26.5.07

Muntanya gran: De pressa i corrents!

Tot i la previsio de ruixats, a les 11:30 ens trobem en Piter, la Montse, la Neus, l'Albert, en Josep Maria i jo als afores d'Ullà per enfilar cap a la Muntanya Gran.

Al arribar sorpresa, tot d'operaris estan talant els arbres cremats de l'últim incendi que hi va haver a la zona. Com a conseqüència, el camí d'accés al sector queda inutilitzat i ens hem d'obrir pas camp a través entre rocs, troncs, boixos, etc...
Gran idea anar amb pantalons curts: esgarrinxades a dojo!

Un cop a peu de paret ens dividim. La Neus i en Josep Maria se'n van a la Via de tots. Un V amb assegurances aprop però amb alguna panxeta que costa superar, segons ens han descrit.
La resta ens n'anem cap a l'esquerra. Allà puc fer:
  • Records d'un Amic, V+. En general opinem que aquesta és més difícil que la via de l'esquerra (podria ser 6a? Què n'opineu?). Aquest cop encadeno a la 1ra. Passos llargs, algun pas d'equilibri i molt contínua. Força llarga i molt recomanable!
  • Gamusí, V+/6a. (Foto) En general més fàcil i una mica mes curta que l'anterior. Se m'atravessa un pas a la 3ra xapa i em penjo (tonto!). Li torno a fotre i ja fins dalt sense parar, sense veure cantos boníssims i complicant-me la vida... que malament que ho he fet!
En Pere quasi encadena a vista la Disseny Grafic. Un 6b plaquero i llarg, amb un mini-lance arribant al final de la via. El proper dia segur que se la treu!

La Neus i en Josep Maria han tornat i han provat una d'aquestes dos vies cada un. En Pere s'ha quedat amb les ganes d'escalar més, com la Montse, a la que no li ha agradat gaire la practica de saques a la que l'he sotmesa. L'Albert tot i no ser un escalador habitual, ha encadenat les dues vies com qui no vol la cosa, menys BTT i mes escalada!

Uns núvols grisos ens han començat a remullar mentre acavabem aquestes últimes vies, així que ens hem afanyat a recollir i cap avall... Al arribar al cotxe semblava que s'obrís el cel... llàstima, no l'hem encertat. Igualment m'ha anat bé ja que he pogut dinar amb l'Alba ;)

4 comentaris:

zombi ha dit...

bonesssss!!!!
amb aixo del temps tinc un pike de kollons!!!!si fos per els homes del temps.......faria mes de dos messos ke kada finde hauria de haver plogut?????menys mal que ni puto caso i sortim a trepar!!!!!si plou ke plogi!!!!salut i roka i segueix trepant...que segur ke algun dia et mullas!!!!jajajaja

Gatsaule ha dit...

Veig que t'estàs convertint en un habitual de la zona... Creus quedar a les 11:30 és quedar aviat ?

Piter ha dit...

Aixo de quedar tard va ser culpa meva (logisticament no podia quedar abans), pero em sembla que tots m'ho van agrair jeje

Lo de l'Albert, aquest si q es un crac.. va un cop cada dos mesos a escalar i te el coco perfecte!! si no puja es perque la via es massa tecnica, que de força lin sobra.

Apala.. el proxim dia a fer els 6b's de la zona.. que em van agradar molt !!!!

Anònim ha dit...

Bones !
Tingueu en compte que l'acces motoritzat està tallat al principi de la pista de terra; per el que s'haurà de caminar una bona estona.
(Tallat per riscs d'incendis, temporal durant l'estiu)