5.1.09

Retornant a Montserrat, Els graus

El 13 de Desembre, amb el MSN anem a fer una matinal als Graus de Collbató. Jo no hi havia estat mai i em va semblar una bona zona per fer una rentreé a Montserrat.

Buscant el nou sector de l'Indi, i no trobant-lo, ens posem a una via esportiva en una agulla entre els Totxos Cam i els Graus.

  • Crema!, 6b+. El Marc encadena a vista, jo esbufego i reposo en un parell de xapes. Massa dura per començar: passos de presa petita, peus petits... Calla! Que estàs a Montserrat!

Vist el percal, decidim anar cap a la Roca del Sioux, als Graus.

  • Rhinoceroscript, V+. Surt a vista posant cintes i escalant bastant lent. Desconfio de tots i cada un dels còdols. El Marc la treu en un plis.
  • Poma, poma. 6a+. És d'aquelles vies que té trucs i cantos amagats. El Marc encadena a vista. Jo faig un intent de primer però em baixo a mitja via, prefereixo intentar-la en top-rope després. Més tard tampoc hi ha sort, m'he de parar en un pas.
  • Tsunami sobre bono, V+. També m'hi poso en top-rope (m'entra la negativitat desprès de la via anterior). En el moment del flanqueig m'agafa una mica de basarda i m'agafo a una express... Perico que malament que estem!!!
  • Soldado azul, 6a. El Marc la treu bé a vista i m'hi poso en top-rope. Ja escalo millor i en top l'encadeno a la primera.
Ha estat un dia de sensacions rares. Feia molts dies que no escalava a Montserrat i m'ha costat molt readaptar-me... caldrà anar-hi anant!

I no, no hi ha fotos :P

9 comentaris:

Mingo ha dit...

Coi, no ho heu fet al reves? primer lo fàcil, no?
Salut

PGB ha dit...

No saviem on ens posavem fins que més tard, un home va dirnos que haviem fet un 6b+. Pel Marc no és problema, que està molt bou, però a mi em va deixar ben cuit!

Després vam "redreçar-ho"

Birdio ha dit...

Varem estar per primer cop la vigilia de reis (un fred del copón) i la canalla es va fer alguna d'aquelles vies (jo m'ho mirava).

Un bon lloc per reentré, com dius

Veig que en mica en mica vas posant-te al dia ;)

PGB ha dit...

La veritat és que vaig aprofitar un dia de feina que no tenia res a fer i vaig escriure tots els posts. Ara els hi vaig posant les fotos i els vaig publicant.
A veure si finalment m'atrapo :P

Jaumegrimp ha dit...

Pere!! que escalfar en un 6b+ et déixa cuit!!!! hauràs de tornar a aquestes vies que són per disfrutar sobretot el 6a que vàreu fer al final és molt maco, tècnic i de posar-si bé, la Poma Poma són dos passos de tibar fort i en lleuger desplom! costa encadenar!
Apa a veure si ens vas posant al dia, que em pensava que havíes fet molt el mandra i veig que no has parat!
Bon any i bones escalades.

Marieta ha dit...

no hi he estat mai aquí, però et diré una cosa -molt profunda, ja veuràs- "más vale cinta en mano que canto volando"

Piter ha dit...

Nano.. a aquest ritme quan arribis a la neu.. ja sera estiu!!

Piter ha dit...

Per cert a en marc li haurem de dir.. xico messenger... aixo de MSN jeje

jclaramunt ha dit...

Hi ha molt bones vies als Graus, i ara amb les vies noves, encara queda un sector més complert!
13 de desembre, dius! Vinga que ja queda menys però el temps corre...
Salut company!