4.7.07

Jo tambe he estat a les Agudes

Dilluns 1 de Juliol, despres d'aprofitar al màxim el cap de setmana de Festa Major per Terrassa (no escalant), quedo amb l'Aritz i el Marsi. Feia molt que no escalavem junts! L'última vegada va ser a la Pastereta fent la Funció Clorofíl·lica i l'Aresta Brucs, molt recomanables les dues per iniciar-se en via llarga.


La cordada vasco-terrassenca-manresana al cim de les Agudes


Deu n'hi do l'aventura... tot va començar a Terrassa: recullo el Marsi que arriba tard de Manresa, posem els seus trastos al cotxe i noto com si em caigues alguna cosa de la butxaca, miro al terra pero no veig res... -no deu ser res- vaig pensar.
D'alla cap a la UAB on recollim a l'Aritz i cap al Montseny amb una parada prèvia a una benzinera per comprar uns Donuts per esmorzar. -Meeerda!, he perdut el mobil!-

Decidim seguir pq un mòbil pel terra es una temptacio molt gran per la majoria de gent i ja el dono per perdut. Em truco al meu número des del mòbil del Marsi i esta apagat, -potser del pinyu amb el terra, millor...- penso.

Amb una rallada, pel mobil i pels números perduts d'amics, familiars i coneguts, que creixia a ritme accelerat... seguim cap al Montseny (jo una mica resignat i acceptant la situació). Aparquem al lloc indicat a la ressenya i pujem pel camí/tartera fins a peu de via -es la mort!!!!-.

La R0 (parabolt amb anella) la trobem a la primera seguint les indicacions, hi ha una fita amb un pal bastant gros.

1r llarg: El fa l'Aritz, fàcil pero que ja li veus el tema al gneis. Arribant a la R1 ens n'anem caminant fins l'arbre on ens reunim sense anclar-nos a enlloc (es una plaça, un camí, no hi ha perill).

2n llarg: Em toca a mi i m'encallo una mica al pas del sostret pero acaba sortint (aixo d'escalar amb motxilla...), la resta fàcil fins la seguent R.

3r llarg: Merament de tràmit entre roques, terra, arbustos ( algun pas de II/III) per arribar a la seguent reunió.


El marsi entre roques, arbustos i terra


4t llarg
: Aquest li torna a tocar al Marsi. Un llarg molt guapo i ben trobat! Bastant continu amb un inici desplomadillu pero amb uns paco's brutals (paco de PA COjerse) i una placa xula al final, molt guapo tot plegat. Val la pena anar-hi per fer aquest llarg.


L'Aritz arribant a la R4

5e llarg: Un passeig fins la seguent R entre vegetació.

6e llarg: L'Aritz mel deixa fer, empalmo també el passamà i aixi estalviem una mica de temps.

7e llarg: Torn del Marsi que se'l treu en lliure amb un parell de descansos. Chapeau tio! Jo he hagut de fer un parell d'A0. Aquest, és un llarg també força espectacular i amb ambient!


El llibre de piades, a la R7


El 8e llarg... crec que no hi fa falta pero vaja, tot sigui per allargar uns metres la via. Són un parell de passos puntuals de... II? El fem en bambes i cap al cim de les Agudes on dinem i practiquem l'angles amb una parella de noruegs que estan coneixent Catalunya i han fet una excursioneta pel Montseny.

La baixada l'hem feta pel camí indicat amb marques vermelles passant pels boscos de faigs amb un mantell de fulles seques al camí. Preciós :)


L'Aritz pel camí

Són aquestes petites coses que et fan allunyar de la "civilització" on vivim i fan sentir-te lliure i disfrutar de l'entorn i la companyia.


The winners!

Al arribar el cotxe l'altre "apuru"... baixant sense donar gas per estalviar benzina (estavem a 0) fins a Sant Celoni. Arribem justets, prova superada :)

Pero aqui no s'acaba tot... al arribar a casa em truca l'Alba i m'explica que un bon samarità ha trobat el mòbil i els ha trucat dient-els-hi que el tenia. M'ha dit el seu número, l'he trucat i l'he anat a buscar... Sort que encara queda bona gent al món!

Un dia rodó :)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del dia rodó, serà pq ens vam fotre els Donuts per esmorzar? Encara tindran raó aquests de l'anunci! Sí la veritat es que va ser una bona jornada! Una manera diferent de conèixer el Montseny. Vaig tornar a escalar els dos dies següents! El dia següent vaig fer la Hiwatta a la Miranda de les Bohigues i dimecres vaig anar a fer friki a Moià. 4 dies non-stop.
Fins la següent andanza!

PD: m'alegro que trobessis el mòbil!

Piter ha dit...

joer.. amb aixo del mobil ets un tiu amb sort.. ja vas comprar loteria ?

apa.. ens veiem !!

Anònim ha dit...

ostres PERE,

Quina xurra amb el mobil tiu!

Pekas ha dit...

Es lo qué té la magia del Montseny...!!!! :-))))

Maca vía... :-)))

PGB ha dit...

realment vaig tenir el bollo del mil amb el mobil! :)

QUIMI ha dit...

quina potra tiu!
ara que a mi hem va pasar algo semblant amb la cartera,la vaig perdre i al dia seguent me la van portar uns chavals a casa,sense els calers a dins,es clar...pero no vaig haber de renovar dni,carnet de conduir,ni anular targetes...vaga,una churra!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ei Pere, ja pots tatxar l'Airun de la llista! com us va anar amb la via que va muntar la Gemma?
Celebro que encara hi haigui bones persones i recuperessis el mòbil.

lux ha dit...

Felicitats Pere!!

bé, de tant en quan ja toca... anar liquidant algun pendent...!!
ara que em sembla que som dels que per una que esborrem ens apareixen quatre a fer..
no hi ares com tenir sempre objectius ;-))

Avant!!!

Llorenç ha dit...

Je je je!!!sembla que ja l'hem feta tots no??? ara a fer repeticions i a treure l'últim llarg en lliure....(jo crec que no ho faré mai!)
Veig que els insectes que vam veure fa unes setmanes han fet efecte en la flora!!! es veuen les fulles completament perforades!

Xavi ha dit...

Quina sort recuperar el mòbil. Es veu interessant la via, al Montseny només hi he anat a caminar, l'apuntarem a les pendents. Per cert aquesta samarreta del "set de nit" també la tinc. Apa-li, adéu..