15.5.07

Muntanya Gran

Fa uns dies que teniem les ressenyes d'aquest nou sector esportiu del Baix Empordà, entre Ullà i Bellcaire, però encara no haviem trobat el dia per anar-hi a fer una visita.

Diumenge va ser el dia escollit i tot i fer una matinal ràpida (en el meu cas, hipersònica) vem poder catar el pà que s'hi dóna a aquesta nova escola situada a la cara nord-est (ombra a partir de les 12 del migdia) del Montgrí.
La roca és una calcària fina (gens abrasiva en comparació a la de la cara sud com Rocamaura o el Montplà), l'equipament a base de parabolts amb reunions a prova de bomba i les vies de V a 6c+ (aviat els croquis i la info ;P).

Jo només vaig poder provar 3 vies:

  • Records d'un amic, V+. A mi em va agradar, algun passet extrany de peus però bona presa en general, passet tonto a mitja via i l'altre al arribar a la reunió. No encadeno... em penjo com un xoriço per burro/cansat/peus de gat que apretaven/acalorat/qualsevol excusa més.. (Pere [jo] tontet!)

Montse a Gamusí i Albert a Records d'un Amic.

  • Peligrosa Maria, 6a+/6b. La provo en top-rope. Jo la tiraria pel cap llarg... (6b) ja que té algun passet i xapatge que tela tot i ser curteta...
  • Maria, 6a. Comparteixen reunió i abans de que marxem li tiro en top-rope al baixar de la Peligrosa Maria i els passos em surten, el proper cop s'haurà d'encadenar!

Dúo de Pere's a Peligrosa Maria

Ha estat una visita molt fugaç però m'ha deixat moltes ganes de tornar-hi. La veritat és que combinar un matí de platja amb una tarda d'escalada aquí... pot sortir un dia rodó ;)
Més info de la sortida al blog d'en Piter. Ben aviat penjaré les ressenyes aquí, així que sigueu pacients ;)

Primera foto: La zona és la gran placa de la dreta

4 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Ei Pere,
és la cara nord de Rocamaura?? Com s'hi arriba?

PGB ha dit...

Es a la cara Nord del Montgri (a la part de darrera del Castell del Montgri :P) Rocamaura es la penya que queda just al costat de l'Estartit

No pateixis que entre avui i dema penjo accessos i ressenyes :)

Anònim ha dit...

pgb,l´has cagat!!

Anònim ha dit...

en frigola i en paski son els gays mes freekis del parc de torroella de montgri,no van encadenar cap via a vista,molt de rocodrom pero els hi fots una placa amb alejes i se caguen a les calces!!!