5.1.09

Al cap d'un any tornem a la Placa de la Pluja

El primer i últim cop que havia anat a la Placa de la Pluja m'havia agradat molt i havia triomfat força.

Així que decideixo tornar-hi amb l'Alba, el Marc i altres companys com el Jordi, un ex-company de la uni que arriba amb dos amics, el Ferran i l'altre Ferran. A la sortida s'apunten també l'Aleix (encantat!) i la Bàrbara, una altre ex-companya de la uni. Fèia 6 anys que no ens vèiem!


L'Aleix, el fotògraf del dia!

Jo els hi recomano la zona central i triomfen tots bastant. Allà amb el Marc en tenim bastantes de fetes i decidim fer tot el sector esquerra, que té noves vies.

  • Esperó del Corb V. Començem per la fàcil i ja es veu que el tipus d'escalada no és de l'estil de la zona sinó que és una típica via montserratina. Arribo a la reunió amb els bessons cansats. Com costa la primera del dia!
  • Billy the Kid 6a. M'hi poso amb les cintes posades i encadeno a vista. Passos durs a l'inici i un final més fàcil però depsar-s'hi bé.
  • Fiord V+/6a. Faig una patinadeta només començar, kk! Sant-tornem-hi i encadenada. Una mica més facileta que l'anterior però cal controlar bé els peus.
  • Tomahawk 6b+/c. El Marc te ganes a aquesta curta via bloquera que finalment per consens arribem a la conclusió que el 6c li queda una mica gros, 6b+ li escau més. El Marc encadena al 2n intent i jo, la Barbara i un dels Ferrans li fem un intent en top-rope. Qui se'n surt millor dels tres és la Bàrbara tot i que jo acabo satisfet del meu pegue :P
Diverses instantànies de la Tomahawk.
Nota: O jo sóc molt gros o la via és petitona.
  • Helpers V. Abans d'anar cap a la placa, ens sap greu deixar una via sense fer i l'encadenem sense problemes el Marc i jo. A l'estil de les seves vies veínes però amb millors preses de peu.

Foradets pels peuets

A la placa l'Aleix, la Barbara i el Jordi han triomfat encadenant vies com la número 3, la número 4, el clan de la púa...


En Jordi al Clan de la púa ( 6a/+)

Amb el Marc dubtem entre la South Dekoting o Els SinXampú com a última via del dia. Finalment optem per la primera i al ser la més dura (i amb bons alejes), jo prefereixo provar-la en top-rope.

  • South dekoting, 6a+. Tram inicial fàcil fins la repisa, i després una placa vertical de forats guapíssima i amb aire entre assegurançes. Encara que ho sembli des de sota el diedre no es toca. El Marc l'encadena a vista. Jo en top-rope també l'encadeno a la primera i n'acabo content i a l'hora trist (sentiments oposats) per no haver-m'hi posat de primer.

Afrontant la placa final

El proper cop que torni a la placa, caldrà posar-s'hi de primer per acabar d'encadenar totes les vies del sector! Ja en queden menys, la fissura i les de la dreta (sense contar la Tomahawk i el 6b+ rissss de la meitat de la placa, clar :P).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pere!!!! espero amb ansia l'entrada de la Husky :D

Jaumegrimp ha dit...

Ei Pere! no coneixo aquestes vies de l'esquerra...tardaré a probar-les.
Veig que anem progressant eh! però has de confiar mes en tú! deixa els top-rope per als 6c que la resta segur que t'ha de sortir!!
Gràcies pels ànims.

Jordi ha dit...

Quina il·lusió ja ser mediàtic 5 aparèixer en un dels racons més concorreguts de la muntanya internetesca! :D

Bones grimpades aquest cap de setmana per les terres tarragonines!