10.8.07

Black Out a la Sardineta

Dijous sabia que els Piri's, el brau avinyonenc i el terrible Mohawk estarien per Sant Llorenç. Lo fotut es que ells van anar-hi pel mati (no curreu vosaltres?!) i jo vaig ser-hi a la tarda.

Amb el Marc vem decidir quedar-nos a la Sardineta de Baix on ell volia liquidar la Yankee i començar a provar la Black Out.
Al final es van apuntar unes amigues seves i vem acabar escalant les seguents vies:

  • Usimandries, V+. Començo per aquesta bonica via on em jugo un saque per anar confiat. Tot i aixo encadeno.
  • Yankee, 6a+. El Marc l'hi fa un pegue a muerte pero no encadena, el tall al dit li passa factura i me la deixa muntada pq la provi en top-rope. Deu n'hi do el crux! Seguirem intentant-ho.
  • Cazo Grande, V. El mes dificil es el canvi de paret. Les noies han marxat deixant les cintes posades i cal recuperar-les.
  • Black Out, 6b+. Buff, quin viote! Entrada dura i dps continua fins a la R amb un bon repos a la penultima xapa abans dels passets d'equilibri. El Marc la munta parant a alguna xapa i despres li fem un pegue en top-rope. M'ha motivat aquest tros de via pero el fet de que estigui amb spits fa llastima. Molaria posar-hi bolts i tambe a la via veina de 7a+ (i fotre-li reunio propia!)
Caldra tornar-hi per tatxar de la llibreta la Black Out, la Yankee i la Mirage, pero l'equipament una mica envellit fa un xic de respecte :P

3 comentaris:

MSN ha dit...

pots estar segur que tornarem per tatxar la yankee i la black out. Son unes vies collonudes.

Sant Llorenç a tope!

Mohawk ha dit...

Per aquí http://mococlimbing.blogspot.com
/search/label/Sardineta tens el video de l'Hereje i fotos del Clan del Bus (que jo em pensava que era la Micro-clip) i de la Monstruo... segurament deuria fer anys que ningú no s'encaramava per aquestes tres vies... necessiten un lifting!!

Jortx ha dit...

Va ser divendres que vam estar per la Soleia!

Aquella colla tenen vacances (afortunaaaats!!) i jo curro de nits ;)

A veure si engegueu ja la trobada St.Llors a topeee