere!
Aixó de trepar després de la feina està molt bé. Has de treure l'estrés a tope!!
A veure si algún día ho provo.
Anims i a seguir tibant!
Salutacions!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Pere, vau passar molta calor al Jardinet? les vies de la dreta són maques però tiben! les altres per a iniciar-se molt bones no?
Nosaltres varem anar al diafragma amb el Josep i el Wolfgang i vàrem fer tres víes, un V+ i a continuació el 6a i 6a+, només vaig encadenar la primera, les altres ténen un punt de punyeteria que a vista costa de veure, avui hi torno amb més colla i les tornaré a probar, a veure si triumfem!

PGB ha dit...

jclaramunt, jo igual. Vaig flipar en veure que la marcaven del 6a- la de la dreta de tot. Aligual! xD El meu company va coincidir amb mi que era una mica mes que 6a.


ivang, es el millor. Sobretot si no tens gaire temps el finde :P

jaumeppiqueras, bastanta caloreta al Jardinet, els romos de les plaques verticals dels 6a ens escupien amb les mans suades que duiem :S
Ens veiem avui per Sant Llorenç!

K. ha dit...

Pere, no tens perdó de baixar-te de la 3a de la Delicatessen.

Si t'enganxo per banda veuras!!! :)

A veure si queden una altra tarda junts.

Ahir vam estar a Can Jorba amb Pere Forts.

Records

K. ha dit...

¡Ah! Croquis actualitzat acabat de surtir del forn, per si hi aneu...

http://www.onaclimb.com/guies/re_jorba.htm

Anònim ha dit...

iep PER l'unica manera és la CONSTANCIA...ves-li fotent i veuràs que tot arriba...tant a nivell coco com a nivell de braços.

Que la verge ens conservi les SUMMER SESSIONS!

Ah! Aquest diuemnge CONCENTRACIÓ a Tossa, vénen els de Sabadell i un col.lega de Benàs..rotllo platja-Psico, hi serem una bona estona...a veure si obrim alguna altra cosa..igualment posarem un parell de bolts a dalt...per filmar i per mirar de investiogar la placa desplomada de la dreta...a veure si hi ha possibilitats..

Saluteeeee

Pekas ha dit...

Bones escapades... !!!!

i bones escalades..!!!! :-))))